Results 1 to 20 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Αν έχεις μάθει να το παίζεις spam attack θα έχεις πρόβλημα. Δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει στην αρχή εξηκίωση με τον χειρισμό (να κάνεις parry κτλ).
    Επίσης είναι πολύ σημαντικό να μην τα βάζεις με μεγαλύτερο level απο σένα. Τις περισσότερες φορές είσαι 2 χτυπήματα και έξω.
    parry δεν θυμαμαι να εκανα ποτε, σε καποιες δυσκολες μαχες εκανα quen, χτυπημα, τουμπα και εαν με χτυπαγαν, ξανα quen. Ισως να το δοκιμασω τοτε, και εαν δω οτι δεν με παιρνει το αφηνω. Να φανταστω επισης οτι εχει νοημα να κανω μονο main και side και οχι ας πουμε contracts?

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    parry δεν θυμαμαι να εκανα ποτε, σε καποιες δυσκολες μαχες εκανα quen, χτυπημα, τουμπα και εαν με χτυπαγαν, ξανα quen. Ισως να το δοκιμασω τοτε, και εαν δω οτι δεν με παιρνει το αφηνω. Να φανταστω επισης οτι εχει νοημα να κανω μονο main και side και οχι ας πουμε contracts?
    To Quen το θες 100% και στο very hard. Επίσης αμφιβάλλω οτι θα βγει χωρίς parry. Επίσης είναι καλό να χρησιμοποιείς και τα διάφορα oils ανάλογα την περίσταση.
    Εγώ τα έκανα όλα μιας και έπαιξα κατευθειαν στο δύσκολο. Σίγουρα θες xp για να ανέβεις level κτλ. ώστε να είναι πιο εύκολες οι μάχες.
    Απο την στιγμή που το έχεις ξαναπαίξει όμως δεν ξέρω πόσο νόημα έχει. Δεν είναι πάντως ιδιαίτερα δύσκολα τα contracts ειδικά αν είσαι σε normal level για αυτά.

Αν θες να κάνεις rush through για το τρόπαιο και εγώ main κυρίως προτείνω, αλλά σίγουρα θα χρειαστείς και μερικά side/contracts ώστε να είσαι σε σωστό level.

3. The Following User Says Thank You to enstikto For This Useful Post:

Starlord (21-03-2016)

Bookmarks

Bookmarks