Page 79 of 114 FirstFirst ... 296975767778798081828389 ... LastLast
Results 1,561 to 1,580 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Τελικά για το λούτσο εκεί στα Public!!!
    Ακόμα δεν έχω πάρει το steelbook του παιχνιδιού. Έχω μιλήσει μαζί τους τέσσερις φορές και η απάντηση είναι ότι θα ενημερωθώ για παραλαβή όταν το φέρει ο προμηθευτής.
    Στο μεταξύ φιλαράκι που είχε κάνει preorder μετά από μένα παρέλαβε το δικό του αφού πήγε σε κατάστημα και έκανε μανούρα. Κατά τα άλλα υπάρχει σειρά προτεραιότητας και κουραφέξαλα. Πάνε να το σκουπίσουν κάτω από το χαλί το θέμα.
    Απαράδεκτοι!!!

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Σύνδεσέ το στην TV σου, βάλε πανω και το DS4 και είσαι άρχοντας. Νομίζω πως δουλεύει το DS σε PC.
    ή 360/one gamepad.

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

The Witcher 3 Patch 1.05 For PC and Patch 1.04 For PS4 Out Now, Changelog Revealed

Ειρηνη υμιν αδερφια μου,ηρθε το νεο patch να καταλαγιασει μερικα πνευματα...
    Spoiler!

4. The Following 2 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

keropi (05-06-2015),teras1 (05-06-2015)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Αμήν αδερφέ !

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. The Following 2 Users Say Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

chronohill (05-06-2015),FotisGRC (05-06-2015)

Senior Member juliahna12's Avatar
    PSN ID
    juliahna12

downloading..... amen..

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Υποτίθεται ότι για καλό βγήκε το patch ;

Απο τη στιγμή που το κατέβασα, 2 main quests που τελείωσα κόλλησαν εκεί στο menu ενώ θα έπρεπε να πάνε στα completed και ούτε xp πήρα. Oπως και ένα άλλο που το είχα τελειώσει, από τα competed εμφανίστηκε από το πουθενά στα failed

Εκτός από αυτά, έχει γεμίσει ο τόπος ανθρώπους που αιωρούνται λίγο πάνω από το έδαφος και εντάξει αυτό το είχα συναντήσει και πριν αλλά τώρα όπου πάω έχει και από 2-3 ιπτάμενους

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εχει πολλα bugs η αληθεια ειναι, κυριως αυτα που περιγραφει ο Snk με αιωρουμενα σωματα κτλ εχω συναντησει εγω.
    Δυστυχως σε τετοιου μεγεθους παιχνιδια δεν γινεται να μην υπαρχουν bugs, τουλαχιστον να λυσουν τα σημαντικα θεματα που αφορουν quests,xp κτλ..

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Καλα συγγνωμη ειναι στοκοι; Εκαναν update και μεγαλωσαν μονο τον χαρτη δεξια και τα γραμματα απο κατω ενω αφησαν την γραμματοσειρα των διαλογων με ιδιο μεγεθος; Θελει πολυ σκεψη για να το κανεις αυτο...

PSN ID
    juliahna12

Παιδιά, αυτα που λέτε με τα ιπτάμενα κλπ δεν τα εχω συναντήσει εγω...Velen ειμαι. Επίσης εκανα 2 quests μια χαρά.
    Κατι που μου φάνηκε περίεργο ηταν δυο παιχνιδα Gwent που έπαιξα. Οι αντίπαλοι ηταν τραγικοί σε επιλογες τακτικής, λες κ έπαιζα με 5χρονο κ ούτε... περίεργο...

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Όσο προχωράει το παιχνίδι με εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο. Τα weather effects + day-night cycles είναι πολύ καλοδουλεμένα, έχω πλέον βγάλει και το minimap και το παιχνίδι έχει άλλη αίσθηση... Εντομεταξύ τυχαία τώρα άνοιξα το κουτί του παιχνιδιού και είδα οτι έχει μέσα manual, χάρτη κτλ... Πόσο καιρό είχα να δω κάτι τέτοιο.. Νόμιζα οτι αυτό ήταν μόνο στην collectors κτλ...

Τωρα που βελτιωθηκαν τα frames ειναι ακομα πιο εντυπωσιακο.Εκανε δουλεια το πατσ, ελαχιστα ειναι πλεον τα framedrops ,ουτε μου εχει τυχει καποιο περιεργο μπαγκ ακομα.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Το review απο τον Angry Joe, εχει εννοειται spoilers , αν και οχι πολυ χοντρα για τα δεδομενα του.

η μονη ενσταση μου ειναι στην βαθμολογια καθως εγω θα εβαζα το 10-αρι και για τις κονσολες.

15. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

FotisGRC (06-06-2015),teras1 (06-06-2015)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Παρατηρώ κι εγώ καλύτερη απόδοση με το 1.04 στη Novigrad. Πως γίνεται όμως να χαλάσουν τον ήχο όταν βρίσκεσαι στην αρχική οθόνη πριν κάνεις load/continue δεν το καταλαβαίνω

Επίσης εξαφανίστηκε το stuttering οταν γυρνας την κάμερα και βελτιώθηκαν τα controls κάτω απο το νερό.
    Τώρα μπορώ και να διαβάσω τα κείμενα από τα βιβλία και τους χαρακτήρες χωρίς τη βοήθεια του Zoom.
    Last edited by teras1; 06-06-2015 at 20:47.

17. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

Nikoladim (06-06-2015)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Το review απο τον Angry Joe, εχει εννοειται spoilers , αν και οχι πολυ χοντρα για τα δεδομενα του.

η μονη ενσταση μου ειναι στην βαθμολογια καθως εγω θα εβαζα το 10-αρι και για τις κονσολες.
    Το ξεφτίλισε με τα σποιλερ μέχρι και χιντ για το τελος εχει ! Το έκλεισα στη μέση

Sent from my iPhone using Tapatalk

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Το ξεφτίλισε με τα σποιλερ μέχρι και χιντ για το τελος εχει ! Το έκλεισα στη μέση
    εχει κανει πολυ χειροτερα στο παρελθον. Εντωμεταξυ το patch μαλλον βελτιωσε το frame rate, αλλα πλεον βλεπω συνεχως streaming problems, εκει που δεν υπηρχαν. Δηλαδη κτιρια να γινονται αρχικα render σε ultra low quality, και να τα βλεπεις να ζωγραφιζονται, ακομα και npc's να αργουν μεχρι να μπορεσεις να κανεις Interact μαζι τους.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Slay View Post
    εχει κανει πολυ χειροτερα στο παρελθον. Εντωμεταξυ το patch μαλλον βελτιωσε το frame rate, αλλα πλεον βλεπω συνεχως streaming problems, εκει που δεν υπηρχαν. Δηλαδη κτιρια να γινονται αρχικα render σε ultra low quality, και να τα βλεπεις να ζωγραφιζονται, ακομα και npc's να αργουν μεχρι να μπορεσεις να κανεις Interact μαζι τους.
    Δεν το έπαιξα ακόμα με το 1.04 αλλά αυτά τα 2 που λες στο τέλος τα έβλεπα και με το προηγούμενο patch, τα κτίρια όχι τόσο, μια-δυο φορές το παρατήρησα, αλλά αυτό με τους NPC's να αργούν να βγάλουν το 'X' από πάνω για να κάνεις interact το συναντούσα συνεχώς. Κρίμα, περίμενα αυτό να είχε βελτιωθεί, όχι να γίνει τρις χειρότερο.

EDIT για να μην κάνω double post, αλλά βρήκα fps test στους βάλτους, με το 1.04 στο PS4 από το Gamersyde. http://www.gamersyde.com/hqstream_th...-34802_en.html
    Spoiler Alert: Τα ίδια σκατά σε γενικές γραμμές.
    Last edited by Zeichef; 07-06-2015 at 03:46.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

PSN ID
    juliahna12

Damn, πήγαινα με την βαρκούλα μου σε ενα νησάκι και βλεπω απο μακριά κατι σκιές στον αερα, πανω απο τα νερά τις λίμνης 2-3 φιγούρες... Τι ειναι αυτο λεω? - flying drowners. γαμω το patch μου, πρώτη φιρα το αντιμετωπίζω.... Επίσης το rendering το παρατήρησα κ γω 2-3 φορές παραπάνω

22. The Following User Says Thank You to juliahna12 For This Useful Post:

teras1 (07-06-2015)

PSN ID
    Slay2012

Τελος το main story για εμενα, βεβαια εχω να κανω ακομα μπολικα πραγματα στον κοσμο του, και βεβαια λογω της φυσης του οπου οι αποφασεις που παιρνεις εχουν συνεπεια, μπορει ανετα να παει καποιος και για δευτερο playthrough.

Να πω και καποια πραγματα για το endgame του παιχνιδιου, δεν θα πω τιποτε για την υποθεση, αλλα θα το βαλω σε spoiler καλου κακου.

Spoiler!

Δεν συνηθιζω να παιρνω dlc, αλλα το expansion που θα βγαλουν με χαρα θα το παρω, γιατι εχω την εντυπωση οτι θα εχει διαρκεια οσο καποια single player παιχνιδια. Επισης ανυπομονω να δω τι φτιαχνουν στο αλλο τους παιχνιδι το Cyberpunk 2077, το σιγουρο ειναι οτι με κερδισαν σαν πελατη, και με ευχαριστηση θα ξαναδωσω χρηματα για τα παιχνιδια τους.

24. The Following 6 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

Aphelian (08-06-2015),FotisGRC (07-06-2015),Nikos326_GR (07-06-2015),panos74gr (07-06-2015),Starlord (08-06-2015),teras1 (07-06-2015)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εχει πετυχει κανεις το bug που σου επαναφερει το quest Nameless σαν unfinished ? Ειναι main quest και φοβαμαι μην εχω επιπτωσεις και δεν μπορω να προχωρησω το παιχνιδι .

Επισης το ιδιο bug σχετιζεται με το no xp bug οποτε με εχει λουσει κρυος ιδρωτας...

Spoiler!

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Δεν θα εχεις πρόβλημα για να προχωρήσεις. Αυτο ηταν το ενα απο τα quest που λέω πιο πάνω ότι μου κόλλησαν και μέχρι να τελειώσω το παιχνίδι είχε μείνει εκεί

Bookmarks

Bookmarks