Αρχικα να ευχαριστησω τον sergio που το αναφερε, και ετσι το τσιμπησα και εγω στα 8€. Κατα δευτερον να συμφωνησω 100% με τον hakoo οτι σε ΑΥΤΗ την τιμη αξιζει με 1000. Παμε τωρα και στο παρασυνθημα.
Αρχικα τα γραφικα, που ειναι και το πρωτο που βλεπεις και ειναι επιπεδου Fallout 4, δηλαδη PS3. Εαν το παιχνιδι το εφτιαχνε μια μικρη ομαδα ΟΚ, αλλα απο ομαδα της ΕΑ τετοιο αποτελεσμα? απαραδεκτο. Μετα το δευτερο που σου χτυπαει ασχημα, ειναι το ποσο ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ειναι οι χαρακτηρες, και οι διαλογοι μεταξυ τους, και αυτο ειναι το μεγαλο ατοπημα για εμενα, γιατι τα mass effect ηταν πρωτιστως οι χαρακτηρες και η ιστορια, και μπορει να ειμαι ακομα στην μεση του παιχνιδιου, αλλα με κακους χαρακτηρες δεν φτιαχνεις καλη ιστορια.
Με το gameplay τουλαχιστον στο νορμαλ επιπεδο που το παιζω δεν εχω καποιο θεμα, παρομοιο με τα προηγουμενα παιχνιδια μου κανει, με καποια επιπλεον στοιχεια που ειλικρινα δεν τα βρισκω και πολυ ενδιαφεροντα. Η σχεδιαση των πλανητων ειναι ενδιαφερουσα, αλλα εαν εξαιρεσεις τον πρωτο πλανητη, δεν βλεπεις ποτε κατι το εξωφρενικο, και υποτιθεται οτι εισαι σε αλλο γαλαξια.
Στο θεμα των bugs δεν θελω να ξερω πως ηταν πριν τα patches, καθως εχω πετυχει αρκετα bugs, με το σημαντικοτερο ολων, να εξαφανιζονται ξαφνικα οι ανθρωποι της ομαδας μου, και απλα να τους ακουω να δινουν συμβουλες, αλλα να ειναι αφαντοι απο το πεδιο μαχης. Μου ετυχε δυο φορες και τις δυο σε mini-boss, το πρωτο το καταφερα τελικα μονος μου, την δευτερη φορα ευτυχως ηταν διπλα σε forward station, και επειδη το κλεισιμο και ξαναφορτωμα δεν πετυχε, πηγα σε αλλο σταθμο και ξανα πισω και εστρωσε. Αλλη φορα παλι μου κολησε η δονηση και επρεπε να κλεισω το παιχνιδι.
Αυτα τα λιγα προς το παρον, το παιζω χαλαρα, και κοιταω να κανω και οτι side πραγμα υπαρχει, που καποιες φορες ειναι βαρετο. Για 8€ δεν θα κλαιτε τα λεφτα σας, αν υπαρχει ακομα η προσφορα τσιμπηστε το, αν και εχω την αισθηση οτι θα το δουμε και στο plus το συγκεκριμενο.

Reply With Quote
Bookmarks