Results 1 to 20 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

καλησπερα σας

πλησιαζω στο τελος του main story. εάν το τελειώσω μπορώ να γυρίσω πισω και να συνεχισω να κανω τα υπόλοιπα quest να βρω καρτες που μου διέφυγαν , γενικά να ασχοληθου με τα επιμερους για να παρω καποια trophie η πρεπει να αρχίσω νέο παιχνιδι?

στο νεο παιχνιδι να φανταστώ ξεκιναει τελειως απο την αρχη και χανονται οσα εχω βρει συνταγές όπλα quest που έχω κάνει σωστΑ?

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by sndev View Post
    καλησπερα σας

πλησιαζω στο τελος του main story. εάν το τελειώσω μπορώ να γυρίσω πισω και να συνεχισω να κανω τα υπόλοιπα quest να βρω καρτες που μου διέφυγαν , γενικά να ασχοληθου με τα επιμερους για να παρω καποια trophie η πρεπει να αρχίσω νέο παιχνιδι?

στο νεο παιχνιδι να φανταστώ ξεκιναει τελειως απο την αρχη και χανονται οσα εχω βρει συνταγές όπλα quest που έχω κάνει σωστΑ?
    Αν θέλεις να κρατήσεις ότι έχεις βρει μπορείς να ξεκινήσεις NG+. Τα μόνα που χάνεις είναι τα quest items και τις κάρτες. Το level των εχθρών είναι 30 παραπάνω απ' ό,τι ήταν στο πρώτο playthrough.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Kane For This Useful Post:

Melnibonian (10-05-2016),sndev (10-05-2016)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Αν θέλεις να κρατήσεις ότι έχεις βρει μπορείς να ξεκινήσεις NG+. Τα μόνα που χάνεις είναι τα quest items και τις κάρτες. Το level των εχθρών είναι 30 παραπάνω απ' ό,τι ήταν στο πρώτο playthrough.
    Να ρωτησω κατι εδω, μπορω να αλλαξω δυσκολια στο NG+? γιατι σκεφτομαι οτι εαν γινεται τοτε το Death March θα ειναι ποιο ευκολο, εαν ναι να το δοκιμασω καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι.

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Να ρωτησω κατι εδω, μπορω να αλλαξω δυσκολια στο NG+? γιατι σκεφτομαι οτι εαν γινεται τοτε το Death March θα ειναι ποιο ευκολο, εαν ναι να το δοκιμασω καποια στιγμη μεσα στο καλοκαιρι.
    Ναι μπορείς. Εγώ έτσι το ξεκίνησα. NG+ σε death march. Ήμουν lvl 39 όταν ξεκίνησα οπότε δεν είχα πρόβλημα στο White Orchard, παίζοντας πάντα προσεκτικά με oils, potions κλπ. Το άφησα στον Βαρώνο γιατί κουράστηκα μετά από 160 ώρες να πω την αλήθεια. Έχεις πλεονέκτημα λόγω των αντικειμένων που ήδη έχεις αλλά μικρό.
    Last edited by Kane; 11-05-2016 at 10:30.

Bookmarks

Bookmarks