Nικολα, μην "παρεξηγεις" (προσοχη εχει εισαγωγικα) τοσο αυτο που λεω εγω και ο Hakoo. Ο μονος λογος που το λεμε ειναι λογω της εκτιμησης που εχουμε στην ομαδα αυτη και επειδη περιμενουμε πολλα. Δεν ειναι οτι χασαμε την εμπιστοσυνη που ειχαμε, απλα αν καπου βλεπεις μια κατι-τοις παραπανω υποστηριξη, αυτη ειναι στην MS. Οχι δεν σημαινει απαραιτητα κατι αυτο και ισα-ισα εν μερει ισως ειναι και λογικο μιας και ασχοληθηκαν με το 360 αλλα οχι με το PS3, for whatever reason. Απο εκει και μετα οντως οπως τα λες μπορει να μην παιζει τωρα ρολο το ποσο εκμεταλλευονται ή οχι την μνημη, και οντως αυτο ισως να εδειχνε ποσο ψωμι εχουν οι κονσολες, αλλα δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη να γυρνας και να κανεις μια τετοια δηλωση. Ποσο μαλλον εφοσον δεν εισαι programmer.
ενιγουεη, εγω καλα τα εχω μαζι τους, απλα νομιζω δεν μας αρεσε τοσο οτι εκαναν τους κινεζους στο θεμα DRM σαν να μην ηξεραν τιποτα. Θεωρω οτι σιγουρα ηξεραν. Αλλα ας μην λεμε τα ιδια και τα ιδια.
Το μονο που δεν θελω Νικολα ειναι να βλεπω ομαδες αναπτυξης που λατρευω CD Project, Naughty Dog να αρχισουν να καβαλανε καλαμι... ξενερωνω αφανταστα γιατι οπως εχω πει αντιπαθω ταμαλα την αλλαζονεια και την υπεροψια και μου αρεσει να ειναι ο αλλος προσγειωμενος παρολη την επιτυχια και το σαφες προβαδισμα που εχει απο τους υπολοιπους.
Bookmarks