Περιμένω το παιχνίδι και το παρακολουθώ καιρό χωρίς να έχω παίξει κάποιο άλλο Witcher αλλά με χαλάει πολύ το combat. Τα animations κυρίως (γιατί δεν έχω ιδέα ποιο είναι το 'feel' της μάχης). Για κάποιο λόγω πίστευα ότι το σύστημα μάχης και τα animations θα ήταν μια μίξη Batman + Assassin's Creed. Από τα video μου κάνει για πιο κοντά στο... Bayonetta (or something!). Γουστάρω τρελά τον κόσμο και την ελευθερία τύπου Elder Scrolls που βλέπω (και φαίνεται να έχει πολύ βαθύ 'lore', άλλο ένα συν) αλλά δεν μπορώ, απεχθάνομαι combat που θυμίζει hack n' slash, είτε στο μάτι (από τα animations) είτε και λειτουργικά. Θα είναι hack n' slash? Αν κατεβάσω το Witcher 2 να το παίξω στο παρτάλι (xbox360...έχει 2 χρόνια να ανάψει, καλή αφορμή να δω αν δουλεύει ακόμα λολ), θα πάρω σωστή γεύση για το combat του 3, ή το άλλαξαν πολύ?
Υποθέτω πως η ερώτηση μου είναι: Θα μπορέσει κάποιος που απεχθάνεται hack n' slash (αλλά γουστάρει το combat των Batman games) να συνηθίσει το W3, να εγκλιματιστεί και εν τέλη να ευχαριστηθεί το combat?

Reply With Quote
Bookmarks