Page 110 of 113 FirstFirst ... 1060100106107108109110111112113 LastLast
Results 2,181 to 2,200 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Αυτο που αναφερεις για την κινηση το animation και την γενικτοερη αισθηση του χειρισμου ειναι ενα απο τα γενικως παραδεκτα ελλατωματα του τιτλου. Και εμενα μου ειχε φανει ακριβως οπως το περιγραφεις. Μη στιβαρο, χωρις καθολου καλη αισθηση τα hit boxes λιγο οτι ναναι και γενικοτερα η επιλογες που κανει ο Gerald στο τι animation θα χρησιμοποιησει σε καθε επιθεση αναλογα την αποσταση του εχθρου hit and miss κυριολεκτικα.

Γενικα -για εμενα- το gameplay του Witcher δεν ηταν ποτε το δυνατο του σημειο. Ισα ισα που με εκνευριζε συχνα πυκνα.

Αλλα τα αλλα στοιχεια του σε αποζημειωνουν και με το παραπανω. Ειναι ενα εκπληκτικο παιχνιδι. Αρκει να εχεις χρονο...

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

^
    Συμφωνώ, πρέπει να έχεις ΠΟΛΥ χρόνο....

Ααα, υποκειμενικά επίσης...:
    Spoiler!

3. The Following User Says Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

toninio (31-10-2019)

A, οκ, οπότε δεν μου φάνηκε απλώς. Δηλαδή θυμάμαι στο Skyrim που είναι και παλιότερο, μου άρεσε πολύ η κίνηση και το βάρος του ήρωα, αλλά και η μάχη, που ήταν πιο ελεύθερη και η αίσθηση των όπλων πολύ καλύτερη.
    Δεν είναι θέμα συγκρίσεων φυσικά, οκ, ο κάθε τίτλος έχει τα προτερήματά του. Κάνει μπαμ εδώ ότι είναι πολύ καλογραμμένο, έχει ωραίους διαλόγους και θέματα και εγώ, που είμαι στην αρχή, έχω το ενδιαφέρον και την περιέργεια να δω τη συνέχεια, κι αυτό μετράει πολύ.
    Και σε λίγο βγαίνει το Death Stranding γμτ :-) Θα προσπαθήσω να παίζω παράλληλα, μιας κι έχω περισσότερο χρόνο τώρα.

Advanced Member Sergio's Avatar
    PSN ID
    vavavou
    Name
    Dr.Who

Εννοείται οτι πρέπει να παίξεις και τα dlc ε...?

6. The Following User Says Thank You to Sergio For This Useful Post:

toninio (01-11-2019)

Σε αυτό, πάσχω! Με το που τελειώνω το main game, σε όλα τα παιχνίδια το κάνω αυτό, πάω για άλλα. Έχω το (ίσως λανθασμένο) σκεπτικό ότι με το main story το παιχνίδι είπε ό,τι είχε να μου πει, και προτιμώ να παίξω κάτι άλλο, από το αρκετά μεγάλο backlog που έχω. Και έχω διαβάσει ότι τα dlc του Witcher λένε και παραλένε.

Παίζει να χει bug η αποστολή Devil by the Well ;
    Spoiler!
    .
    Ωραία έχουν φτιάξει πάντως τον χαρακτήρα Witcher και ωραίο που αποφασίζουμε εμείς πώς θα φερθεί, πχ μπροστά στον Αυτοκράτορα.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Δεν είμαι σίγουρος γιατί το έχω παίξει πριν πάρα πολύ καιρό αλλά

Spoiler!

9. The Following User Says Thank You to enstikto For This Useful Post:

toninio (10-11-2019)

Ευχαριστώ φίλε, δεν αποκλείεται να παίζει κάτι τέτοιο (καλή φάση, αν παίζει). Θα δοκιμάσω.
    Λοιπόν, έχω έρθει σε "δύσκολη"θέση. Από τη μία μου αρέσει και ξέρω ότι θα συνεχίσει να μου αρέσει και ότι "πρέπει" να μην το αφήσω. Από την άλλη, για κάποιο λόγο, δεν με πιάνει όσο θέλω. Παίζουν ρόλο δύο πράγματα: η παντελής απουσία backround μου με τη σειρά και τα πολύ "ελαφριά" γραφικά, αυτό που λέγαμε πριν δηλαδή. Η μάχη μου φαίνεται εντελώς ψεύτικη, ο Geralt και το άλογο είναι εντελώς αέρινοι και η απουσία βάρους γενικά είναι κάτι που προσέχω και μ ενοχλεί στα video games. Αναπόφευκτα, κάνει κανείς τη σύγκριση με άλλους τίτλους στον τομέα αυτό. Και κάτι βασικό, παίζει ρόλο και η gaming "φάση" που είμαστε. Αυτή τη στιγμή, δεν έχω τον χρόνο (και τη διάθεση) να ξοδέψω ώρες σε παιχνίδι που είναι για εμένα "ναι μεν, αλλά". Δεν ξέρω τί θα κάνω, αλλά εάν το σταματήσω, σίγουρα δεν θα είναι επειδή δεν είναι καλό.

11. The Following 4 Users Say Thank You to toninio For This Useful Post:

DJTaurus (10-11-2019),MajereMP44 (10-11-2019),ntsmrtz (10-11-2019)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Quote Originally Posted by toninio View Post
    Ευχαριστώ φίλε, δεν αποκλείεται να παίζει κάτι τέτοιο (καλή φάση, αν παίζει). Θα δοκιμάσω.
    Λοιπόν, έχω έρθει σε "δύσκολη"θέση. Από τη μία μου αρέσει και ξέρω ότι θα συνεχίσει να μου αρέσει και ότι "πρέπει" να μην το αφήσω. Από την άλλη, για κάποιο λόγο, δεν με πιάνει όσο θέλω. Παίζουν ρόλο δύο πράγματα: η παντελής απουσία backround μου με τη σειρά και τα πολύ "ελαφριά" γραφικά, αυτό που λέγαμε πριν δηλαδή. Η μάχη μου φαίνεται εντελώς ψεύτικη, ο Geralt και το άλογο είναι εντελώς αέρινοι και η απουσία βάρους γενικά είναι κάτι που προσέχω και μ ενοχλεί στα video games. Αναπόφευκτα, κάνει κανείς τη σύγκριση με άλλους τίτλους στον τομέα αυτό. Και κάτι βασικό, παίζει ρόλο και η gaming "φάση" που είμαστε. Αυτή τη στιγμή, δεν έχω τον χρόνο (και τη διάθεση) να ξοδέψω ώρες σε παιχνίδι που είναι για εμένα "ναι μεν, αλλά". Δεν ξέρω τί θα κάνω, αλλά εάν το σταματήσω, σίγουρα δεν θα είναι επειδή δεν είναι καλό.
    Ακριβως αυτο επαθα και εγω. Το αφησα μετα απο 40 ωρες περιπου διοτι μου περασε η ορεξη. Αν το μετανιωσα που το πηρα και αφιερωσα τοσο χρονο? Οχι. Καλο παιχνιδι ειναι και οσο επαιξα μου αρεσε. Αυτα τα παιχνιδια τα βγαζουν τα λεφτα τους πολυ ευκολα αλλα δεν ενιωσα και τυψεις που το σταματησα.
    Satan has left his killing floor
    PS4

13. The Following 2 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

DJTaurus (10-11-2019),toninio (17-11-2019)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Επί αυτών που αναφέρετε,
    το παιχνίδι -για τα γούστα μου- είναι οριακά αποδεκτό σε playability... ανασταλτικοί παράγοντες είναι αφενός το το σύστημα μάχης (είπαμε.. γούστα) αφετέρου το πόσο δεν θα πρέπει να είμαι αμιγώς στο game αλλά να βρίσκομαι σε menu/tutorial/map/quest/όπλα/αποθηκευτικός χώρος/μπλα/μπλα/μπλα/...
    Επίσης... όποτε ακούω τη φωνή του geralt, με πιάνει νευρικό γέλιο. Μου ακούγεται επιτηδευμένη η χροιά της και μου θυμίζει το "μαγκιά, κλ@νιά και..."

Το βασικότερο όμως, γιατί να έχουμε ενοχές όταν σταματάμε ένα παιχνίδι που βλέπουμε ότι δεν μας πάει? Ούτε κατά διάνοια... τα παιχνίδια είναι για διασκέδαση και όχι για ψυχαναγκασμό!

15. The Following 5 Users Say Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

DJTaurus (10-11-2019),MajereMP44 (10-11-2019),mtifosi (10-11-2019),toninio (17-11-2019),Valkyre (12-11-2019)

PSN ID
    MajereMP44

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Επί αυτών που αναφέρετε,
    το παιχνίδι -για τα γούστα μου- είναι οριακά αποδεκτό σε playability... ανασταλτικοί παράγοντες είναι αφενός το το σύστημα μάχης (είπαμε.. γούστα) αφετέρου το πόσο δεν θα πρέπει να είμαι αμιγώς στο game αλλά να βρίσκομαι σε menu/tutorial/map/quest/όπλα/αποθηκευτικός χώρος/μπλα/μπλα/μπλα/...
    Επίσης... όποτε ακούω τη φωνή του geralt, με πιάνει νευρικό γέλιο. Μου ακούγεται επιτηδευμένη η χροιά της και μου θυμίζει το "μαγκιά, κλ@νιά και..."

Το βασικότερο όμως, γιατί να έχουμε ενοχές όταν σταματάμε ένα παιχνίδι που βλέπουμε ότι δεν μας πάει? Ούτε κατά διάνοια... τα παιχνίδια είναι για διασκέδαση και όχι για ψυχαναγκασμό!
    Σκεψου οτι μου αρεσουν τα rpg και ειναι ακριβως του γουστου μου. Ετυχε και μου κοπηκε η ορεξη φαντασου.

Τις τυψεις που μπορει να νιωσεις οταν παρατας ενα παιχνιδι ειναι επειδη ισως χασεις κατι παρακατω πολυ δυνατο σαν εμπειρια. Π.χ εχοντας παιξει τα Dark Souls, Dark Souls 2 και Demon's Souls μου αρεσαν ολα. Πηρα και το dark Souls 3 αλλα μου κοπηκε η ορεξη για το ειδος και το σταματησα μετα απο μερικες ωρες. Νιωθω τυψεις εννοειται διοτι ξερω τι ειδους εμπειρια χανω. Μη νομιζεις παντως οτι δεν κοιμαμαι κιολας και σκεφτομαι το Dark Souls 3 Απλα ειναι ενα παιχνιδι που θελω να το τελειωσω γενικως και ετσι οπως εξελιχθηκε η φαση ενδεχομενως να μην το καταφερω. Η καταλληλοτερη λεξη που μπορω να σκεφτω ειναι "κριμα" αλλα it is what it is.
    PS4

17. The Following 2 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Π.χ εχοντας παιξει τα Dark Souls, Dark Souls 2 και Demon's Souls μου αρεσαν ολα. Πηρα και το dark Souls 3 αλλα μου κοπηκε η ορεξη για το ειδος και το σταματησα μετα απο μερικες ωρες. Νιωθω τυψεις εννοειται διοτι ξερω τι ειδους εμπειρια χανω.
    Τι είπες τώρα...??
    Για μένα, το DS3 δεν έχει καμία σχέση με το W3 και δεν έχει κανένα από τα αρνητικά που προσάπτω στο W3. Mα KANENA!
    Φιλική συμβουλή, δώσε οπωσδήποτε 2η ευκαιρία στο ds3.

19. The Following 3 Users Say Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

DJTaurus (10-11-2019),MajereMP44 (10-11-2019),toninio (17-11-2019)

PSN ID
    MajereMP44

Eμ βλεπεις γιατι μπορει να σταματησεις ενα παιχνιδι να σε πιανει κατι σαν ψυχαναγκασμος - τυψεις να το τελειωσεις? Γιατι ξερεις τι χανεις επακριβως. Οπως σου ειπα τελειωσα ολα τα υπολοιπα Souls. Σορρυ αλλα ανηκω σε μια ηλιθια κατηγορια ατομων χαχα Εαν μου ξαναρθει η ορεξη θα το παιξω εννοειται και το θελω. Το τελευταιο διαστημα μαλιστα ,επειδη τοχω σε digital, πολλες φορες εχω παει το κουμπι να το ξεκινησω αλλα δεν το κανω.

Εννοειται δεν εχει καμια σχεση με το W3 τι το συζηταμε. Δεν ειναι θεμα παντως αν εχει αρνητικα ενα παιχνιδι ή οχι. Ειναι καθαρα θεμα διαθεσης. Εκει ειναι και τα δυο παιχνιδια αγορασμενα. Δεν θα βγαλουν ποδια (θελω ν πιστευω) να φυγουν.
    PS4

21. The Following 2 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

Παντως αυτο με το witcher το επαθα κι εγω,μαλιστα 2 φορες.
    Και τις 2 φορες μετα το δεκαωρο το παρατησα.
    Ενω με τραβαει παρα πολυ ο κοσμος του και θελω να ασχοληθω, δεν μου δινει αυτο το κατι να το συνεχισω και δεν εχω βρει τι ειναι.Θεμα ψυχαναγκασμου δεν εχω,σε κανενα τομεα,games,σειρες,βιβλια κτλ.Αν κατι δεν μου κανει το παραταω και παω παρακατω.
    Το κακο ειναι οτι μελλοντικα θελω να το ξεκινησω τριτη φορα

23. The Following 4 Users Say Thank You to mania For This Useful Post:

DJTaurus (10-11-2019),johnnyman25 (11-11-2019),MajereMP44 (10-11-2019),toninio (17-11-2019)

Elite mania's Avatar
    PSN ID
    mania83

Quote Originally Posted by mania View Post
    Παντως αυτο με το witcher το επαθα κι εγω,μαλιστα 2 φορες.
    Και τις 2 φορες μετα το δεκαωρο το παρατησα.
    Ενω με τραβαει παρα πολυ ο κοσμος του και θελω να ασχοληθω, δεν μου δινει αυτο το κατι να το συνεχισω και δεν εχω βρει τι ειναι.Θεμα ψυχαναγκασμου δεν εχω,σε κανενα τομεα,games,σειρες,βιβλια κτλ.Αν κατι δεν μου κανει το παραταω και παω παρακατω.
    Το κακο ειναι οτι μελλοντικα θελω να το ξεκινησω τριτη φορα
    Τελικά μετά από πολλούς μήνες, ήρθε και η τρίτη φορά.
    Όχι απλά άλλαξα γνώμη,αλλά μπήκε στα top παιχνίδια που έχω παίξει χρόνια τώρα.
    Ο λόγος ήταν η σειρά του netflix και καπάκι τα 3 βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει σε μας.
    Και σειρά και βιβλία κύλησαν νερό και με έψησαν να ξαναρχίσω το παιχνίδι με εντελώς άλλο ενδιαφέρον και υλικό από πίσω.
    Πλέον ήξερα τι έπαιζα, κάτι που έλειπε από τις 2 προηγούμενες φορές που το είχα πιάσει.Εκτίμησα τα side quests,το story, τα πάντα.Απίστευτη δουλειά.
    Απλά το αναφέρω και για τα άλλα παιδιά που κάπου το παράτησαν, ίσως οι λόγοι που ανέφερα πιο πάνω να βοηθήσουν.

25. The Following 3 Users Say Thank You to mania For This Useful Post:

Leon_DiZ (04-05-2020),PDS (04-05-2020),tsakali GR (07-05-2020)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Και εγώ στην αρχή δυσκολευτικα με το Witcher. Το είχα παρατήσει και μετά από 2 χρόνια το έπιασα ξανά. Το main story δεν με είχε κρατήσει και δεν είχα νιώσει αρκετά δεμένος με τους ήρωες για να το συνεχίσω.

Όταν το ξανά έπιασα ήμουν σχετικά κοντά στο να ξεκινήσω το quest line του Skelige, και εκεί ξεκίνησε να μου αρέσει πολύ και να νιώθω πολύ πιο δεμένος με την ιστορία που στο τέλος κορυφώθηκε και τώρα νιώθω ότι ειναι από τα καλύτερα που έχω παίξει.

27. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

toninio (17-11-2019)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Αυτές τις ημέρες το τερμάτισα και εγώ, τα κατάφερα απλά και μόνο επειδή στο Skelige από ένα σημείο και μετά το πήρα επιτέλους απόφαση, έβαλα τον ψυχαναγκασμό μου στην άκρη, παράτησα όλα τα side quests (καλά μη λέμε και μεγάλα λόγια, τα περισσότερα τουλάχιστον) και επικεντρώθηκα απόλυτα στα του main story (και ολίγη από Gwent φυσικά).

Ογκώδες, πολύ όμορφο ακόμη και μετά από τόσο καιρό κάτι που ειλικρινά φοβόμουν, με πολύ υλικό το οποίο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν όλο ήταν απόλυτα απαραίτητο (υλικά, οπλισμός, κλπ). Ομολογώ ότι προς το τέλος με κούρασε, κυρίως όμως φταίει αυτό το ψυχαναγκαστικό... ωπ ερωτηματικό πάμε μία βόλτα να δούμε τι είναι, ωπ νέο side/treasure quest... μου χαλάει το "σημειωματάριο" μου η προσθήκη του καθώς τα είχα κάνει όλα, πάμε να το σβήσουμε και αυτό... Τα Witcher αυμβόλαια φανταστείτε τα είχα αφήσει για το "τέλος" και καλά μιας και αρχικά ήταν άνω των δυνάμεων μου τα πιο πολλά, δεν ασχολήθηκα τελικά ιδιαίτερα. Με τα δύο expansions που έχω στην διάθεση μου επίσης, δεν ασχολήθηκα μιας και μετά από όλο αυτό το πήγαινε - έλα, κάνε - δείξε, κλπ θέλω να ασχοληθώ με κάτι νέο και διαφορετικό. Το έσβησα για να μην έχω δικαιολογία άμεσης επιστροφής και έβαλα το Rally Dirt 2.0 για αποτοξίνωση αλλά η πρώτη επαφή μου μαζί του ήταν ένας μικρός χαμός, απλά γιατί προσπαθώ να στρίψω σαν να κραδαίνω ακόμη σπαθί στα χέρια μου.

Πάντως για το μέγεθος και το περιεχόμενο του παιχνιδιού, δεν συνάντησα κανένα τρομερό bug/glitch. Ελάχιστα θα έλεγα, τα περισσότερα του χαβαλέ, κυρίως οι στάσεις που έπαιρνε το άλογο όταν το αφήνεις κάπου και καβαλάει την ταΐστρα με λίγο παραπάνω οίστρο ή να προσπαθεί να ταιριάξει το animation σε μία κατάσταση που ένα πραγματικό άλογο δεν θα έμπαινε πολύ εύκολα (κατέβασμα κάτι απότομων βουνοπλαγιών, να κουτουλά κάπου επειδή δεν στρίβει αυτόματα προφανώς, κλπ) Ένα quest αδυνατούσα να ολοκληρώσω γιατί ο χαρακτήρας Triss έκανε τα δικά του κάθε φορά που την συναντούσα, μία φορά εν μέση του main quest την σταμάτησα κατά λάθος πατώντας το Χ για να τρέξω μαζί της και ολοκληρώθηκε αλλά glitchαρε το main σε βαθμό να μην προχωράει άλλο ό,τι και να δοκίμασα, οπότε ευτυχώς φόρτωσα ένα κοντινό save και σώθηκα αλλά το quest τελικά έγινε αυτόματα fail μετά από αυτό. Α και όποτε έκανες τρελίτσες, που έβγαινες μετά να πολεμήσεις και ήσουν γυμνός τις περισσότερες φορές. Ακόμα μάλιστα σε μία περίπτωση ψάχνω την βαλίστρα που είχα μαζί (αναρωτιέμαι που την έβαλα - ήταν προς το τέλος και αναρωτιέμαι αν ήταν η τιμωρία μου αυτή) καθώς για το υπόλοιπο του παιχνιδιού χάθηκε, ευτυχώς είχα φυλάξει μία παρόμοιου επιπέδου στο "μαγικό κιβώτιο".

Αυτά, υπέροχο μπορώ να πω σαν παιχνίδι, μπορώ άραγε να το συγκρίνω με το Skyrim; Νομίζω ότι περισσότερο μου άρεσε το Skyrim ειδικά από ιστορία, αν και το Witcher μου φάνηκε πιο όμορφο σε κάποια/πολλά θέματα κυρίως οπτικά - τεχνολογικά (υπέροχο και το Gwent). Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος επίσης, στο σχόλιο ότι το Witcher 2 μου άρεσε περισσότερο, ήμουν λιγότερο ψυχαναγκαστικός και δεν θυμάμαι να τρέχω σε αυτό δεξιά και αριστερά για να κάνω side quests. Ίσως βέβαια μετά από τόσο καιρό να μην θυμάμαι και πολύ καλά. Πάντως η κεντρική ιστορία από ένα σημείο και μετά δεν με κρατούσε περισσότερο από τον κόσμο του τον ίδιο, αυτό σημαίνει ότι πιο εύκολα θα συνέχιζα να παίζω απλά για να παίζω side quests (ο ψυχαναγκασμός λόγω των πολλών side/witcher/dlc quests που εκκρεμούν) ή να βολτάρω στον κόσμο του και πιο δύσκολα θα επέστρεφα για την ιστορία και κάποια διαφορετική έκβαση της.

Αυτά...
    πάω τώρα να το ξανακατεβάσω.

30. The Following 4 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

geogoku (04-05-2020),PDS (04-05-2020),Sergio (22-05-2020),tsakali GR (07-05-2020)

Advanced Member Sergio's Avatar
    PSN ID
    vavavou
    Name
    Dr.Who

5 χρονών ήδη και ακόμα βαζει κάτω πολλά μεταγενέστερα παιχνίδια...

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

33. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Valkyre (28-05-2020)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά καλησπέρα. Το βλέπω στο store στα 14.99 και δεδομένου του upgrade που θα πάρει για το ps5 με κάνει να σκέφτομαι την αγορά του. Το είχα παίξει σε PC όταν πρώτο κυκλοφόρησε αλλά το παράτησα διότι δεν με ευχαριστούσε ιδιαίτερα το pc gaming. Τότε είχα βάλει τεστ στον εαυτό μου μήπως και γυρίσω από κονσόλα σε pc κάτι που δεν πέρασε. . Η ερώτηση μου είναι η εξής: το upgrade θα είναι σχεδιασμένο για ps5 και θα απαιτεί εγκατάσταση στον εσωτερικό δίσκο της κονσόλας? ή απλά κάποιο boost και θα μπορείς να το τρέξεις από εξωτερικό σκληρό κτλ. Να μου πεις τι σχέση έχει αυτό. Απλά εγώ το βλέπω σαν πραγματική αναβάθμιση και όχι προχειροδουλειά όταν ζητάει το hardware του ps5. Μπορεί να έχω και άδικο.

Bookmarks

Bookmarks