Ελλαδα ποτε κυκλοφορει?
Ελλαδα ποτε κυκλοφορει?
corsaopc3071r (11-03-2014)
Εκδοση για ps4 δεν παιζει? ΣΤο σκρουτζ βγαζει μονο 360, ps3 & pc?
Tι εχω χασει?
corsaopc3071r (12-03-2014)
Το πηρα χθες και το ξεκινησα. Φαινεται οτι ειναι στα ιδια επιπεδα με το πρωτο, με καλυτερα γραφικα, πολυ ωραια ατμοσφαιρα, με ολοκαινουργια ιστορια και νεες τοποθεσιες οπου εξακολουθει να ειναι πολυ δυσκολο. Εχω αναψει 3 bonfire μεχρι στιγμης χωρις να εχω συναντησει πολλους εχθρους και φαινεται τουλαχιστον για αρχη να ειναι ευκολοτερο, ισως για να μπορουν να παιξουν και νεοι παιχτες που δεν ειχαν παιξει το προηγουμενο. Εχουν αλλαξει καποια πραγματα που νομιζω το κανουν πιο ευκολο, οπως το οτι μπορεις να κανεις fast travel μεταξυ των bonfire που εχεις αναψει, οπου πλεον μπορεις να πας γρηγορα εκει που θες ωστε να βρεις NPC's merchants πχ. που χρειαζεσαι και να γλυτωσεις απο την δυσκολη διαδρομη που θα εκανες μεχρι να φτασεις. Συνεχως βρισκω διαφορα items που κανουν drop οι εχθροι και μπαουλα με καλα items, οπως ενα Longsword που βρηκα. Μετα απο αρκετη εξερευνηση εχω βρει απο που να παω, αλλα πρεπει να περασω απο καποια σημεια που εχει εχθρους που ειναι δυσκολοι και προσπαθω να αναβαθμισω το χαρακτηρα μου λιγο πρωτα, γιατι χανω ευκολα και ξανα μετα παλι. Ξεκινησα με Knight εχω αναβαθμισει το ενα σπαθι μου και παιζω με δυο σπαθια, χωρις ασπιδα προς το παρον. Αν και δυσκολο προβλεπετε λιωσιμο πολλες ωρες, ειναι πορωση και παρολο που χανω, θελω να ξαναπαιξω να το προχωρησω.
nuntius (12-03-2014)
Που το βρηκες 2 μερες νωριτερα?
Υπαρχουν καταστηματα που το εχουν ηδη διαθεσιμο δες skroutz http://www.skroutz.gr/s/4244688/Dark-Souls-2-PS3.html
tnf50 (12-03-2014)
whatever ... σε καταλαβαινω εν μερη, εγω εχω και την "πολυτελεια" να παιζω μονος μου, δεν εχω αλλους στο σπιτι να μου αποσπουν την προσοχη ή να με ακουν οταν νευριαζω οταν χανω λολ Κακα τα ψεματα, ειναι παιχνιδι που θελει πολυ υπομονη αφου δεν μπορεις να κανεις ουτε pause, πρεπει να παιζεις πολυ προσεκτικα και να εισαι συγκεντρομενος και δεν θελει πολυ να σου σπασει τα νευρα και να το παρατησεις.
Το μεγάλο φάουλ είναι ότι δεν έχει pause. Πολλές φορές παίζω μια ώρα, πατάω pause, πάω γυμναστήριο, ξαναπαίζω κλπ κ τελικά η κονσόλα μένει 24 ώρες ανοιχτή. Η δυσκολία μου αρέσει αρκεί να μην είναι "πλάγια". Το dark Souls στο λέει από την αρχή, prepare to die οπότε ξέρεις τι να περιμένεις.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υπάρχουν save κ checkpoints όπως τα ξέρουμε. Υπάρχουν οι bonfires που κάνεις το save σου, αναβαθμίσεις κλπ κ από εκεί ξεκινάει το ταξίδι σου προς το boss. Αν χάσεις στο δρόμο back to square one. Έστω κ αν έκανες μία ώρα να φτάσεις. Γενικά είναι trial and error φάση.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
corsaopc3071r (12-03-2014)
Eπαιξα περίπου μια ώρα το παιχνίδι συνεπάρει απο το πρώτο δευτερόλεπτο.
Tα cgi πανέμορφα τα gameplay γραφικά ελαφρός ανανεωμένα από το 1 και ο ήχος όπως πάντα 10/10
Προσωπικά μου φάνηκε πιο βάτο από τα προηγούμενα χωρίς να το έχω προχώρηση πολύ
και η πρώτη αισθησει ειναι οτι μιλάμε για ενα πολύ μεγάλο τίτλο που θα συζητάμε για χρόνια όπως το demon souls
Να επιβεβαιωσω το οτι μειωνονται οι εχθροι τελικα σιγα σιγα, οταν τους σκοτωνεις ξανα και ξανα. Μετα απο αρκετες φορες που αναψα το ιδιο bonfire και οι εχθροι ξαναβγαιναν, ηταν ενας λιγοτερος, οχι ολοι, αλλα σε ενα σημειο που εβγαινε ενας καθε φορα, δεν ξανα εμφανιστηκε. Σε αλλο bonfire μετα ενας ακομη λιγοτερος. Δεν μπορεις δηλαδη να μαζευεις souls στο ιδιο σημειο για παντα. Η ενεργεια επισης μειωνεται λιγο καθε φορα που χανεις και για οσο παιζεις hollow. Μπορεις να χρησιμοιησεις ενα human effigy που ξαναγεμιζει αλλα πρεπει να εχεις και δεν τα βρισκεις ευκολα. Τα Eastus flask που σου αναπληρωνουν ενεργεια, πρεπει να τα βρεις, σου δινει μονο ενα στην αρχη, βρηκα αλλο ενα αλλα και παλι ειναι πολυ λιγα. Μπορεις να εχεις μεχρι και 3 οπλα σε καθε χερι. Το level up του χαρακτηρα δεν γινεται σε bonfire, πρεπει να βρεις μια συγκεκριμενη τυπισα οπως γινοταν στο Nexus στο DS.
Bookmarks