Page 78 of 114 FirstFirst ... 286874757677787980818288 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Aphelian View Post
    Βαρεθηκα να βλεπω ποσο καλυτερη ειναι η Version του pc και ποσο "γαμωτο χανει το παιχνίδι στις κονσολες".

Δηλαδη ΕΛΕΟΣ μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιχνιδια EVER, απείρως εθιστικό και μελετημένο, που μόλις γίνει το κατάλληλο polish (δεν ειχα ουτε εγω τιποτα απο τα Bugs μεχρι τωρα, αλλά εχω λιωσει στα sidequests, ισως γι αυτο) θα είναι οτι κοντινότερο έχει βγει στο τέλειο για τους RPG fans.

Αλήθεια, κουράζετε τόσο πολύ, δεν ειναι καν αστείο, ναι τα PC με το κατάλληλο τάισμα έχουν περισσότερες δυνατότητες άρα καλύτερα γραφικά. Το λύσαμε, συνεχίστε τη ζωή σας και χαρείτε το παιχνίδι.

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Και ναι και όχι. Πάει σε όλους που "τους στεναχωρεί η κατάσταση του Withcer στις κονσόλες" και το λένε σε κάθε ευκαιρία.

Η γενιά μας δυστυχώς έχει γίνει πολύ soft (να το πω ευγενικά) στον τομέα του Gaming.

Ξαφνικά ΟΛΟΙ απέκτησαν hyper vision και βλέπουν τις διαφορές λες και συγκρίνεις Super mario με Uncharted.
    Εχουμε απίστευτη ποικιλία, εκπληκτικά μηχανήματα και γραφικά που πριν 4-5 χρόνια (πόσο μάλλον πριν 20) δεν ήταν ούτε στη σφαίρα της φαντασίας.

Κι όμως, ολα τα σχόλια είναι "εχει tearing,stutter, framerate drops, ασχημα textures" ή ότι άλλο μπορει ο καθένας να βρει (ή διαβασε κάπου).

Η νοοτροπία έχει αλλάξει 100%, το νούμερο 1 κριτήριο για τα παιχνίδια πρέπει πάντα να είναι το gameplay και το replay value επειδή το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, ΤΙΠΟΤΑ άλλο (ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιο επίπεδο στα γραφικά πλέον) κι όμως άλλοι πάιζουν μόνο για να πάρουν platinum (ότι πιο αχρηστο έχει βγει) και άλλοι douchάρουν σε κάθε ευκαιρία με "την απόγοήτευση για τον τεχνικό τομέα" (αυτό δεν παει σε σενα πχ.).

Ίσως έχω γίνει γεροπαράξενος, δεν ξέρω.
    Last edited by Aphelian; 05-06-2015 at 13:35.

3. The Following 3 Users Say Thank You to Aphelian For This Useful Post:

panos74gr (05-06-2015),teras1 (05-06-2015),toumpasn (06-06-2015)

Name
    Δημήτρης

Δεν ξερω απο που να το ξεκινησω και που να το σταματησω αυτο που λες αλλα διαφωνω απο ακρη σε ακρη.

Κανενας δεν "douch-αρει" απλα καποιοι δεν θελουν να τρωνε οτι τους πετανε και καποιοι εχουν μια Α απαιτηση απο ενα προιον που το πιανουν στα χερια τους και περιμενουν να πληρει μια Α ποιοτητα μινιμουμ στανταρ προς το αντιτιμο των 60-70 ευρω.

30 fps ειναι μινιμουμ στανταρ στις κονσολες. Οχι τα 20 fps δεν πρεπει να γινουν αποδεκτα απο κανεναν γιατι μετα θα γινει σιγα σιγα το στανταρ το 20 fps.

Οχι η αναλυση της εικονας πρεπει να εχει ενα μινιμουμ στανταρ 1080/900ρ στις ημερες μας, αλλιως να βγαζουν παιχνιδια στα 480ρ αν δεν το απαιτησουμε σαν gamers. Γιατι πηρα PS4? Για να παιζω με αναλυση PS2?

Οχι τα game breaking bugs και glitches (τα οποια ισχυουν σε ολες τις πλατφορμες) δεν πρεπει να περνανε στο ντουκου γιατι καποιοι ανθρωποι δεν μπορουν να παιξουν καν τα παιχνιδια που αγορασαν.

Ισως τα στανταρ σου να ειναι στον πατο, ομως αυτο δεν σημαινει οτι εισαι εσυ "ρομαντικος" και οσοι ζητουν να λυθουν προβληματα "αχαριστοι" και "douchebags".

Λογικες σαν την δικη σου εχουν ενθαρρυνει εταιρειες οπως την Ubisoft, Activision, EA να κυκλοφορουν μισοτελειωμενα προιοντα με απειρα προβληματα (ACU για πχ) και να τα ξεσκιζουν στα microtransactions τα expansions τα companion apps κλπ.

Τα games μπορει να ειναι υπεροχα δεν σημαινει ομως οτι θα πρεπει να κανουμε τουμπεκι επειδη καποιος εβγαλε ενα εκπληκτικο μεν παιχνιδι, γεματο προβληματα ομως δε. Αχαριστια του gamer ειναι που χανει τα save του ή που το παιχνιδι δεν τον αφηνει να προχωρησει το campaign ή που παιζει RPG και δεν παιρνει XP??

Μηπως να ζητουσουμε απο τις εταιρειες να καταργησουν και τα tech support/ product support τμηματα τους, αφου εμεις οι αχαριστοι αντι να προσπαθησουμε να παιξουμε κατω απο αυτες τις συνθηκες, εντουτοις εχουμε το θρασος να αναφερουμε τα προβληματα για να διορθωθουν?

Αψυχολογητο το σκεπτικο σου στην καλυτερη περιπτωση...

5. The Following 4 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Nerven (05-06-2015),Nikoladim (05-06-2015),Starlord (06-06-2015),three_brothers1 (06-06-2015)

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Ίσως κι εσυ δεν έχεις ιδέα τι σου γίνεται.
    Δεν θα μπω βέβαια στον κόπο να απαντήσω με λογικά επιχειρήματα σε έναν άνθρωπο που έχει 25k posts.
    Last edited by Aphelian; 05-06-2015 at 14:07.

7. The Following 2 Users Say Thank You to Aphelian For This Useful Post:

djpar (05-06-2015),jk_blue_tiger (05-06-2015)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Χωρις να εχω παιξει το παιχνιδι, διαφωνω.

Διοτι πλεον ο οπτικος τομεας (και ο ακουστικος, βλεπε Alien Isolation οπου ο ηχος ηταν απλα απολαυστικος) βοηθουν σε μεγαλο βαθμο ωστε το παιχνιδι να σε "βυθιζει" στον κοσμο του. Σκεψου το καλυτερο παιχνιδι απο αποψη gameplay. Φαντασου το τωρα γεματο shuttering και frame drops. Ε δεν σου βγαινει ρε παιδι μου. Πας να παιξεις, κανει βουτια το framerate και νομιζεις οτι βλεπεις τον Καραγκουνη σε slow motion.

Ξαναλεω, δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται το Witcher, αλλα πλεον χρειαζεται πολυ καλος τεχνικος τομεας για να αποδωσει το παιχνιδι αυτο που πρεπει.

Name
    Δημήτρης

Ενταξει εχεις ψυχολογικα σιγουρα, ή προσωπικο θεμα με την παρτη μου. Δεν εξηγειται αλλιως το υφος της απαντησης σου. Περαστικα σου. Να δουμε ποσοι συμφωνουν με το σκεπτικο σου κυριε των 825 ποστς...

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Συμφωνώ με το Γιώργο!
    Προφανώς και αυτό δεν ισχύει σε αυτό το forum αλλά γενικά γράφονται τρομερές υπερβολές και κανονικές αηδίες για το θέμα. Σχόλια του τύπου "είναι τραγικό σε κονσόλες", "με πονάνε τα μάτια μου από το pop in", "τρέχει σαν σκουπίδι στο PS4" και άλλα που έχω διαβάσει σε δημοφιλή μέρη είναι απλώς γελοία ή γίνονται για flame.

Έχουμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολύ καλό τεχνικό τομέα ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ του και εξαιρετικό gameplay, story, χαρακτήρες κλπ στις κονσόλες και μια λίγο ομορφότερη εμπειρία σε συστήματα τα οποία είναι εκτός συναγωνισμού και κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε καν να γίνεται σύγκριση.

Δηλαδή πόσο "χάνει" σε σχέση με την έκδοση PC στο τέλος της ημέρας, ειδικά για αυτόν ο οποίος δεν διαθέτει καν την πλατφόρμα; 10-20-30 ή 50%; Εγώ θα πω ότι στο τέλος της ημέρας, μετά από 200 ώρες ενασχόλησης με το παιχνίδι όλοι θα το έχουν απολαύσει, απλά.
    Αν κάποιος θεωρεί ότι για την δική του εμπειρία θα είναι "πολύ" καλύτερο το παιχνίδι στα 60fps με draw distance στο Θεό, Ultra textures, περισσότερες σκιές, AF 16x και ρεαλιστικότερες τρίχες, τότε δεν έχει κανένα απολύτως λόγο να δεί καν πως τρέχει το παιχνίδι σε μηχανήματα των 400€, πόσο μάλλον να σχολιάσει.
    Άσε που δεν μιλάμε για διαφορές γενιάς.

Edit:
    Νομίζω πως το σκεπτικό του παιδιού αφορά την υπερβολή των πραγμάτων ως προς την σύγκριση console - PC και όχι τις δικαιολογημένες απαιτήσεις που πρέπει να έχουμε να βελτιωθεί το τελικό προϊον στην πλατφόρμα που μας ενδιαφέρει. Αυτό πρέπει να γίνεται και πρέπει κάποια στιγμή να μπουν κάποια minimum standards.
    Last edited by teras1; 05-06-2015 at 14:15.

11. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Aphelian (05-06-2015),jk_blue_tiger (05-06-2015)

Name
    Δημήτρης

Μα δεν αναφερθηκε κανεις στην PC εκδοση στις τελευταιες σελιδες του θρεντ και ποσο καλα τρεχει σε αυτο σε σχεση με τις κονσολες, για να μας πει οτι κουραζουμε τοσο πολυ που λεμε ποσο καλη ειναι η εκδοση του PC! Ηταν εντελως ακυρο σαν σχολιο. Κανεις δεν εγραψε κατι για το PC και επισης κανενας δεν υπονοησε οτι το παιχνιδι ειναι απαισιο/απαραδεκτο λογω των προβληματων που εχει.

Προβληματα με glitches ηταν που αναφερθηκαν στα προηγουμενα ποστς (τα οποια ειναι για ολες τις πλατφορμες ιδια) και προβληματα στο framerate του PS4 το οποιο υφισταται, και αν κρατησεις το στομα σου κλειστο σε αυτα τα θεματα δεν εχει ελπιδα να βελτιωθει/διορθωθει το θεμα.

Δηλαδη να μπαινουμε και να ποσταρουμε μονο διθυραμβους σε οποιον φτιαχνει ενα εκπληκτικο παιχνιδι, αλλα παρολαυτα εχει σημαντικα προβληματα στην λειτουργια και την αποδοση του αλλιως ειμαστε αχαριστοι? Αν γινει αυτο δεν προκειται να δινουν ιδιαιτερη προσοχη στο να μην επαναλαβουν τα ιδια λαθη και στο μελλον. Τι νοημα εχει ενα θρεντ που ολοι θα προσκυνανε? Τα προβληματα του τιτλου υφιστανται και μπορει να ειναι τα περισσοτερα μικρα, υπαρχουν ομως και καποια σοβαρα.

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Χωρις να εχω παιξει το παιχνιδι, διαφωνω.

Διοτι πλεον ο οπτικος τομεας (και ο ακουστικος, βλεπε Alien Isolation οπου ο ηχος ηταν απλα απολαυστικος) βοηθουν σε μεγαλο βαθμο ωστε το παιχνιδι να σε "βυθιζει" στον κοσμο του. Σκεψου το καλυτερο παιχνιδι απο αποψη gameplay. Φαντασου το τωρα γεματο shuttering και frame drops. Ε δεν σου βγαινει ρε παιδι μου. Πας να παιξεις, κανει βουτια το framerate και νομιζεις οτι βλεπεις τον Καραγκουνη σε slow motion.

Ξαναλεω, δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται το Witcher, αλλα πλεον χρειαζεται πολυ καλος τεχνικος τομεας για να αποδωσει το παιχνιδι αυτο που πρεπει.
    Το Alien είναι και ιδιαζουσα περίπτωση επειδη το παιχνίδι βασίζεται 90% στην ατμόσφαιρα (και ειδικά στο audio κομμάτι που εχει γινει και τρομερη δουλειά).

To Witcher είναι παραπάνω από απλά Playable. Αν εξαιρέσεις το XP bug που είναι game breaking (προσωπικά δεν μου ετυχε/δεν μου ετυχε ακόμα), δεν είναι ούτε κοντά στο επίπεδο Καραγκούνης-slow motion κλπ.
    Νομίζω είναι προφανές πως μιλάμε για παιχνίδι που δεν σου καταστρέφει ο τεχνικός τομέας το όποιο gameplay.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Το trigger ήταν το σχόλιο του Τάσου ότι η console έκδοση χάνει πολύ. Δεν λέω ότι το είπε για να προκαλέσει ο άνθρωπος.
    Ήταν απλά η αφορμή για το ξέσπασμα.

Name
    Δημήτρης

To trigger μπορει να ηταν αυτο, ομως εμπεριεχε μεσα επισης ενα καρο σχολια που ειπωθηκαν για τα προβληματα στον τεχνικο τομεα και τα bugs glitches. Οπως και να εχει ηταν εντελως αψυχολογητο.

Αν κατι ολοι συμφωνουν εδω μεσα και το εχουν γνωστοποιησει ειναι οτι το παιχνιδι ειναι εκπληκτικο. Ταυτοχρονα ομως δεν μπορει να μην πεις οτι χρειαζοταν 2-3 μηνες ακομα δουλεια για να λυθουν τα θεματα που υπαρχουν. Δες το και αλλιως.... 1 patch καθε εβδομαδα, ε δεν το λες οτι εκαναν και αψογη δουλεια... και τα game breaking glitches δεν ειναι ενα ή δυο αλλα αρκετα. Το Pyres Of Novigrad quest ειναι για πολλους game breaking. Δεν μπορουν να συνεχισουν το main quest. To XP glitch ειναι το πιο συχνο και επισης (και να το γνωριζετε αυτο) υπαρχει ενα bug που γινεται trigger σχεδον σε ολους, αν μαζεψετε 65,000 crowns τα λεφτα σας μπορει να γινουν αερας και να μηδενιστει το ποσο. Οποτε μεχρι να ερθει το πατς μην μαζεψετε πανω απο 65k λεφτα καλου-κακου.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Bασικα my 2 cents γιατι ξεφυγε η συζητηση:
    1) Εχεις επιθετικη συμπεριφορα Γιωργο και δεν καταλαβαινω το λογο.
    2) Εγω προσωπικα το εχω αναφερει 2 φορες το πολυ γιατι το εχω και για PC(ασχετα το οτι το παιζω στο Ps4) και μπορω να διακρινω απο πρωτο χερι τη διαφορα. Επισης ο καθενας οτι γουσταρει γραφει σε πολιτισμενα πλαισια δεν νομιζω οτι χρειαζεται υποδειξεις. Aν θελω να το γραψω στο φορουμ οτι η ΠΙΣΙ εκδοση ειναι καλυτερη θα το γραψω 1000 φορες (μεχρι να φαω μπαν ).
    3) Ειμαστε καταλανωτες , δηλαδη εργαζομαστε το πρωι για να μπορουμε το απογευμα να αγορασουμε το W3 (για το οποιο εδωσα και 150 ε στη συλλεκτικη) + 400ε για το Ps4. Οποτε απο αυτα τα 550ε που εχω ηδη διαθεση για να παιξω το παιχνιδι, ναι εγω προσωπικα εγω απαιτησεις απο τα video games δηλαδη το αγαπημενο μου χομπι. Επειδη και οι εταιρειες (οι περισσοτερες τελος παντων) ετσι μας αντιμετωπιζουν και εγω θα κανω το αντιστοιχο. Δεν θα φτασω στο επιπεδο του Βαλκιρι να ψηρισω την μαιμου και να δω ποσα textures και ποσο stuttering εχει ο Γουιτσορας (που στην τελικη μαγκια του γιατι με αυτες τις πιεσεις κερδιζουμε οι gamers), αλλα δεν θα φτασω και στο επιπεδο να πω φακ ιτ, μια χαρα ειναι το παινχιδι. Αυτη η λανθασμενη λογικη μας εχει οδηγησει στα παιχνιδια 3 ωρων, στα dlc με διαφορετικα σκουλαρικια του τριτου ξαδερφου του γκομενου του πρωταωνιστη στα 15ε και κλπ. Ok μιλαμε για Open World RPG και οπως και στο Fallout 4 θεωρω πως δεν πρεπει να ειναι ο κυριος παραγοντας αγορας του παιχνιδιου. Αλλα αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να κυκλοφορησει με θεματακια (τα οποια λυνονται κιολας...).
    Τελος ναι ειμαι και γκραφιξ χορ και θα γουσταρα να εδινα καθε 3 χρονια απο 1000ε για να εχω το καλυτερο συστημα της αγορας και να βλεπω το μαλλι του Γκεραλτ να ανεμιζει απο τα Nvidia hairworks.
    4) Σαν γενικοτερη αντιληψη εχω απαιτησεις απο τον οποιοδηποτε που δεινω λεφτα. Απο το σουβλατζιδικο της γειτονιας μεχρι την CDRed. Και αντιστοιχως βεβαια θελω να εχουν και αυτη απο μενα.

17. The Following 6 Users Say Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

Aphelian (05-06-2015),FotisGRC (05-06-2015),teras1 (05-06-2015),three_brothers1 (07-06-2015),Valkyre (05-06-2015),Zeichef (05-06-2015)

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Προσωπικά δεν ξέρω αν υπάρχουν προηγούμενα αλλά την ατάκα με τα posts δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει ή που την στηρίζεις αλλά μήπως θα ήθελες κύριε Γιώργο να εξηγήσεις με λογικά επιχειρήματα σε εμάς τους υπόλοιπους που ΔΕΝ έχουμε 25k posts? Αν δεχτείς, καλή τύχη, θα την χρειαστείς!
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Τάσο, σωστά τα λες και καλά κάνεις και απαιτείς. Κι εγώ απαιτώ. Το παιχνίδι έχει θεματα. Θέλουμε να αναδειχθούν και να διορθωθούν.
    Μιας όμως που το έχεις στο PC γιατί δεν επέλεξες αυτή την εκδοση να παίξεις;
    Πόσο πολύ θεωρείς ότι θα έχεις χάσει από την εμπειρία τελειώνοντας το παιχνίδι στο PS4;
    Αυτή είναι η δική μου ένσταση.

20. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

jk_blue_tiger (05-06-2015)

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Δεν διαφωνω σε τιποτα απο αυτα που λες περι απαιτήσεων.

Ακριβώς όμως επειδή ο καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ό,τι γουστάρει, έγραψα κι εγώ πως δεν υπάρχει κανένα νόημα να τονίζουμε κάθε φορά πόσο καλύτερα τρέχει το παιχνίδι σε μια μηχανή πολλάπλάσιας αξίας.
    Δεν είναι μοριακή βιολογία, η ποιότητα στο hardware πάντα δίνει καλύτερα οπτικά αποτελέσματα.

Ο Πάνος κατάλαβε ακριβώς τι είπα, πως το είπα και γιατί το είπα.

Η συζήτηση ξέφυγε γιατι π.χ. βγήκε το συμπέρασμα πως η λογική μου δίνει αέρα σε εταιρείες όπως η Ubisoft, Activision, EA (που το πιο αστείο είναι πως παίζει να έχω μόνο το Rayman απο τις εν λόγω εταιρείες) και πως η λογική που "εκπροσωπώ" δεν έχει πρόβλημα με τα bugs και τα glitches στα παιχνίδια.

Psychedelic Trance και discoball όποιος κατάλαβε αυτό από όσα έγραψα.

Αν τα Ελληνικά μου είναι τόσο δυσνόητα το post #1548 νομίζω απαντάει στα περισσότερα.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Πάντως Γιώργο πρέπει να πω ότι η προσωπική επίθεση στον Δημήτρη ήταν τελείως άκυρη. Είτε κάποιος έχει 1 post είτε 100.000 δεν αναιρεί την αξία της άποψής του.

23. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Slay (06-06-2015)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Τάσο, σωστά τα λες και καλά κάνεις και απαιτείς. Κι εγώ απαιτώ. Το παιχνίδι έχει θεματα. Θέλουμε να αναδειχθούν και να διορθωθούν.
    Μιας όμως που το έχεις στο PC γιατί δεν επέλεξες αυτή την εκδοση να παίξεις;
    Πόσο πολύ θεωρείς ότι θα έχεις χάσει από την εμπειρία τελειώνοντας το παιχνίδι στο PS4;
    Αυτή είναι η δική μου ένσταση.
    Το εχω αναφερει γιατι δεν εχω το απαραιτητο hardware δυστυχως για να το τρεξω τερμα (σχεδον) ολα. Μπορω να το τρεξω καλυτερα απο το PS4 σε 24 ομως ινστες και με χειροτερο χειρισμο. Οποτε ΔΕΝ. Παρολα αυτα οταν κανω αναβαθμιση στο μελλον θα παιξω το δευτερο ραν εκει (για να συνεχισω και το save game του 2 ). Απλως Πανο βαλε κατω την υπολογιστικη ισχυ του PS4 και ενος PC με τα required χαρακτηριστικα. Δεν νομιζω πως ειναι χειροτερο, η κανω λαθος?

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by Zeichef View Post
    Προσωπικά δεν ξέρω αν υπάρχουν προηγούμενα αλλά την ατάκα με τα posts δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει ή που την στηρίζεις αλλά μήπως θα ήθελες κύριε Γιώργο να εξηγήσεις με λογικά επιχειρήματα σε εμάς τους υπόλοιπους που ΔΕΝ έχουμε 25k posts? Αν δεχτείς, καλή τύχη, θα την χρειαστείς!
    Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Πάντως Γιώργο πρέπει να πω ότι η προσωπική επίθεση στον Δημήτρη ήταν τελείως άκυρη. Είτε κάποιος έχει 1 post είτε 100.000 δεν αναιρεί την αξία της άποψής του.
    Δεν είναι θέμα αξίας της άποψης, αλοίμονο, είναι θέμα όμως αυθαιρετων συμπερασμάτων και κοινής λογικής(ή έλλειψης αυτής), κάτι το οποίο προφανώς δεν εχω το χρόνο και τη διάθεση να αναλύσω online.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Σύνδεσέ το στην TV σου, βάλε πανω και το DS4 και είσαι άρχοντας. Νομίζω πως δουλεύει το DS σε PC.
    Εκτός αν τίθεται θέμα "ανωτέρας βίας" κοινώς παντόφλας
    Δεν ξέρω πως συγκρίνεται η έκδοση PS4 με recommended requirements PC. Υποθέτω ότι η όποια διαφορά δεν θα είναι μεγάλη αν αυτό εννοείς

Ολα ειναι σχετικα και δυφορουμενα , το παιχνιδι εχει θεματα που πρεπει να λυθουν απο την αλλη υπαρχει πολυ εστιαση στον τεχνικο τομεα πλεον απο τους gamers και τα παιχνιδια οσο πανε σουπιαζουν αλλα εχουν 60 fps και 1080p. Ας μην γινουμε οτι κοροιδευουμε pc master race δηλαδη.

28. The Following 3 Users Say Thank You to spyros arianara For This Useful Post:

Aphelian (05-06-2015),jk_blue_tiger (05-06-2015),panos74gr (05-06-2015)

Bookmarks

Bookmarks