Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
φιλε δημητρη αμα θες εσυ να δωσεις 60 ευρω για αρπακολιες καλως να δωσεις,εγω δεν προκειται να δωσω πανω απο 20 ευρω γι'αυτο το πραμα. για να μην χασουν τη δουλεια τους αυτοι που λες κ ας μην φταινε,πρεπει καποιοι (πολλοι) να πληρωσουν 60 κ 70 ευρω γι'αυτο το παιχνιδι. δε το διαβασα ολο το αρθρο αλλα απ'οτι καταλαβα μιλαει για κλικες.
εχεις δικιο γι'αυτο που λες οτι θα χασουν ανθρωποι τις δουλειες τους κ ειναι κριμα,αλλα γιατι να πληρωσει καποιος για ενα παιχνιδι που εγινε αρπακολλα?? για να μην χασουν τις δουλειες του αυτοι? εγω προσωπικα δεν ειμαι διατεθειμενος να σωσω κανεναν με τα λεφτα που δυσκολα βγαζω στο νυχτοκαματο.
Δεν σου ειπε κανενας να πας να αγορασεις το παιχνιδι. Μην αρπαζεσαι χωρις λογο. Αυτο που ειπα ειναι οτι δεν χρειαζεται να ευχεσαι να πατωσει. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Ετσι οπως το σκεφτομαι εγω το καλυτερο που μπορει να συμβει για ολους, ειναι το παιχνιδι να βγαλει τα εξοδα παραγωγης του συν κατι παραπανω, ωστε να περιοριστει το φαινομενο απολυσεων και να εχει μια ελπιδα το Franchise να συνεχισει με πιο σοβαρη προσπαθεια στο μελλον.