Page 60 of 114 FirstFirst ... 105056575859606162636470110 ... LastLast
Results 1,181 to 1,200 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

ολα καλα ολα ωραια με γραφικα κτλ κτλ αλλα εμενα μου κρασαρε σε καποια φαση κ αφου εχει γινει κ το update. το παιχνιδι θελει να το συνηθισεις σχετικα με τον χειρισμο κ στις μαχες.χαος μεχρι τωρα,δεν εχω καταλαβει καποια πραματα.καλα σχετικα με το παιχνιδι με τις καρτες δε καταλαβα χριστοπουλο!! κατσε να κανω μια καλη εκπαιδευση κ ξαναποσταρω. καλες εντυπωσεις μεχρι τωρα,ξενερωσα με το κρασαρισμα ωστοσο.

Βγηκε το Witcher για το PC πριν 1 ωρα και επεσε το Gaf!! Χαχαχαχα!!

Με την 980 ειμαι γυρω στα 70fps αλλα με Hairworks κλειστο. Αν το ανοιξω η κινηση των μαλλιων, δεντρων κλπ ειναι απιστευτη αλλα θελει αλλη μια καρτα γραφικων για το Simulation. Η αισθηση επισης των 60-70fps ειναι καταπληκτικη.

Worth the wait και η PS4 εκδοση πολυ καλη απο οτι ειδα σε φιλαρακι αλλα εχει αρκετα fps drops γυρω στα 25 απο οτι καταφερα να δω με το ματι στο περιπου. Δεν εχω καμια τεχνικη μετρησης
    Last edited by Roy; 19-05-2015 at 02:29.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    ολα καλα ολα ωραια με γραφικα κτλ κτλ αλλα εμενα μου κρασαρε σε καποια φαση κ αφου εχει γινει κ το update. το παιχνιδι θελει να το συνηθισεις σχετικα με τον χειρισμο κ στις μαχες.χαος μεχρι τωρα,δεν εχω καταλαβει καποια πραματα.καλα σχετικα με το παιχνιδι με τις καρτες δε καταλαβα χριστοπουλο!! κατσε να κανω μια καλη εκπαιδευση κ ξαναποσταρω. καλες εντυπωσεις μεχρι τωρα,ξενερωσα με το κρασαρισμα ωστοσο.
    Εδω κρασαρει το Mercenary Kings, δεν θα κρασαρει το Witcher?

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. The Following 5 Users Say Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

Desmond (19-05-2015),DJTaurus (19-05-2015),litanies (19-05-2015),spartan (19-05-2015),WolfRathmA (19-05-2015)

ειναι καλο?
    Για σας εφτιαξα ενα φορουμ γιατη εγινε ενα μεγαλο θαυμα σε μενα,Δεν βγαζο χρηματα ειναι απο τα δωρεαν φορουμhttp://icxcnika.forumgreek.com/

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Περιμενουν λεει απτο you.gr ακομα να παραλαβουν...Ρε μας δουλευουν?και αν παραλαβουν πριν τη 1 θα το στειλουν σημερα...πως γινεται να εχει παραλαβει και η κουτση μαρια απο παρασκευη και επειτα και αυτοι ακομα τπτ...πηγα να του ριξω ενα βρισιδι σε αυτον στο live chat γιατι πηγε να με ειρωνευτει κιολας...
    τεσπα πως παει guys?ειχατε ολονυχτια???
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

lol ξεκινησα στο Death March επειδη ακουσα οτι ειναι δυσκολο αλλα μετα γινεται οσο ανεβαινεις πιο χαλαρο. Και απενεργοποιησα εντελως το UI... ο θεος βοηθος με την αρρωστημενη παρτη μου.

Εχω ομως μια απορρια... ποτε σε βαζει το παιχνιδι να διαλεξεις επιλογες απο τα προηγουμενα παιχνιδια και επισης κατι βασικο:΅ο τροπος που λειτουργουν τα consumables ειναι τοσο χαλια ρε παιδια? Δηλαδη πρεπει να μπω στο μενου, να διαλεξω το consumable, να το βαλω σε ενα slot και μετα να βγω και να χρησιμοποιησω το αντικειμενο με το dpad? Ειναι απιστευτα παραλογο αυτο. Δηλαδη αν θελω να χρησιμοποιησω 3 potions πρεπει να καθομαι και να παλευω με τα μενου? Στο W2 μου φαινοταν πολυ καλυτερο που διαλεγεις τι potions θες να χρησιμοποιησεις ενω κανεις meditate.... και γενικα γιατι δσεν μπορω να κανω κατι use απευθειας απο το μενου??

Επισης το framerate ειναι μεν καλο, αλλα το παιχνιδι εχει πολυ stuttering το οποιο πρεπει να διορθωθει....ελεος.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    lol ξεκινησα στο Death March επειδη ακουσα οτι ειναι δυσκολο αλλα μετα γινεται οσο ανεβαινεις πιο χαλαρο. Και απενεργοποιησα εντελως το UI... ο θεος βοηθος με την αρρωστημενη παρτη μου.

Εχω ομως μια απορρια... ποτε σε βαζει το παιχνιδι να διαλεξεις επιλογες απο τα προηγουμενα παιχνιδια και επισης κατι βασικο:΅ο τροπος που λειτουργουν τα consumables ειναι τοσο χαλια ρε παιδια? Δηλαδη πρεπει να μπω στο μενου, να διαλεξω το consumable, να το βαλω σε ενα slot και μετα να βγω και να χρησιμοποιησω το αντικειμενο με το dpad? Ειναι απιστευτα παραλογο αυτο. Δηλαδη αν θελω να χρησιμοποιησω 3 potions πρεπει να καθομαι και να παλευω με τα μενου? Στο W2 μου φαινοταν πολυ καλυτερο που διαλεγεις τι potions θες να χρησιμοποιησεις ενω κανεις meditate.... και γενικα γιατι δσεν μπορω να κανω κατι use απευθειας απο το μενου??

Επισης το framerate ειναι μεν καλο, αλλα το παιχνιδι εχει πολυ stuttering το οποιο πρεπει να διορθωθει....ελεος.
    Αν στην αρχη διαλεξες "yes" στην ερωτηση "simulate witcher 2 save" καποια στιγμη αργοτερα θα μιλησεις με εναν npc και θα κανεις τις επιλογες. Shuttering ειδα και εγω , το framerate ειναι μια χαρα , τα τοπια πανεμορφα, το soundtrack φανταστικο , δεν μπορω να περιμενω το βραδυ να συνεχισω.

Spoiler!

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Eρωτηση: Εχει κανεις αλλος θεμα με την κινηση του ηρωα μεσα στον χωρο? Μονο εμενα μου φαινεται αγαρμπη ?

Name
    Δημήτρης

To frame pacing/stuttering πρεπει να διορθωθει παντως. Ειναι απαραδεκτο και χωρις λογο μιας και το framerate δειχνει να ειναι solid, πανω απο 30 καρε (εξου και τα θεματα). Και στην εκδοση ΧΒ1 τα ιδια γινονται, το DF εκανε αρθρο. Το παιχνιδι τρεχει 30-40 frames και εχει πολυ stuttering/frame pacing. Ευτυχως ειναι μεγαλο το θεμα και ισχυει και στα 2 συστηματα οποτε το πιο πιθανο ειναι να το φτιαξουν.

http://www.eurogamer.net/articles/di...patch#comments

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Eρωτηση: Εχει κανεις αλλος θεμα με την κινηση του ηρωα μεσα στον χωρο? Μονο εμενα μου φαινεται αγαρμπη ?
    Δεν εισαι μονο εσυ, γενικα το animation χωλαινει. Αλλα οκ αυτο το συγχωρω.

Γενικά όσα review έχω διαβάσει λένε για την άσχημη κίνηση του ήρωα.. Αγαρμπες κινήσεις και κακό collision detection απ'ότι γράφουν.

"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Εδω κρασαρει το Mercenary Kings, δεν θα κρασαρει το Witcher?

καιρο ειχα να δω κρασαρισμα στο ps4 να σου πω την αληθεια.....

Name
    Δημήτρης

Και τα font ειναι πολυ μικρα ρε παιδια... μα καλα εκει δεν το δοκιμασαν το παιχνιδι? Εδωσαν τοσες επιλογες στο UI και ειναι παιχνιδι που εχει απειρες περιγραφες και κειμενα και σου βαζουν αυτο το τοσο δα μικρο font? Πονεσανε τα ματια μου απο την προσπαθεια εχθες...

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Default Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    To frame pacing/stuttering πρεπει να διορθωθει παντως. Ειναι απαραδεκτο και χωρις λογο μιας και το framerate δειχνει να ειναι solid, πανω απο 30 καρε (εξου και τα θεματα). Και στην εκδοση ΧΒ1 τα ιδια γινονται, το DF εκανε αρθρο. Το παιχνιδι τρεχει 30-40 frames και εχει πολυ stuttering/frame pacing. Ευτυχως ειναι μεγαλο το θεμα και ισχυει και στα 2 συστηματα οποτε το πιο πιθανο ειναι να το φτιαξουν.

http://www.eurogamer.net/articles/di...patch#comments

Δεν εισαι μονο εσυ, γενικα το animation χωλαινει. Αλλα οκ αυτο το συγχωρω.
    Ρε συ βάλ δεν με ενοχλεί το ρομποτικό animation , εγω εχω πρόβλημα με την κίνηση του ήρωα , θυμίζει λιγο μαούνα . Δηλαδή ειδικά στην πρώτη σκηνή που τρέχεις στο φρούριο κηνυγωντας τη μικρή , σου πέφτει κάπως βαρύ ( μετα απο παιχνίδια τύπου middle earth). Τουλάχιστον οι μάχες και το άλογο ειναι άψογα !επισης η μουσική ειναι ΑΛΛΟΥ ! Α ΛΟΛ !!! Ναι και τα φοντς... Παρά πολυ μικρά ! Ελπιζω να πρόσθεςω βάλουν option !

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    εδω περα εμενα καμια φορα κινειται μονος του.επισης καμια φορα το x ειναι ανυπακουο.τα εχει συναντησει αλλος αυτα που αναφερω?

PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    εδω περα εμενα καμια φορα κινειται μονος του.επισης καμια φορα το x ειναι ανυπακουο.τα εχει συναντησει αλλος αυτα που αναφερω?
    Όχι , μόνο στο άλογο το κανει που κανει auto route

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Περιμενουν λεει απτο you.gr ακομα να παραλαβουν...Ρε μας δουλευουν?και αν παραλαβουν πριν τη 1 θα το στειλουν σημερα...πως γινεται να εχει παραλαβει και η κουτση μαρια απο παρασκευη και επειτα και αυτοι ακομα τπτ...πηγα να του ριξω ενα βρισιδι σε αυτον στο live chat γιατι πηγε να με ειρωνευτει κιολας...
    τεσπα πως παει guys?ειχατε ολονυχτια???
    καλά και στο πλαίσιο μου στείλανε μνμ ότι δήθεν ταξιδεύει με Γενική η παραγγελεία μου και τελικά σήμερα το πρωί έφυγε... υπομονή μια μέρα bleh

19. The Following User Says Thank You to keropi For This Useful Post:

chronohill (19-05-2015)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Moλις παρελαβα κι εγω, το αφησα να κατεβασει updates,patches κτλ και θα ξεκινησω το βραδυ με την ησυχια μου μετα τη δουλεια.
    Παντως και μονο απο το ανοιγμα σου προκαλει καλη πρωτη εντυπωση, πολυ σπανια βλεπεις πια βασικη εκδοση παιχνιδου να εχει διαφορα μεσα, χαρτη, soundtrack, εγχειριδιο για το lore, manual, αυτοκολλητακια. Τιποτα φοβερο αλλα ακομα και αυτες οι μαλακιουλες ειναι ωραιες, δειχνουν οτι σεβονται τα λεφτα που δινει καποιος και δεν ειναι μια ξεβρακωτη συσκευασια οπως το 99.9% των παιχνιδιων.

21. The Following 7 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

isildur83 (19-05-2015),juliahna12 (19-05-2015),keropi (19-05-2015),spartan (19-05-2015),Starlord (19-05-2015),teras1 (19-05-2015),Valkyre (19-05-2015)

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Ακριβως αυτο περιμενα να γραψω και γω μετα την παραλαβη.εχω δει οτι η ΑΠΛΗ εκδοση εχει ολα αυτα που περιγραφεις...δεν θυμαμαι κανενα αλλο παιχνιδι να εχει δωσει τετοια πραγματα...εδω και οι special πλεον οπως αυτη του bloodborne εχουν το soundtrack ψηφιακα..
    Μπραβο τους για αυτην την προσπαθεια και χαιρομαι παραπανω που τους τιμησα με την αγορα μου...
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ Iσχυει... πρεπει να ειναι το πρωτο παιχνιδι του PS4 που εχω και εχει μεσα manual...lol ποσο μαλλον ολα τα υπολοιπα.

Bookmarks

Bookmarks