-
@hakoo Αν υπαρχει η πολιτικη στα μεγαλα καταστηματα να μην δινουνε νωριτερα το παιχνιδι, να μην γραφουν στο ηλεκτονικο τους καταστημα οτι ειναι διαθεσιμο για παραλαβη απο τα καταστηματα. Κανονικα αυτο και απο μονο του σπαει τον κανονα, για ενα τοσο πολυαναμενομενο παιχνιδι, να δειχνουν οτι ειναι διαθεσιμο. Το οτι δεν το πηρα δεν με νοιαζει, αλλα πηγα μεχρι εκει αδικα ενω ειχα επιβαιβεωσει προηγουμενως, αφου λεω κατσε να τους παρω μην παω τζαμπα, μου ειπαν μπορειτε να πατε να το παρετε κανονικα. Μετα αφου πηγα και εφαγα το ακυρο, τους ξαναπηρα και μου ειπαν οτι δεν σου ειπαμε ποτε οτι μπορεις να το παρεις και ενω εχουν ηχογραφημενη την κληση μας, με δουλευανε κανονικα ολοι μαζοι, αφου με ειχανε βαλει και σε ανοιχτη ακροαση. Μεχρι που πηγε να αγριεψει η κατασταση αφου μου ειπαν και τωρα τι θα μας κανεις και δεν ηθελα να συγχιστω αλλο δεν το συνεχισα, το εκλεισα.
Αυτο που κανουν και για οσο φαινεται ακομα διαθεσιμο το παιχνιδι ενω δεν ειναι, ειναι παραπλανηση καταναλωτη και διωκεται ποινικα απο το νομο. Αλλα τι λεω τωρα ποιος να τα βαλει με αυτον τον κολοσο τον dixon, ενω αμα ητανε κανα μικρο σκρουτζομαγαζο και εκανε κανα τετοιο λαθος και τους εκανε κανεις καταγγελια, θα το ειχανε κλεισει και θα του ειχανε βαλει και κανα τσουχτερο προστιμο.
Στα του παιχνιδιου για να μην βγαινω και οφτοπικ, αφου δεν το εχω ακομα, ειδα καποια stream για λιγο οπου ειχε πανω απο 3000 viewers εκεινη την ωρα και πολλα σχολια με τρολιες, preorder canceled ολοι λολ. Φαινεται παρα πολυ καλο, θελω να ειναι βελτιωμενος ο χειρισμος, μαλλον Δευτερα θα το παρω στα 56.