παιδιά το dlc τί λέει; το έχει παίξει κανέις; αξίζει για αγορά;
παιδιά το dlc τί λέει; το έχει παίξει κανέις; αξίζει για αγορά;
Μόλις το τερμάτησα. Τι να πω.. Είχα διαβάσει ότι αν κάνεις όλες τις αποστολές, το παιχνίδι διαρκεί κοντά στις 40 ώρες. Πιστεύω πως και 100 να ήταν, πάλι δεν έφταναν. Εύχομαι το επόμενο να διαρκεί πάνω από 200ώρες! Και να γράψει την μουσική ο ίδιος τύπος. Εκπληκτική μουσική!
Μπορείς να το παίξεις όπως θα έπαιζες ένα Rainbow Six. Η προσέγγιση του στόχου και η εξόντωση του εχθρού είναι στην κρίση του παίκτη. Κάνεις ΟΤΙ θέλεις, ΟΠΩΣ το θέλεις!![]()
To καλύτερο παιχνιδι που επαιξα ποτε ηταν το Deus Ex. Tώρα είναι το Deus Ex human revolution. Συγγνωμη για την υπερβολη αλλά...
Είναι από τα παιχνίδια που τα ήθελα πολύ, όμως δεν μπόρεσα να αγοράσω...
Έψαξα πρόσφατα και είδα πως η τιμή του έχει πέσει και μάλιστα αρκετά.
Το βρήκα στα 19.50Ε (Gamer Explorers), την απλή έκδοση
και στα 26.90Ε (Seven Spot), την Steelbook έκδοση.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις;
Και μία διευκρίνιση, αν σας είναι εύκολο.
Επειδή ούτε κι εγώ τρελαίνομαι με τα RPG's...
Το Deus Ex: Human Revolution δεν είναι ένα σκληρό RPG παιχνίδι.
Έτσι δεν είναι;
Η ανάπτυξη του χαρακτήρα αφορά και βοηθά τον τρόπο που θες να παίξεις.
Κατ' επέκταση τα RPG στοιχεία υπάρχουν ισότιμα με όσα άλλα χαρακτηρίζουν
το gameplay του παιχνιδιού. Έχω καταλάβει σωστά;
Αν και το θέλω για να παίξω με stealth τακτική -από το M.G.S.4 κι έπειτα δεν έχω ακούσει
για άλλο παιχνίδι που να σου δίνει αυτή τη δυνατότητα- εντούτοις, όταν χρειαστεί
και το meele ή η χρήση όπλων, να μην έχει π.χ. κάποιο άκυρο σύστημα σκόπευσης
που απλά το έβαλαν για να υπάρχει...
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
![]()
Back in Town...
Μια χαρά το παίζεις όπως γουστάρεις και χτίζεις εύκολα τον χαρακτήρα με απλές επιλογές, δεν είναι τόσο βαθύ το RPG σύστημα του. Αν πας για stealth προσέγγιση, επένδυσε σίγουρα στο Typhoon Explosive System που έχει για να ξεπεράσεις κάτι άκυρους αρχηγούς που αναγκάζεσαι να παλέψεις και με άλλο τρόπο θα ζοριστείς αν έχεις επενδύσει πολύ σε stealth χαρακτηριστικά. Επίσης, μην δώσεις πολύ σε κάποιες επιλογές hacking που θα είναι τσάμπα πόντοι χαμένοι (αυτά που σου λένε τί είναι το κάθε ένα τερματικό κλπ), καθώς αργότερα όταν το μάθεις το σύστημα είναι εύκολο να τα καταλαβαίνεις και από μόνος σου. Πάρε το θα σου αρέσει, δεν βρήκα τίποτα άκυρο ή κακοφτιαγμένο.
Αλλάξτε τον τίτλο και σβήστε το 3 από αυτόν. Δεν είναι το Deus 3...
^^ Θενκ γιου μάϊ φρέντ!
Back in Town...
Παιδιά Καλημέρα!!!επειδή είχα παίξει πριν από χρόνια το πρώτο Deus Ex σε Pc και ακόμα μου έχει μείνει αξέχαστο το game σκέφτομαι να τιμήσω και το Human Revolution επειδή το βρήκα και σε πάρα πολύ καλή τιμή στο zavvi (15.95 €) απλά θα ήθελα να μου πείτε αν το gameplay του έχει μεγάλη διάρκεια,αν υπάρχουν στοιχεία που να το συνδέουν με το πρώτο παιχνίδι ή είναι εντελώς καινούριο game και αν έχει καλό online???Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
υ.γ:και κάτι που μου ήρθε τώρα.....αυτό ή το Crisis 2 ???
Nature's Superfood
Facebook: https://www.facebook.com/PrigipissaStafida/
Site:http://prigipissastafida.webnode.com/
Φίλε για την διάρκεια τι να σου πω, 40 ώρες λένε ότι
κρατάει αλλά και 200 να ήταν, πάλι μικρό θα μου φαινόταν. Δεν το χορταίνεις αυτό το παιχνίδι! Για το αν συνδέεται με το παλιότερο, νομίζω ναι, αφού το Human Revo διαδραματίζεται πρίν το πρώτο, εκτός κι αν κάνω κάποιο λάθος. Για το οnline δεν έχω ιδέα γιατί ασχολούμε σπάνια με online. Για το δίλημα Crysis 2 ή Deus, αν μπορέις και τα δύο πάρτα οπωσδήποτε, αν πρέπει να διαλέξεις ένα από τα 2, τότε θα πρότεινα Deus γιατί παιζεται με πολλούς τρόπους.
ok φίλε σε ευχαριστώ,δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα...........
Nature's Superfood
Facebook: https://www.facebook.com/PrigipissaStafida/
Site:http://prigipissastafida.webnode.com/
Δεν χρειαζεται να σου πω τιποτα....παρ'το με την μια.Μπορεις πιθανως να το βρεις και σε ελληνικο καταστημα σε αυτην την τιμη(τελευταια φορα που ειδα 15-20 ευρω ηταν η τιμη του) ωστε να μην περιμενεις και ολας να σου ρθει.
Και ναι εχει μεγαλη διαρκεια και ειναι prequel του DE1 (και αφου σου αρεσε τοσο εκεινο τοτε θα μεινεις ευχαριστημενος με το τι παιζει στο DE:HR και τις συνδεσεις που κανουν.Οι devs τιμησαν δεοντος το universe imo).
Online δεν εχει.
Σιγουρα το Deus ex imo να αγορασεις(χωρις να λεω αποψη για το crysis 2 γιατι δεν το εχω παιξει).Ειναι απο τα one of a kind παιχνιδια που αξιζουν την αγορα.
Οχι δεν ειναι απαραιτητο.Θα χασεις φυσικα καποια story links μεταξυ τους και ορισμενα ομορφα easter egg αλλα δεν ειναι απαραιτητα για να καταλαβεις τι παιζει.Αλλωστε ειναι prequel το HR του DE1.
Το limited edition αμα θυμαμαι καλα δεν ηταν κατι σπουδαιο.Ειχε μια extra αποστολη(τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ευπροσδεκτη παντα),καποια 2-3 νεα οπλα(που δεν χρησιμοποιησα anyways γιατι επαιζα σαν stealth και εχεις αφθονα αλλα οπλα για μαχη οταν θελησεις) και μια unlockalldoors device για αγορα που επισης δεν χρησιμοποιησα ποτε γιατι την θεωρουσα σαν cheat που δεν υπηρχε στο παιχνιδι αλλιως(στην κανονικη εκδοση η συσκευη δεν υπαρχει για αγορα).
Αυτες ειναι οι διαφορες τους.
Bookmarks