Page 73 of 114 FirstFirst ... 236369707172737475767783 ... LastLast
Results 1,441 to 1,460 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Thanks guys. Μάλλον θα συνεχίσω το main προς το παρόν και παράλληλα θα προσπαθήσω να βρω και να καθαρίσω abandoned places και monster nests. Μέχρι να φτάσω level 9-10 και να κάνω κανά contract ακόμα και treasure hunts. Βέβαια το παιχνίδι θα παρκάρει από αύριο λογικά και μέχρι τις 21 Ιουνίου που θα γυρίσω από τις διακοπές

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Δύο νέα dlc δωρεάν έγιναν διαθέσιμα σήμερα.
    Συνημμένα Thumbnails Συνημμένα Thumbnails uploadfromtaptalk1432826333244.jpg  
    NBA 2K LIKE A BOSS!

εχω tip να προτεινω ,πολλες τηλεορασεις εχουν τα λεγομενα 200 hz , αλλοι το ονομαζουν αλλιως (clear picture κ.τ.λ.) στα περισσοτερα παιχνιδια δεν μπορεις να το βαλεις γιατι δημιουργει μια μικρη ψιλοκαθυστερηση στην εικονα, στο witcher μου εκατσε πολυ καλα ομως, δεν επηρεαζει το combat και φαινετε πολυ γαματα . δοκιμαστε το .

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

καλα νεα...εχουν βαλει προγραμμα να διορθωσουν πολλες λεπτομερειες...
    Bigger Subtitles on PS4 and More Coming in 1.04

For those playing on PS4, and still waiting for a bigger font for subtitles (that many thought would come with 1.03), it will be included in 1.04, alongside many quest fixes.

“The stutter issue is also on our radars. Working on it. Thanks for reporting everything. We do what we can do get rid of all the bugs but it takes some time. Thank you for your patience!”

ελπιζω μεσα στην επομενη να το εχουν ετοιμο...

Δεν εχω πει την αποψη μου για το παιχνιδι.
    Ειναι απιστευτα προσεγμενο και παρα πολυ εθιστικο...τωρα προχωρησα λιγο και την ιστορια και εχω κολλησει ακομα περισσοτερο..
    Η μαχη γενικα εχει σοβαρη λεπτομερεια και ας φαινεται λιγο "απλη"...
    επισης δεν μπορω να βλεπω/διαβαζω συγκρισεις με bloodborne...πολυ διαφορετικα παιχνιδια και πολυ διαφορετικη προσεγγιση κι ας ειναι θεωρητικα στην ιδια κατηγορια...
    Last edited by chronohill; 29-05-2015 at 12:24.
    Spoiler!

5. The Following 3 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

keropi (29-05-2015),litanies (30-05-2015),spartan (29-05-2015)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Aν εννοεις εμενα δεν συγκρινα το combat per se οσο την αποκριση και την σιγουρια που πρεπει να εχεις οτι οταν θα πατησεις το πληκτρο ο χαρακτηρας θα κανει αυτο που θες και οχι να αναρωτιεσαι εαν θα κανει κατευθειαν χτυπημα ή θα κανει 2 πιρουετες/κωλοτουμπες και μετα χτυπημα. Δεν ειπα οτι επρεπε να ειχε το συστημα μαχης του Bloodborne αλλα ολοι μπορουν να μαθουν απο αυτα τα παιχνιδια μερικα πραγματα για να βελτιωσουν το συστημα μαχης τους.

7. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

teras1 (29-05-2015)

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

οχι βρε βαλ προς θεου δεν εννοω εμας εδω μεσα που εχουμε τα επιχειρηματα μας..και κυριως εσεις που βλεπετε καλυτερα καποια πραγματα γιατι εγω δεν εχω εντριφησει τοσο πολυ σε αυτες τις λεπτομέρειες...
    λεω κατι κολλημενους κυριως μεσω facebook που εχουν τα souls στον θεο και λενε μουφα το witcher...εχει αντιστοιχο βαθος το witcher...
    Για την αποκριση συμφωνω και γω.το bloodborne ειναι πιο στιβαρο και ακριβες...
    Εμενα αυτο που με ενοχλει μονο ειναι να διορθωσουν αυτο πως το λενε το dead movement?που πατας τον μοχλο να κινηθει και κινειται μετα απο 1 sec+.
    Spoiler!

9. The Following 2 Users Say Thank You to chronohill For This Useful Post:

teras1 (29-05-2015),Valkyre (29-05-2015)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Γενικα δεν συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια.

Τα souls θα μεινουν στην ιστορια για την δυσκολια , για το πληρεστερο και πιο responsive combat system ever , για την μαυριλα και την λιτη προσεγγιση στην παρουσιαση κλπ.

Το witcher δεν το παιζεις για το combat, το παιζεις για το Lore , τους χαρακτηρες, το art direction, τη μουσικη, τους καλογραμμενους διαλογους , τις αποστολες που σε κανουν να ανυπομονεις με το τι θα γινει παρακατω.

Ειμαι λεβελ 14 και μολις εφτασα Novigrad με το ζορι . Ηθελα να τελειωσω καθε side quest , καθετι που μπορουσα λογω λεβελ να κανω και το εκανα οχι ψυχαναγκαστικα οπως σε far cry ,assassin creed κλπ , κανοντας τα ιδια και τα ιδια για να αδειασει ο χαρτης απο σημαδακια. Το εκανα γιατι απολαμβανα τα παντα.

To παιχνιδι ειναι 10αρι καθαρο για καποιον που ειναι pure gamer και περιμενει τετοια παιχνιδια για να δραπετευσει απο την καθημερινοτητα και να νοιωσει εστω και για λιγο οτι οι πραξεις του αλλαζουν τον κοσμο.

Spoiler!

11. The Following 17 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Alastor (29-05-2015),Aphelian (29-05-2015),dimagic (30-05-2015),FotisGRC (29-05-2015),jper75 (30-05-2015),keropi (30-05-2015),mihalis13 (21-03-2016),muku (29-05-2015),Nikoladim (30-05-2015),nikosgnr (18-06-2015),Noobios (29-05-2015),Pavlos Laganas (30-05-2015),Slay (29-05-2015),Snk (29-05-2015),spartan (29-05-2015),Starlord (30-05-2015),teras1 (29-05-2015)

To ξεκίνησα κι εγώ σήμερα.. Νομίζω ειναι σημαντικό για όποιον δεν έχει ξαναπαίξει Witcher να αφιερώσει 15 λεπτά για να δει 2-3 βίντεο ωστε να ξέρει τι συμβαίνει στο περίπου. Με βοήθησαν πολύ κάποια βίντεο που βάλατε και τώρα πάνω κάτω ξέρω ποιος και τι ειναι ο καθένας.

Γενικά απ'ότι λέγατε δεν χρειάζεται να σκοτώνεις απο δω κι απο εκεί για να ανέβεις lvl , οπότε για αρχή συνεχίζω με quest και δεν κάθομαι πολύ να σκοτώνω εχθρούς.
    Κάποιο άλλο tip γενικά, κάτι που πρέπει να μαζέυω γιατί θα μου χρειαστεί αργότερα?

Δεν ρωτάω για το alchemy, φαντάζομαι θα το καταλάβω αργότερα, θα ψαχτώ και λίγο..
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Τρομερό post απο τον Δημήτρη, μετα απο 3-4 ώρες ενασχόλησης συμφωνώ απόλυτα..
    Εχω φάει τρελό κόλλημα με το Crafting-Alchemy. Ο τρόπος που πρέπει να βρεις υλικά για πανοπλίες κ.τ.λ.. Να διαλύσεις κάποια για να πάρεις κάποια άλλα. Ειναι πολύ ωραία φτιαγμένο.

Αλλα ρε παιδιά έφαγα μια τρομερή ξενέρα. Το είχε αναφέρει και ο Val σε προηγούμενο post. Μάζεψα με κόπο τα υλικά για να φτιάξω ένα armor με +27 armor απο το αρχικό του Geralt. Και ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ! Δλδ έλεος..

Γενικά τα Armors γίνονται upgrade? Προτιμώ να φοράω του Geralt κι ας εχει χαμηλότερα στατιστικά!
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Εχω φάει τρελό κόλλημα με το Crafting-Alchemy. Ο τρόπος που πρέπει να βρεις υλικά για πανοπλίες κ.τ.λ.. Να διαλύσεις κάποια για να πάρεις κάποια άλλα. Ειναι πολύ ωραία φτιαγμένο.

Αλλα ρε παιδιά έφαγα μια τρομερή ξενέρα. Το είχε αναφέρει και ο Val σε προηγούμενο post. Μάζεψα με κόπο τα υλικά για να φτιάξω ένα armor με +27 armor απο το αρχικό του Geralt. Και ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ! Δλδ έλεος..

Γενικά τα Armors γίνονται upgrade? Προτιμώ να φοράω του Geralt κι ας εχει χαμηλότερα στατιστικά!
    Μερικά είναι σαν να τα αγόρασες από το ζαρα
    NBA 2K LIKE A BOSS!

15. The Following User Says Thank You to three_brothers1 For This Useful Post:

teras1 (29-05-2015)

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post
    Μερικά είναι σαν να τα αγόρασες από το ζαρα
    Χαχαχα... Οντως. Μιλούσα τώρα με τον επικεφαλή του Nilfgaard garisson και ήμουν σαν ζητιάνος.

Γίνεται να κάνω upgrade την αρχική πανοπλία?

PSN ID
    three_brothers1

Χαχαχα... Οντως. Μιλούσα τώρα με τον επικεφαλή του Nilfgaard garisson και ήμουν σαν ζητιάνος.

Γίνεται να κάνω upgrade την αρχική πανοπλία?
    Όχι άλλα παίζοντας σίγουρα θα βρεις καμιά άλλη καλύτερη και πιο badass
    NBA 2K LIKE A BOSS!

Οκ thnx! Μπορεί επίτηδες να το έκαναν έτσι ωστε να νιώθεις οτι απο τα κουρέλια πήγες σε καλύτερες πανοπλίες.

Απλά ειναι κρίμα γιατι αυτή που φοράει στην αρχή μετράει πολύ..

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

@Valkyre

Δημήτρη, σχετικά με το thread που άνοιξες στο Gaf αναφορικά με το framerate του παιχνιδιού παρατήρησα ότι ο κύριος ένοχος είναι το volumetric smoke που χρησιμοποιούν στα εφέ καπνού, σκόνης και ομίχλης.
    Ήμουν στο Fyke Isle νύχτα με καταιγίδα, φωτιά και κεραυνούς στον ορίζοντα και πολέμησα με κάποια groups εχθρών συμπεριλαμβανομένων και Wraiths χωρίς πρόβλημα στο framerate.

Από την άλλη στο Crookback Bog το framerate πάει κατά διαόλου από την ομίχλη και μόνο. Σε άλλα σημεία όπου φυσάει ο αέρας και σηκώνει σκόνη και όπου υπάρχουν φωτιές που βγάζουν καπνό γίνεται το ίδιο.
    Λογικά αν μειώσουν την εμφάνιση και την πυκνότητα του καπνού θα πετύχουν ποιο ομοιόμορφο framerate χωρίς να χρειαστεί να γίνει κανένα downgrade.

BTW κάτι είχες αναφέρει για την πιθανότητα να έχει ήδη γίνει downgrade με το 1.03;

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Για τις πανοπλίες, αν θέλετε καλά stats και να είστε και στυλάρες, κυνηγήστε το Griffin Armor set όταν πάτε Level 7-8. Γκουγκλάρετέ το για να βρείτε την πρώτη τοποθεσία. Γενικότερα από ότι έχω δει, όλα τα Witcher Gear sets είναι ωραία εμφανισιακά αλλά και δυνατά για το level τους. Έχει φάση και να μαζεύεις όλα τα διαγράμματα.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

21. The Following 4 Users Say Thank You to Zeichef For This Useful Post:

BigBOSS (31-05-2015),FotisGRC (29-05-2015),Nikoladim (30-05-2015),Sparrow71993 (30-05-2015)

Τώρα έφτασα lvl 3, και μπορώ να φύγω αν θέλω απο την πρώτη τοποθεσία. Πρώτα όμως θέλω να πάω σε όλα τα ερωτηματικά γιατί σε κάποια βρίσκεις ωραία πραγματάκια.

Γενικά κι εμένα μ'αρέσει να βρίσκω τα διαγράμματα, αν όμως μου πέσει καμιά τουμπανιάρικη πανοπλία δεν θα γκρινιάξω κιόλας!
    Mέχρι στιγμής τρομερό το παιχνίδι. Πολύ ωραίοι διάλογοι και τα side quests απολαυστικά.

Οπως ειχε πει πολύ σωστά και ο Slay, αν και έχει τεράστιες περιοχές δεν γεμίζει με ότι βλακεία μπορείς να φανταστείς το χάρτη (βλέπε AC:Unity) και αυτό μου αρέσει πολύ. Αποφεύγω και το fast travel γιατί καταρχάς ειναι απολαυστικές οι διαδρομές μέσα απο τα χωράφια και τα δάση, και κατα δεύτερον ποτέ δεν ξέρεις τι περιπέτεια θα προκύψει ανα πάσα στιγμή στο δρόμο..!
    Last edited by FotisGRC; 30-05-2015 at 00:04.

Παιδια,αποψη μου ειναι οτι η αρχικη πανοπλια ειναι η καλυτερη οπτικα απ ολες του παιχνιδιου...και αυτο ειναι κριμα διοτι ειναι η πιο αδυναμη ταυτοχρονα

Elite Aphelian's Avatar
    PSN ID
    Aphelian
    Name
    Γιώργος

Xaxaxa, ποια είναι αυτη η ριγέ ασπρη-μπλε?

25. The Following User Says Thank You to Aphelian For This Useful Post:

FotisGRC (30-05-2015)

Ε ναι κάπως έτσι ειναι! Μου θυμίζει τους γελωτοποιούς τότε στον Μεσαίωνα..

Και το γαμάτο ειναι οτι φαίνεσαι να έχεις και μπυροκοιλιά.

27. The Following 2 Users Say Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

Aphelian (30-05-2015)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

29. The Following User Says Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

Starlord (30-05-2015)

Bookmarks

Bookmarks