Page 77 of 114 FirstFirst ... 276773747576777879808187 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Πόσο γαμάτο το τραγούδι της
    Spoiler!

Και σαν χαρακτήρας γενικά; Ελπίζω να είναι main στη συνέχεια.

Member zhmia's Avatar
    Name
    zhmia

Ερώτηση: Επειδή δεν μου πολυαρέσουν τα RPG, τρως πολύ χρόνο στο παιχνίδι με μαγείες και levelιάσματα, ή έχει και την απαραίτητη δράση?

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το 1.05 PC ειναι στην ουσια το 1.04 στις κονσολες. Το PC απλα εχει διαφορετικη αριθμηση. Ας ελπισουμε να κυκλοφορησει σημερα αυριο τουλαχιστον για ΠΙΣΙ μπας και το εχουμε την επομενη εβδομαδα.
    Δεν είναι μόνο η αρίθμηση, ένα που ξέρω σίγουρα ότι υπάρχει στο 1.04 του PC ήδη είναι το fix για ένα game-breaking bug για το Gwent, όπου αν δεν έχεις αγοράσει τις κάρτες από το inn στο White Orchard, δεν μπορείς να τις βρεις πουθενά, οπότε δεν μπορείς να μαζέψεις όλες τις κάρτες για το quest και το τρόπαιο/achievment. Με το fix τις πουλάει και ο merchant στη γέφυρα (αυτός που σώζεις στην αρχή από το Griffin). Δεν το έχω ψάξει και δεν γνωρίζω αν έχει και άλλες διαφορές.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Άλλο ένα ενοχλητικό bug με βρήκε.
    Total Playtime Days 7, Hours 14

Μπορεί να έχω παίξει καμιά 80αριά ώρες αλλά σίγουρα όχι 180

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Που το ειδες αυτό? Γιατί μέσα στο παιχνίδι νομίζω οτι λέει τον χρόνο σύμφωνα με τον κόσμο του

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Όχι, σου λέει το play time αν πας στο inventory και πατήσεις R2. Κάτω αριστερά.

Πάνο, ναι είναι γνωστό bug που συνεχίζει να 'γράφει' όταν βάζεις το ps4 σε rest mode με το game σε suspend από ότι κατάλαβα. Εγώ το κλείνω πάντα τελείως το ps4 και δεν το έχω συναντήσει.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

7. The Following User Says Thank You to Zeichef For This Useful Post:

teras1 (05-06-2015)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Στο μενού επιλογή Character και πατάς R2.
    Δεν μετράει τις ώρες στον κόσμο του παιχνιδιού. Κάνω meditation και δεν αυξάνεται ο αριθμός.

Beaten by Zeichef

9. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Zeichef (05-06-2015)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Μαλιστα, γιαυτο εγω βλεπω 2 εβδομαδες, καλο bug και αυτο.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Εγω σταματησα να παιζω το παιχνιδι μεχρι να βγει το πολυποθητο patch.Ειμαι κοντα στο 20 μισο,αλλα επειδη εχω φτασει στην τελευταια μεγαλη περιοχη με τα νησια(scellige isles)και φοβαμαι οτι δεν θα μπορεσω να φτασω πολυ μακρια το level cap,(λογου του xp bug)που θα με βοηθησει να αναβαθμισω περισσοτερο τον χαρακτηρα μου,σκεφτηκα να το περιμενω μια και καλη.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Υπαρχουν δυστυχως πολλα. Merchants που δεν σου μιλανε/απαντανε οταν ζητας να δεις την πραμματια τους, NPC να περπατανε στον αερα (ειδικα οι Beggars στο Novigrad πολυ συχνο φαινομενο) , το Pyres of Novigrad ειναι main quest και εχει game breaking bug (ευτυχως δεν το συναντησα), καποιοι αλλοι τυποι εχασαν τα saves τους (τους εστειλαν αλλα απο την CDPR) , καποιοι αλλοι τα λεφτα τους, σε μια φαση ο Geralt μου πηδουσε ασταματητα (pun intended) και δεν μπορουσα να κανω τιποτα περα απο restart οπου και εφτιαξε, σε καποια αλλη φαση δεν γινοταν να μπω σε βαρκες ή να ιππευσω το αλογο (κι εκει restart ηθελε, οχι reload), και τα κλασσικα glitches οπου εχθροι τηλεμεταφερονται κλπ κλπ

Γενικα υπαρχει τσαπατσουλεμα αρκετο. Το παιχνιδι δεν ηταν ετοιμο για κυκλοφορια σε καμμια πλατφορμα. Ηθελε τουλαχιστον 2 μηνες ακομα polishing και testing.

Δεν εχει πολλα game breaking bugs, αλλα γενικα σου χαλανε την εικονα αυτα τα πραγματα... Στο PS4 δε το θεμα του glitch/bug/whatever που κλειδωνει το framerate στα 20 fps ειναι απλα απαραδεκτο.... δειχνει οτι το παιχνιδι δεν περασε απο σωστο ελεγχο. Απορρω πως εδωσαν την PS4 εκδοση στους δημοσιογραφους την στιγμη που στο XB1 δεν υπαρχει αυτο το θεμα. Βεβαια τοτε το ΧΒ1 φαινοταν ακομα χειροτερο γιατι ειχε τονους απο stutter. Και φυσικα πολυ χειροτερη ποιοτητα εικονας. Ισως γι αυτο.

Πρεπει να το δουλεψουν το παιχνιδι αρκετα. Οκ τεραστιος κοσμος, το καταλαβαινω, αλλα ελεος με τα glitches.
    Ρε συ εχω deja vu. Θυμασαι τοτε με το Skyrim που "διαφωνουσαμε" και τελικα σου εστειλα το save μου και διαπιστωσες οτι δεν εχω τα προβληματα που ειχες εσυ?

Ε τα ιδια και τωρα. Ειμαι λεβελ 20 και εχω αφιερωσει πολλες ωρες, μολις πηγα στα νησια οπου ναι εκει το θεμα με το framerate χειροτερευει , οπως πχ πριν στους βαλτους ή με τη βροχη που κανει βουτιες κυριολεκτικα το framerate.

Οοοοοολα τα αλλα που δεν μπορεις να ιππευσεις, να μπεις στη βαρκα, npcs που πετανε κλπ δεν τα εχω συναντησει ποτε και ξερεις οτι εχω ocd , κανω βολτες με τα ποδια στον χαρτη και καθαρισζω ερωτηματικα. Σε αλογο ανεβαινω μονο για τους αγωνες.

Τι να πω μαλλον ειμαι τυχερος .Παλι.

Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^Aν κανεις μια απλη βολτα στο site της CDPR νομιζω θα διαπιστωσεις και μονος σου ποσο τυχερος εισαι. Να πω οτι δεν συναντησα ολα αυτα που εγραψα, απαντησα στην ερωτηση που με ρωταγε τι bugs ακουγονται στην πιατσα. Ορισμενα απο αυτα τα εχω συναντησει κι εγω, καποια αλλα οχι. Το παιχνιδι ειναι playable αλλα απεχει παρα πολυ απο το να θεωρειται ετοιμο για release. Υπαρχει πολυ τσαπατσουλεμα και στο τεχνικο κομματι και σε θεμα bugs. To XP glitch ειναι απο τα μεγαλυτερα ξενερωματα ever για RPG game.

Το παιχνιδι δεν περασε απο σωστο ποιοτικο ελεγχο.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Τι ειναι το xp glitch; Ειμαι level 10 και προχωράω αλλά δεν εχω δει πρόβλημα ακόμα

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

^^Aν κανεις μια απλη βολτα στο site της CDPR νομιζω θα διαπιστωσεις και μονος σου ποσο τυχερος εισαι. Να πω οτι δεν συναντησα ολα αυτα που εγραψα, απαντησα στην ερωτηση που με ρωταγε τι bugs ακουγονται στην πιατσα. Ορισμενα απο αυτα τα εχω συναντησει κι εγω, καποια αλλα οχι. Το παιχνιδι ειναι playable αλλα απεχει παρα πολυ απο το να θεωρειται ετοιμο για release. Υπαρχει πολυ τσαπατσουλεμα και στο τεχνικο κομματι και σε θεμα bugs. To XP glitch ειναι απο τα μεγαλυτερα ξενερωματα ever για RPG game.

Ακριβως αυτο ειχα γραψει 2 εβδομαδες πριν με 4-5 ωρες παιχνιδιου, οτι το παιχνιδι "βιαστηκε" 2 μηνες να βγει.Ισως να χρειαζοταν και ακομη παραπανω. Οσο προχωραω το διαπιστωνω βεβαια ακομη περισσοτερο. Πιστευω οτι απο ποιοτικο ελεγχο περασε και μαλιστα καλο αλλα επιτηδευμενα το βγαλανε σε κυκλοφορια για προφανως εμπορικους λογους. Παντως το παιχνιδι απλως ΔΕΝ υπαρχει. Εκανε αυτο που πραγματικα ευχομασταν να γινει καποτε. Να παντρεψει το Οpen world με story driven elements.

16. The Following 3 Users Say Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

FotisGRC (05-06-2015),panos74gr (05-06-2015),teras1 (05-06-2015)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ετσι ειναι , εμενα αν μου σκασει xp glitch εχει φυγει απο το παραθυρο.

Spoiler!

Υπαρχουν δυστυχως πολλα. Merchants που δεν σου μιλανε/απαντανε οταν ζητας να δεις την πραμματια τους, NPC να περπατανε στον αερα (ειδικα οι Beggars στο Novigrad πολυ συχνο φαινομενο) , το Pyres of Novigrad ειναι main quest και εχει game breaking bug (ευτυχως δεν το συναντησα), καποιοι αλλοι τυποι εχασαν τα saves τους (τους εστειλαν αλλα απο την CDPR) , καποιοι αλλοι τα λεφτα τους, σε μια φαση ο Geralt μου πηδουσε ασταματητα (pun intended) και δεν μπορουσα να κανω τιποτα περα απο restart οπου και εφτιαξε, σε καποια αλλη φαση δεν γινοταν να μπω σε βαρκες ή να ιππευσω το αλογο (κι εκει restart ηθελε, οχι reload), και τα κλασσικα glitches οπου εχθροι τηλεμεταφερονται κλπ κλπ
    Ωστε έτσι ε? Στην αρχή τρόμαξα γιατί νόμιζα οτι τα συνάντησες όλα αυτά και λέω τι γίνεται! Τα πιο πολλά όντως δεν ειναι τόσο ενοχλητικά αλλά το να χάσω το save ή να μην παίρνω ΧP πραγματικά θα με εκνεύριζε. Τώρα είμαι lvl 9, ίσως να το παίξω πιο χαλαρά μέσα στην εβδομάδα μήπως βγει το patch.

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Παντως το παιχνιδι απλως ΔΕΝ υπαρχει. Εκανε αυτο που πραγματικα ευχομασταν να γινει καποτε. Να παντρεψει το Οpen world με story driven elements.
    Πραγματικά ΔΕΝ υπάρχει. Δεν είμαι καθόλου των RPG αλλα αυτό δεν μπορώ να το σταματήσω. Πριν βγει το Witcher έλεγα "φτάνει πια με τα open world σε αυτή τη γενιά!" Ηθελα ενα game να με κρατήσει με την ιστορία του και να μην τρέχω ανούσια απο εδώ και απο εκει. Εχουμε στα χέρια μας το πιο απολαυστικό open world απ'όλα κατα τη γνώμη μου. Ο κόσμος του είναι πανέμορφος. Πάω παντού με τον Roach, όσο μακριά κι αν ειναι.

Η ευχαρίστηση του να ολοκληρώνεις ενα contract μετά απο προετοιμασία, τα κατάλληλα oils , τις σωστές κινήσεις, απλά δεν υπάρχει.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

19. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

Nikoladim (05-06-2015)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Ρε συ εχω deja vu. Θυμασαι τοτε με το Skyrim που "διαφωνουσαμε" και τελικα σου εστειλα το save μου και διαπιστωσες οτι δεν εχω τα προβληματα που ειχες εσυ?

Ε τα ιδια και τωρα. Ειμαι λεβελ 20 και εχω αφιερωσει πολλες ωρες, μολις πηγα στα νησια οπου ναι εκει το θεμα με το framerate χειροτερευει , οπως πχ πριν στους βαλτους ή με τη βροχη που κανει βουτιες κυριολεκτικα το framerate.

Οοοοοολα τα αλλα που δεν μπορεις να ιππευσεις, να μπεις στη βαρκα, npcs που πετανε κλπ δεν τα εχω συναντησει ποτε και ξερεις οτι εχω ocd , κανω βολτες με τα ποδια στον χαρτη και καθαρισζω ερωτηματικα. Σε αλογο ανεβαινω μονο για τους αγωνες.

Τι να πω μαλλον ειμαι τυχερος .Παλι.
    Το Skyrim ήταν άλλη περίπτωση. Είχε memory leak το οποίο "κρατούσε" στο save file "σκουπίδια" με αποτέλεσμα αυτό να μεγαλώνει συνέχεια. Όσο πιο πολλά έκανες (progress, quests, dungeons, εξερεύνηση), τόσο χειροτέρευε η απόδοση του παιχνιδιού. Οπότε ένα save με λιγότερα σκουπίδια, επηρέαζε λιγότερο το παιχνίδι.

Επίσης τα περισσότερα bugs σε ένα παιχνίδι εμφανίζονται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες και συνδιασμούς των ενεργειών του παίκτη. Πάντα όμως είναι μέσα στον κώδικα για όλους. Για παράδειγμα μπορεί να παίξεις ένα quest "κανονικά" κάνοντας τα objectives με τη σειρά Α,Β,Γ,Δ και να το τελειώσεις μια χαρα. Αν όμως κάνεις το Α πρώτα και μετά πας και κάνεις ένα άλλο quest μπορεί επιστρέφοντας να κάνεις το Β του πρώτου να εμφανιστεί bug.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Το Skyrim ήταν άλλη περίπτωση. Είχε memory leak το οποίο "κρατούσε" στο save file "σκουπίδια" με αποτέλεσμα αυτό να μεγαλώνει συνέχεια. Όσο πιο πολλά έκανες (progress, quests, dungeons, εξερεύνηση), τόσο χειροτέρευε η απόδοση του παιχνιδιού. Οπότε ένα save με λιγότερα σκουπίδια, επηρέαζε λιγότερο το παιχνίδι.
    Ασε με το Skyrim εχω κανει διατριβη. Εφταιγε που οτι πεταγες εμενε εκει. Ξεφορτωνομουν σαβουρα και μετα απο ωρες πηγαινα και ηταν στο ιδιο μερος. Παρολαυτα καταφερα και το πλατιναρα , πηγα λεβελ 80 κατι και προβληματα ειχα μονο σε μια πολη στα βορεια που αλλοι εβλεπαν 10 frames και εγω επαιζα κανονικα σχεδον.

Spoiler!

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Ωστε έτσι ε? Στην αρχή τρόμαξα γιατί νόμιζα οτι τα συνάντησες όλα αυτά και λέω τι γίνεται! Τα πιο πολλά όντως δεν ειναι τόσο ενοχλητικά αλλά το να χάσω το save ή να μην παίρνω ΧP πραγματικά θα με εκνεύριζε. Τώρα είμαι lvl 9, ίσως να το παίξω πιο χαλαρά μέσα στην εβδομάδα μήπως βγει το patch.

Πραγματικά ΔΕΝ υπάρχει. Δεν είμαι καθόλου των RPG αλλα αυτό δεν μπορώ να το σταματήσω. Πριν βγει το Witcher έλεγα "φτάνει πια με τα open world σε αυτή τη γενιά!" Ηθελα ενα game να με κρατήσει με την ιστορία του και να μην τρέχω ανούσια απο εδώ και απο εκει. Εχουμε στα χέρια μας το πιο απολαυστικό open world απ'όλα κατα τη γνώμη μου. Ο κόσμος του είναι πανέμορφος. Πάω παντού με τον Roach, όσο μακριά κι αν ειναι.

Η ευχαρίστηση του να ολοκληρώνεις ενα contract μετά απο προετοιμασία, τα κατάλληλα oils , τις σωστές κινήσεις, απλά δεν υπάρχει.
    Kαι εγω δεν εχω κανει ουτε 1 φαστ τραβελ!!!
    Ολα ειναι τελεια και ειλικρινα παιδια η PC εκδοση σε αποψη γραφικων ειναι πραγματικα ενα επος...
    Δυστυχως η console χανει πολυ..

23. The Following User Says Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

FotisGRC (05-06-2015)

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Βαρεθηκα να βλεπω ποσο καλυτερη ειναι η Version του pc και ποσο "γαμωτο χανει το παιχνίδι στις κονσολες".

Δηλαδη ΕΛΕΟΣ μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιχνιδια EVER, απείρως εθιστικό και μελετημένο, που μόλις γίνει το κατάλληλο polish (δεν ειχα ουτε εγω τιποτα απο τα Bugs μεχρι τωρα, αλλά εχω λιωσει στα sidequests, ισως γι αυτο) θα είναι οτι κοντινότερο έχει βγει στο τέλειο για τους RPG fans.

Αλήθεια, κουράζετε τόσο πολύ, δεν ειναι καν αστείο, ναι τα PC με το κατάλληλο τάισμα έχουν περισσότερες δυνατότητες άρα καλύτερα γραφικά. Το λύσαμε, συνεχίστε τη ζωή σας και χαρείτε το παιχνίδι.

25. The Following 2 Users Say Thank You to Aphelian For This Useful Post:

Melnibonian (12-06-2015),teras1 (05-06-2015)

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by Aphelian View Post
    Βαρεθηκα να βλεπω ποσο καλυτερη ειναι η Version του pc και ποσο "γαμωτο χανει το παιχνίδι στις κονσολες".

Δηλαδη ΕΛΕΟΣ μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιχνιδια EVER, απείρως εθιστικό και μελετημένο, που μόλις γίνει το κατάλληλο polish (δεν ειχα ουτε εγω τιποτα απο τα Bugs μεχρι τωρα, αλλά εχω λιωσει στα sidequests, ισως γι αυτο) θα είναι οτι κοντινότερο έχει βγει στο τέλειο για τους RPG fans.

Αλήθεια, κουράζετε τόσο πολύ, δεν ειναι καν αστείο, ναι τα PC με το κατάλληλο τάισμα έχουν περισσότερες δυνατότητες άρα καλύτερα γραφικά. Το λύσαμε, συνεχίστε τη ζωή σας και χαρείτε το παιχνίδι.
    Ε σε μενα παει αυτο?

Bookmarks

Bookmarks