Χρονοβόρο και βαρετό φαίνεται!
EDIT: Το coin exploit, όχι το παιχνίδι!
Nikoladim (21-05-2015)
Total freaking respect. Ξεκινώντας απο το ποσο τίμιο ειναι το πσκετο που πουλάνε, τοσο η απλή οσο και η Collectors. Respect.
Oh, you know me...
Βασικα ο ανθρωπος λεει αυτο που ξερουμε ολοι εδω μεσα, τα λεφτα ειναι στις κονσολες, και ασε την master race να ονειρευεται. Και για να κλεψω μια φραση απο τα σχολια του αρθρου...
από ό,τι φαίνεται η master race δεν είναι αρκετά master race για να καλύψει οικονομικά μια τέτοια παραγωγή.
^ αφού οι μισοί+ θα το "αγοράσουν από το θείο" ... ή θα περιμένουν να το πάρουν από το steam με 5ευρώ σαν το skyrim - δε βγάζεις χρήματα έτσι...
Εγώ παίδες χτίζω και παίζω σε pc από εποχές 386... αυτό το άθλιο χάλι των τελευταίων ετών με το πανάκριβο hardware και την παντελή έλειψη σοβαρών παιχνιδιών δεν το έχω ξαναδεί.
Παλιά είχες πχ γαμάτα platforms στις κονσόλες αλλά και σε pc έπαιζες διαμάντια στυλ Ultima Underworld. Είχες το ps1 είχες όμως και 3DFX στο pc και έβλεπες άλλα πράματα... έπαιρνες ps2 είχες και την geforce2 και παιχνιδάρες εποχής μόνο για pc... είχε νόημα τότε! Τώρα τί; Προσωπικά σταμάτησα να αναβαθμίζω το pc και έχω μείνει με 2600Κ/660ΤΙ εδώ και ~3 χρόνια, δεν έχει νόημα για κάτι παραπάνω.
Παιδια την αρμορ απο το dlc την βρηκα. Τα beard και τα κουρεματα του gerart που βρισκονται; Πως τα αλλαζω;
Last edited by BigBOSS; 22-05-2015 at 08:52.
βρηκα την πυλη της κολασεως![]()
Spoiler!
NBA 2K LIKE A BOSS!
keropi (22-05-2015)
Το Patch 3 κυκλοφορησε πρωτα για PC διοτι τα patches για τις κονσολες περνανε απο certification απο τις MS και Sony πριν βγουν επισημα. Δεν μπορει να κανει κατι πανω σε αυτο η CDP. Τα πατς τα εχουν ετοιμα ταυτοχρονα για ολες τις πλατφορμες οπως αλλωστε δηλωσε και στο twitter η ιδια η CDP.
Τους υπότιτλους θα μας αφήσει να τους μεγαλωσουμε λίγο; μιλάμε θα φορέσω δεύτερα γυαλιά από πάνω.
NBA 2K LIKE A BOSS!
Μιλάω για τους υπότιτλους εγώ. Αυτό που λες δεν βολεύει για τα cutscenes. Επίσης για εμένα και το hud είναι λόγο μικρό.
NBA 2K LIKE A BOSS!
υπότιτλοι, περιγραφές αντικειμένων... τί διάλο κανένας δεν το κατάλαβε ότι είναι μικρά για κονσόλες;![]()
Nikos326_GR (22-05-2015)
τρελή παιχνιδάρα πάντως. Όσο προχωράς στο παιχνίδι τόσο πιο πολύ σε εθίζει. Χτές βρήκα ένα χάρτη θησαυρού και είπα να κάνω το μακρινό ταξίδι για τα νησιά. Χρείαζονταν level 24 αν θυμάμαι καλά και εγώ είμαι μόλις 6 lol. Μην το κάνετε αν δεν έχετε τα level που ζητάειΔεν πρόλαβα ούτε από μακρυά να τα δώ
Αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι o τρόπος που σε αποτρέπει hehe. Τρομερή δουλειά σε όλα τα σημεία.
Bookmarks