-
Και αλλα καλα νεα!!
The Witcher 3 will have a new dialogue system
"The dialogue system has been almost entirely rebuilt, so it's much more immersive, cinematic, and natural. We are paying close attention to improving the facial animations during dialogue scenes, and for this we use top team for motion capture. "
Για εμενα παρα πολυ καλα νεα διοτι ηταν νομιζω ενα απο τα (μικρα) παραπονα μου. Οι διαλογοι στο 2 ειχαν προβληματα, εμοιαζαν τις περισσοτερες φορες να χανονται στον θορυβο του βackground (ειδικα αν ειχες εναν εκνεριστικο NPC να λεει το ιδιο πραγμα καθε 3 δευτερολεπτα ή εναν σκυλο διπλα σου), το lyp synching ηταν ανυπαρκτο και γενικα η ολη σταση των ηρωων ηταν καπως ρομποτικη.΄Αλλη μια λοιπον φοβερη βελτιωση ερχεται απο την CD Project 
Επισης δεν μπορω να περιμενω για ολο το "cinematic" feel που λενε! 
Ενα πραγμα τωρα μενει μονο για το παιχνιδι, να το δουμε rendered με την καινουργια μηχανη γραφικων ολοκληρωμενη. Διοτι ετσι οπως το εχουν παρουσιασει τωρα ειναι ενα πολυ ομορφο current gen pαιχνιδι. Αλλα τους βλεπω συνεχεια και μιλανε για next gen και next gen και εχουν αναφερθει οτι οτι εχουμε δει απεχει απο το τελικο αποτελεσμα, οποτε δεν ανησυχω ιδιαιτερα.
Α α, και αλλο ενα πραγμα θελω να φτιαξουν... θα ακουστει χαζο σε πολλους αλλα πραγματικα θελω να το φτιαξουν... Το UI... και οχι δεν μιλαω απο αποψη λειτουργικοτητας τωρα αλλα απο αποψη εμφανισης... δεν θελω να βλεπω (οσο δεν ειμαι σε μαχη) ui elements. Δεν ειναι ωραιο, ειναι εντελως immersion breaking. Aσε με οταν απλα ταξιδευω στον κοσμο να χαζευω τα τοπια χωρις μπαρες ενεργειας, mini maps κλπ κλπ, αμα φυσικα κανω οποιουδηποτε ειδους ιnterract ή ειμαι σε combat, ok κανενα προβλημα, απλα θελω οταν ειμαι σε πολεις και στον κοσμο να μην εχω οοοολα αυτα τα στοιχεια αποτυπωμενα πανω στην οθονη μου. Please please CD Project!