Quote Originally Posted by hakoo View Post
Εγω παλι πιστευω οτι ειχαν την επιλογη να πανε σε οποια conference γουσταραν μιας και το The Witcher ειναι πια πολυ popular και απλα πηγαν σε αυτον που τους τα εσκασε. Δεν μπορω φυσικα να αποδειξω κατι τετοιο, pure speculation αλλα δεν μπορω να εξηγησω αλλιως οτι δεν ανακοινωναν το παιχνιδι επισημα απο τη στιγμη που παρουσιασηκε το xbox και μετα ξαφνικα και ενω γινεται ολος αυτος ο χαμος με την MS και τα DRM/online shit εμφανιστηκαν εκει επειδη πολυ απλα τους καλεσαν. Η ξεραν ακριβως τι εχει ανακοινωσει η MS και για τι θα μιλουσαν (η μαλλον γιατι δεν θα μιλουσαν) στο show. Καπου δεν στεκει ολο αυτο, τουλαχιστον στο δικο μου μυαλο και αισθητικη.
Aν παρουμε την εντελως αλλη περιπτωση οτι ηθελαν να το προμοταρουν σε καποια conference και η Sony δεν τους ηθελε (που δεν παιζει αυτο, στην Sony εδειχναν 15 λεπτα indie games) τοτε πολυ απλα δεν πας στην MS οταν εχεις μια συγκεκριμενη σταση ολα αυτα τα χρονια με την οποια εχεις κερδισει πολυ κοινο. Δεν ειπα να μην το κυκλοφορησουν στο xbox ετσι, αυτο ειναι υπερβολη και εκτος πραγματικοτητας, απλα δεν πας στην conference να στηριξεις στην ουσια ολο αυτο που στηθηκε εκει.
Απο τη στιγμη που το εκαναν πρεπει τουλαχιστον τωρα να δεχθουν και την κριτικη και οχι να το παιζουν θιγμενοι.
Χωρις να ξερω πως δουλευει ολο το συστημα, απο την αλλη μου φαινεται πολυ πιο κουλο να παει η cdprojekt και η καθε εταιρια και να πουνε στην καθε Σονυ "βαλτε μας στην conference σας". Οποτε δεν νομιζω να ειναι θεμα οτι δεν τους ηθελε η σονυ,απλα οτι δεν τους καλεσαν or something.
Αμα μαλιστα παρουμε υποψην μας οτι συμφωνα με καποιες φημες απο το gaf(ενας απο τους χρηστες που ειναι υπευθυνος για πολλα απο τα leaks και επεσε μεσα σχεδον σε ολα σχετικα με τα drm,τις ανακοινωσεις κτλ) η MS ηταν αυτη που πηγαινε και καλουσε στην conference της developers(μαλιστα εναντι αμοιβης αμα ισχυει) τοτε δεν μου φαινεται απιστευτο να εγινε αυτο (παντως αμα πηραν τα λεφτα καλα καναν,τσαμπα χρημα για πλακα λολ) . Παντα με βαση οσα εχω διαβασει,δεν ξερω πως δουλευουν πισω απο τις conferences .