Πάντως οι μάχες με αξιόλογους αντιπάλους (στο επίπεδό μας κοντά δηλαδή) βγαίνουν μόνο με υπομονή και parry, dodge, oils, quen κλπ. Και τώρα που το σκέφτομαι η τακτική αυτή δικαιώνει απόλυτα και το motto του παιχνιδιού. Ο κόσμος δεν χρειάζεται ήρωα (γιούρια στα παλιούρια), χρειάζεται επαγγελματία!
Στάλθηκε από το Elephone P8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι παιχνιδάρα είναι ρε γαμώτο μου;; Πραγματικά απολαμβάνεις κάθε δευτερόλεπτο στον κόσμο του Witcher.
Ειναι μαγεία να κάνεις βόλτες με το άλογο, πραγματικά το fast travel το έχω χρησιμοποιήσει μόνο όταν είναι αναγκαίο. Όλες τις άλλες φορές θα πάω κανονικά για να κάνω ένα quest.
Και η μουσική του είναι απίστευτη.
Πραγματικά το παιχνίδι είναι απίστευτο και το λέω εγώ που δεν είμαι και κανένας fan των rpg (έχω παίξει πολύ ελάχιστα). Αξίζει να το παίξει ο καθένας το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Τώρα 2 μέρες έπαιξα αρκετό Qwent και έκανα τα απαραίτητα quest για να ξεκινήσω τον τερματισμό. Έκανα και κάποια secondary quests τα οποία επειδή ήταν χαμηλού Level δεν μου έδωσαν XP αλλά δεν με ένοιαξε καθόλου μιας και ήταν εκπληκτικά δομημένα και ήθελες να δεις τι γίνεται παρακάτω.
Μετά από 65 ώρες είδα τα credits του τερματισμού. Το παιχνίδι απλά δεν υπάρχει παιδιά! Πραγματικά όποιος δεν το έχει παίξει χάνει.
Δεν θα πω κάτι για το τέλος και το story, απλά κάθε χαρακτήρας, κάθε διάλογος, κάθε quest είναι άριστα καλογραμμένα. Δεν βαριέσαι ούτε δευτερόλεπτο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Τώρα θα το αφήσω για λίγο στην άκρη για να πιάσω στα χέρια μου το Arkham Knight και θα το ξαναπιάσω μετά το Uncharted μιας και έχει πολλές ώρες ακόμα να μου προσφέρει.
Στο μόνο που μετάνιωσα είναι που δεν το έπαιξα στην πιο μεγάλη δυσκολία για να έπαιρνα και το trophy.
Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου δύσκολο και στις μεγάλες δυσκολίες αξιοποιείς όλα σου τα αντικείμενα (potions,oils,bombs).
Οπότε όποιος ξεκινήσει τώρα το Witcher οι 2 τελευταίες δυσκολίες είναι οι ιδανικές κατά τη γνώμη μου ώστε να ευχαριστηθείτε το παιχνίδι στο μέγιστο.
Kane (31-03-2016)
Εγώ έχω στενοχωρηθεί λιγάκι γιατί έχει glitch η wolven armor και δεν ανοίγουν 2 μέχρι στιγμής σεντούκια που την περιέχουν. Κατά τα άλλα είμαι και εγώ πολύ ενθουσιασμένος με το παιχνίδι. Είμαι lvl 25 και έτοιμος για το. Έχω τελειώσει με το gwent (παρεμπιπτόντως αγόρασα το Heart of Stone που έχει δύο decks μέσα και παίζω με φίλους) και όλα τα grinding trophies. Το death march μπορεί να το κάνω σε NG+ για να δοκιμάσω και gear μεγαλύτερου χαρακτήρα.Spoiler!
Επίσης δεν έχω λόγια για το τραγούδι στο Novigrand και την εναλλακτική εμφάνιση της Yennefer.
Spoiler!
chronohill (31-03-2016),tsakali GR (03-04-2016)
Starlord (14-04-2016)
Last edited by nikosgnr; 14-04-2016 at 17:32.
isildur83 (14-04-2016),Kane (15-04-2016),Sparrow71993 (14-04-2016),Starlord (14-04-2016)
Ποσα gwent πακετα αληθινα υπαρχουν; Μπορουμε να τα βρουμε καπου;
Παιδιά, την έχετε δει αυτή την cosplayer?
Στάλθηκε από το Elephone P8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
isildur83 (18-04-2016),mihalis13 (18-04-2016),teras1 (18-04-2016),tsakali GR (19-04-2016)
Starlord (18-04-2016)
Σιγα σιγά σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο dlc για να το έχω τελειώσει έως ότου να βγει το καινούργιο.
Sent from my m1 note using Tapatalk
NBA 2K LIKE A BOSS!
Sparrow71993 (19-04-2016)
Επειδή γενικά ασχολούμε χομπίστικα με το Cosplay και ο ξάδερφός μου συμμετέχει και στην ComicDom κάθε χρόνο, έχω κατά διαστήματα βρει φανταστικούς cosplayers και τη συγκεκριμένη την παρακολουθώ καιρό
Feast your eyes
http://cosplay.kotaku.com/cosplay-br...ife-1771545236
https://www.facebook.com/HannukiHannushka/?fref=ts
http://hannuki.com/en/Gallery/
Έλα, ρε φίλε, δεν το ήξερα! Ξέχασα να πω ότι φέτος και στο δικό μας το Σαββατοκύριακο είχε ομαδικό cosplay με Geralt, Yennefer, Priscilla και Ciri. Ένστασή μου ότι ο Geralt εμφανίστηκε με ένα σπαθί. Η Priscilla ήταν εκπληκτική.
Στάλθηκε από το Elephone P8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
isildur83 (23-04-2016),Kane (23-04-2016),litanies (22-04-2016),Nikoladim (22-04-2016),Sparrow71993 (22-04-2016),Starlord (23-04-2016),tsakali GR (23-04-2016)
Λες μετά από χρόνια να μπω ξανά σε preorder mode?
Στάλθηκε από το Elephone P8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα σας
πλησιαζω στο τελος του main story. εάν το τελειώσω μπορώ να γυρίσω πισω και να συνεχισω να κανω τα υπόλοιπα quest να βρω καρτες που μου διέφυγαν , γενικά να ασχοληθου με τα επιμερους για να παρω καποια trophie η πρεπει να αρχίσω νέο παιχνιδι?
στο νεο παιχνιδι να φανταστώ ξεκιναει τελειως απο την αρχη και χανονται οσα εχω βρει συνταγές όπλα quest που έχω κάνει σωστΑ?
Bookmarks