Page 8 of 20 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast
Results 141 to 160 of 385

Thread: Dark Souls II

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Ελλαδα ποτε κυκλοφορει?

νομιζω 14 δεν ειμαι σιγουρος

3. The Following User Says Thank You to Alastor For This Useful Post:

corsaopc3071r (11-03-2014)

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Σε κάποια καταστήματα υπάρχει από σημερα

PSN ID
    corsaopc3071r

Εκδοση για ps4 δεν παιζει? ΣΤο σκρουτζ βγαζει μονο 360, ps3 & pc?

Tι εχω χασει?

Μόνο για ps3, 360 και pc εχει ανακοινώθει.

7. The Following User Says Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

corsaopc3071r (12-03-2014)

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Το πηρα χθες και το ξεκινησα. Φαινεται οτι ειναι στα ιδια επιπεδα με το πρωτο, με καλυτερα γραφικα, πολυ ωραια ατμοσφαιρα, με ολοκαινουργια ιστορια και νεες τοποθεσιες οπου εξακολουθει να ειναι πολυ δυσκολο. Εχω αναψει 3 bonfire μεχρι στιγμης χωρις να εχω συναντησει πολλους εχθρους και φαινεται τουλαχιστον για αρχη να ειναι ευκολοτερο, ισως για να μπορουν να παιξουν και νεοι παιχτες που δεν ειχαν παιξει το προηγουμενο. Εχουν αλλαξει καποια πραγματα που νομιζω το κανουν πιο ευκολο, οπως το οτι μπορεις να κανεις fast travel μεταξυ των bonfire που εχεις αναψει, οπου πλεον μπορεις να πας γρηγορα εκει που θες ωστε να βρεις NPC's merchants πχ. που χρειαζεσαι και να γλυτωσεις απο την δυσκολη διαδρομη που θα εκανες μεχρι να φτασεις. Συνεχως βρισκω διαφορα items που κανουν drop οι εχθροι και μπαουλα με καλα items, οπως ενα Longsword που βρηκα. Μετα απο αρκετη εξερευνηση εχω βρει απο που να παω, αλλα πρεπει να περασω απο καποια σημεια που εχει εχθρους που ειναι δυσκολοι και προσπαθω να αναβαθμισω το χαρακτηρα μου λιγο πρωτα, γιατι χανω ευκολα και ξανα μετα παλι. Ξεκινησα με Knight εχω αναβαθμισει το ενα σπαθι μου και παιζω με δυο σπαθια, χωρις ασπιδα προς το παρον. Αν και δυσκολο προβλεπετε λιωσιμο πολλες ωρες, ειναι πορωση και παρολο που χανω, θελω να ξαναπαιξω να το προχωρησω.

9. The Following User Says Thank You to criter For This Useful Post:

nuntius (12-03-2014)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Η γενικη εικονα που εχετε σε σχεση με το πρωτο ποια ειναι ? ειναι ευκολοτερο ή οχι? Εχω παρατησει το πρωτο μετα απο 3 boss και λεω να το ξαναπιασω . Απλα σκεφτομαι τις κορες μου που θα βλεπουν το μπαμπα να αφριζει ριχνοντας καντηλια στην τηλεοραση.

Spoiler!

PSN ID
    criter

Οπως ειπα φαινεται να ειναι ευκολοτερο τουλαχιστον στην αρχη, προφανως για να μπεις στο νοημα. Το παιχνιδι παντως γενικα και οσο το προχωρας δεν ειναι καθολου ευκολο, ειναι παρα πολυ δυσκολο, οπως ηταν και το πρωτο.

υγ. Offline παιζω αφου δεν εχουν ανοιξει οι servers ακομα επισημα.

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Που το βρηκες 2 μερες νωριτερα?

PSN ID
    criter

Υπαρχουν καταστηματα που το εχουν ηδη διαθεσιμο δες skroutz http://www.skroutz.gr/s/4244688/Dark-Souls-2-PS3.html

14. The Following User Says Thank You to criter For This Useful Post:

tnf50 (12-03-2014)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by criter View Post
    Οπως ειπα φαινεται να ειναι ευκολοτερο τουλαχιστον στην αρχη, προφανως για να μπεις στο νοημα. Το παιχνιδι παντως γενικα και οσο το προχωρας δεν ειναι καθολου ευκολο, ειναι παρα πολυ δυσκολο, οπως ηταν και το πρωτο.

υγ. Offline παιζω αφου δεν εχουν ανοιξει οι servers ακομα επισημα.
    I m too old for this shit....

Spoiler!

PSN ID
    criter

whatever ... σε καταλαβαινω εν μερη, εγω εχω και την "πολυτελεια" να παιζω μονος μου, δεν εχω αλλους στο σπιτι να μου αποσπουν την προσοχη ή να με ακουν οταν νευριαζω οταν χανω λολ Κακα τα ψεματα, ειναι παιχνιδι που θελει πολυ υπομονη αφου δεν μπορεις να κανεις ουτε pause, πρεπει να παιζεις πολυ προσεκτικα και να εισαι συγκεντρομενος και δεν θελει πολυ να σου σπασει τα νευρα και να το παρατησεις.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Το μεγάλο φάουλ είναι ότι δεν έχει pause. Πολλές φορές παίζω μια ώρα, πατάω pause, πάω γυμναστήριο, ξαναπαίζω κλπ κ τελικά η κονσόλα μένει 24 ώρες ανοιχτή. Η δυσκολία μου αρέσει αρκεί να μην είναι "πλάγια". Το dark Souls στο λέει από την αρχή, prepare to die οπότε ξέρεις τι να περιμένεις.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

PSN ID
    corsaopc3071r

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Το μεγάλο φάουλ είναι ότι δεν έχει pause. Πολλές φορές παίζω μια ώρα, πατάω pause, πάω γυμναστήριο, ξαναπαίζω κλπ κ τελικά η κονσόλα μένει 24 ώρες ανοιχτή. Η δυσκολία μου αρέσει αρκεί να μην είναι "πλάγια". Το dark Souls στο λέει από την αρχή, prepare to die οπότε ξέρεις τι να περιμένεις.

Ψιλο τραγικο ειναι αυτο νομιζω... δλδ ουτε με το ps button den kanei pause? Δλδ πανω σε μαχη αν χτυπησει πορτα παει εχασες?

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by corsaopc3071r View Post
    Ψιλο τραγικο ειναι αυτο νομιζω... δλδ ουτε με το ps button den kanei pause? Δλδ πανω σε μαχη αν χτυπησει πορτα παει εχασες?
    Έτσι ακριβώς. Απλά στον κόσμο υπάρχουν σημεία που είσαι safe. Αφήνεις τον χαρακτήρα εκεί να κάθεται.

Spoiler!

PSN ID
    corsaopc3071r

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Έτσι ακριβώς. Απλά στον κόσμο υπάρχουν σημεία που είσαι safe. Αφήνεις τον χαρακτήρα εκεί να κάθεται.

Saves κλπ περπου αν ποσα λεπτα σου δινει... Το σκεφτομαι πολυ το παιχνιδι αλλα σε ps4 μονο!

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by corsaopc3071r View Post
    Saves κλπ περπου αν ποσα λεπτα σου δινει... Το σκεφτομαι πολυ το παιχνιδι αλλα σε ps4 μονο!
    Δεν υπάρχουν save κ checkpoints όπως τα ξέρουμε. Υπάρχουν οι bonfires που κάνεις το save σου, αναβαθμίσεις κλπ κ από εκεί ξεκινάει το ταξίδι σου προς το boss. Αν χάσεις στο δρόμο back to square one. Έστω κ αν έκανες μία ώρα να φτάσεις. Γενικά είναι trial and error φάση.

Spoiler!

22. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

corsaopc3071r (12-03-2014)

Member 6xXx6's Avatar

Eπαιξα περίπου μια ώρα το παιχνίδι συνεπάρει απο το πρώτο δευτερόλεπτο.
    Tα cgi πανέμορφα τα gameplay γραφικά ελαφρός ανανεωμένα από το 1 και ο ήχος όπως πάντα 10/10

Προσωπικά μου φάνηκε πιο βάτο από τα προηγούμενα χωρίς να το έχω προχώρηση πολύ
    και η πρώτη αισθησει ειναι οτι μιλάμε για ενα πολύ μεγάλο τίτλο που θα συζητάμε για χρόνια όπως το demon souls

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

αυριο θα παρω την Black armor απο το πλαισιο

So nice

PSN ID
    criter

Να επιβεβαιωσω το οτι μειωνονται οι εχθροι τελικα σιγα σιγα, οταν τους σκοτωνεις ξανα και ξανα. Μετα απο αρκετες φορες που αναψα το ιδιο bonfire και οι εχθροι ξαναβγαιναν, ηταν ενας λιγοτερος, οχι ολοι, αλλα σε ενα σημειο που εβγαινε ενας καθε φορα, δεν ξανα εμφανιστηκε. Σε αλλο bonfire μετα ενας ακομη λιγοτερος. Δεν μπορεις δηλαδη να μαζευεις souls στο ιδιο σημειο για παντα. Η ενεργεια επισης μειωνεται λιγο καθε φορα που χανεις και για οσο παιζεις hollow. Μπορεις να χρησιμοιησεις ενα human effigy που ξαναγεμιζει αλλα πρεπει να εχεις και δεν τα βρισκεις ευκολα. Τα Eastus flask που σου αναπληρωνουν ενεργεια, πρεπει να τα βρεις, σου δινει μονο ενα στην αρχη, βρηκα αλλο ενα αλλα και παλι ειναι πολυ λιγα. Μπορεις να εχεις μεχρι και 3 οπλα σε καθε χερι. Το level up του χαρακτηρα δεν γινεται σε bonfire, πρεπει να βρεις μια συγκεκριμενη τυπισα οπως γινοταν στο Nexus στο DS.

Page 8 of 20 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks