-
"Έχασα" την full έκδοση του Driveclub.
Γεια σας!
Πριν ένα χρόνο περίπου αγόρασα την digital έκδοση του driveclub. Τότε δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα η δωρεάν έκδοση του plus.
Σήμερα δοκίμασα να παίξω ύστερα από κάτι μήνες μιας και αγόρασα το season pass. Πάω να το ξεκινήσω αλλά είδα ότι το παιχνίδι είχε λουκέτο και όταν πατούσα να δω πληροφορίες με προέτρεπε να ανανεώσω το plus που έχει λήξει.
Λέω κάποιο σκάλωμα θα έφαγε με τα license αλλά ακόμα και με το restore licenses δεν άλλαξε κάτι. Τότε μπήκα στο store από το PC και κόντεψα να τρελαθώ..μου εμφάνιζε την τιμή στην full έκδοση του παιχνιδιού αντί να λέει purchased. Έκανα έλεγχο την purchase history και αντί να αναφέρει την full έκδοση λέει ότι έχω την PS+ edition και μετά δείχνει ότι έξτρα έχω αγοράσει. Πήγα και στην download list να δω στην ημερομηνία που το είχα αγοράσει και ούτε εκεί εμφανίζεται.
Έχει κανείς καμία ιδέα τι έχει συμβεί; Από ότι είδα έχει συμβεί και σε άλλους ξαφνικά από εκεί που είχαν την full έκδοση να αλλάξει το license σε ps+ free edition αλλά δεν διάβασα δυστυχώς πουθενά για κάποια λύση.
Πραγματικά μετά από αυτό όλα μου τα game θα είναι σε retail...