Ωχαχαχα ποσό ιςχυει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωχαχαχα ποσό ιςχυει
Starlord (10-03-2016)
Όσο προχωρά το main story κάποια side quests γίνονται μη διαθέσιμα σωστά; Θυμάμαι ότι μου έβγαλε fail σε ένα quest όταν προχώρησα την κυρίως ιστορία και το άγχος μου είναι κάποια quest που δεν έχω ξεκινήσει μήπως τα χάσω τελείως μετά.
edit: Τελικά ισχύει ότι κάποια quest χάνονται. Oρίστε και μία λίστα που βρήκα για πληροφορίες: http://forums.cdprojektred.com/threa...list-and-guide
Last edited by gRim; 10-03-2016 at 23:36.
Kane (11-03-2016)
Starlord (11-03-2016)
Κι όχι μόνο δε το εχω παίξει, αλλα το εχω πάρει σχεδόν ενα χρόνο τωρα και απλα κάθεται μαζί με τα αλλα. Το δισκάκι δεν έχει μπει ούτε μια φορά μέσα στο PS4.![]()
Έχεις και ένα δίκιο από την πλευρά του ότι θέλει το χρόνο του για να το ευχαριστηθείς όπως πρέπει, επομένως αν πιέζεσαι από υποχρεώσεις καλύτερα να περιμένεις.
Στάλθηκε από το Elephone P8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
^^ Αυτο ακριβώς!!!!
Το ίδιο συμβαίνει και με το GTA V, το οποίο εχω παιξει, βεβαίως, στο PS3, αλλα για το PS4 περιμένει ακομα.
- - - Updated - - -
^^ Αυτο ακριβώς!!!!
Το ίδιο συμβαίνει και με το GTA V, το οποίο εχω παιξει, βεβαίως, στο PS3, αλλα για το PS4 περιμένει ακομα.
Παλι καλά που μου δίνεις τροφή Παύλο μπαρ και σταματήσω να τρολΑρω τον Μιχάλη για ταινίες ...
mihalis13 (11-03-2016)
Εχθές πραγματικά έλιωσα.. Βοήθησε ότι είχα φουλ ελεύθερο χρόνο, αλλά και οτι το παιχνίδι τα σπάει και αμέσως χάνεσαι στον κόσμο του.
Είμαι στις 50 ώρες 22 level και λογικά φτάνω στο τέλος.
Spoiler!
Η ιστορία πάντως του game δεν υπάρχει! Πραγματικά μπορώ να παίζω με τις ώρες μόνο και μόνο για να δω κάποια εξέλιξη.
Εχθές επειδή έπαιξα πάρα πολύ (μπορεί και 10 ώρες σύνολο) έκανα και διάφορα secondary quests. Πραγματικά δεν έχω βρει ούτε ένα που να μην έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Γνωρίζεις έναν χαρακτήρα και στα 5 πρώτα λεπτά ήδη ενδιαφέρεσαι για την ιστορία του.
Σήμερα ελπίζω να προλάβω να παίξω 2 ωρίτσες.
Πραγματικά από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει.
@nikoladim Δεν ξεχνάω όμως το qwent να ξέρεις![]()
Χθες πρέπει να έπαιζα κάποια στιγμή 2 ώρες συνεχόμενα. Χαλάλι όμως μιας και κέρδισα πολύ καλές κάρτες
Starlord (21-03-2016)
Αν θυμαμαι καλα, απο το Isle of Mists (point of no return) μεχρι το τελος, μου πηρε 7-8 ωρες. Κοιτα τι ειχα γραψει τοτε.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post581984
Φαντάζομαι.
Spoiler!
Μετά τον τερματισμό θα το αφήσω για καλοκαίρι. Έχω ήδη αγορασμένο το πρώτο expansion, θα αγοράσω σίγουρα και το 2ο που θα βγει σύντομα.
Είναι γενικά παιχνίδι που μπορείς να ασχοληθείς για μήνες μαζί του. Έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνεις και κανένα δεν είναι ανούσιο.
Starlord (21-03-2016)
Δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω αυτό το παιχνίδι. Είναι μεγάλη απόλαυση. Ακόμα στο Novigrad είμαι lvl 18. Μόλις απέκτησα και το Feline Witcher Gear το οποίο είναι πολύ όμορφο. Μία κύρια αποστολή έχω ακόμα στην περιοχή, αν έχω καταλάβει καλά, και πολλές δευτερεύουσες. Το Northern Realms Gwent deck μου έχει 147 power, δεν ξέρω αν είναι πολύ αλλά πιστεύω πάνω από το μέσο όρο. Αγόρασα και εγώ το Hearts of Stone (retail για να έχω τα δύο decks και να παίζω gwent με την παρέα). Περιμένω ακόμα το public να μου το φέρει.
Έχει level cap; Βρήκα σπαθί για 37lvl.
Starlord (21-03-2016)
Starlord (21-03-2016)
Kane (21-03-2016)
Starlord (21-03-2016)
parry δεν θυμαμαι να εκανα ποτε, σε καποιες δυσκολες μαχες εκανα quen, χτυπημα, τουμπα και εαν με χτυπαγαν, ξανα quen. Ισως να το δοκιμασω τοτε, και εαν δω οτι δεν με παιρνει το αφηνω. Να φανταστω επισης οτι εχει νοημα να κανω μονο main και side και οχι ας πουμε contracts?
To Quen το θες 100% και στο very hard. Επίσης αμφιβάλλω οτι θα βγει χωρίς parry. Επίσης είναι καλό να χρησιμοποιείς και τα διάφορα oils ανάλογα την περίσταση.
Εγώ τα έκανα όλα μιας και έπαιξα κατευθειαν στο δύσκολο. Σίγουρα θες xp για να ανέβεις level κτλ. ώστε να είναι πιο εύκολες οι μάχες.
Απο την στιγμή που το έχεις ξαναπαίξει όμως δεν ξέρω πόσο νόημα έχει. Δεν είναι πάντως ιδιαίτερα δύσκολα τα contracts ειδικά αν είσαι σε normal level για αυτά.
Αν θες να κάνεις rush through για το τρόπαιο και εγώ main κυρίως προτείνω, αλλά σίγουρα θα χρειαστείς και μερικά side/contracts ώστε να είσαι σε σωστό level.
Starlord (21-03-2016)
Bookmarks