Page 25 of 29 FirstFirst ... 15212223242526272829 LastLast
Results 481 to 500 of 569

Thread: Deus Ex: Human Revolution

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

παιδιά το dlc τί λέει; το έχει παίξει κανέις; αξίζει για αγορά;

το παιχνιδι δεν το εχω παρει επειδη δεν εχω παιξει ποτε deus ex,αλλα οπου και να διαβασω για αυτο το παιχνιδι ολοι μιλανε για το παιχνιδι της χρονιας και ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν παιξει.ελπιζω το οτι δεν εχω παιξει αλλα deus ex να μην επηρεασει πολυ την εμπειρια του παιχνιδιου

Μόλις το τερμάτησα. Τι να πω.. Είχα διαβάσει ότι αν κάνεις όλες τις αποστολές, το παιχνίδι διαρκεί κοντά στις 40 ώρες. Πιστεύω πως και 100 να ήταν, πάλι δεν έφταναν. Εύχομαι το επόμενο να διαρκεί πάνω από 200ώρες! Και να γράψει την μουσική ο ίδιος τύπος. Εκπληκτική μουσική!

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Quote Originally Posted by risto View Post
    το παιχνιδι δεν το εχω παρει επειδη δεν εχω παιξει ποτε deus ex,αλλα οπου και να διαβασω για αυτο το παιχνιδι ολοι μιλανε για το παιχνιδι της χρονιας και ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν παιξει.ελπιζω το οτι δεν εχω παιξει αλλα deus ex να μην επηρεασει πολυ την εμπειρια του παιχνιδιου
    Προσωπικά δεν είχα παίξει κανένα από τα προηγούμενα (ούτε τα ήξερα για να πω την αλήθεια) αλλά δεν με επηρέασε καθόλου. Έχει πέσει και η τιμή του τόσο πολύ έτσι ώστε δεν μπορεί να βρει κάποιος δικαιολογία να μην το πάρει.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Αξίζει να το πάρω; Θα βγει καμιά έκδοση με το DLC αργότερα; Νομίζω έχει βγει μόνο 1 έτσι;

Cool Member lordelesar's Avatar
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Αξίζει να το πάρω; Θα βγει καμιά έκδοση με το DLC αργότερα; Νομίζω έχει βγει μόνο 1 έτσι;
    Φίλε αξίζει και με το παραπάνω. Για μένα είναι ένα από τα καλύτερα games που έχω παίξει μέχρι τώρα. Ειδικά αν σου άρεσε το 1ο.

Ναι, ένα DLC έχει μέχρι τώρα αλλά λένε ότι έπεται συνέχεια.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Δεν έχω παίξει κανένα Deus Ex, και γενικά δεν μου πολύ αρέσουν τα RPG gamings.

Μπορείς να το παίξεις όπως θα έπαιζες ένα Rainbow Six. Η προσέγγιση του στόχου και η εξόντωση του εχθρού είναι στην κρίση του παίκτη. Κάνεις ΟΤΙ θέλεις, ΟΠΩΣ το θέλεις!

To καλύτερο παιχνιδι που επαιξα ποτε ηταν το Deus Ex. Tώρα είναι το Deus Ex human revolution. Συγγνωμη για την υπερβολη αλλά...

Advanced Member TdR's Avatar
    PSN ID
    TdR7
    Name
    Γιώργος TdR

Είναι από τα παιχνίδια που τα ήθελα πολύ, όμως δεν μπόρεσα να αγοράσω...
    Έψαξα πρόσφατα και είδα πως η τιμή του έχει πέσει και μάλιστα αρκετά.
    Το βρήκα στα 19.50Ε (Gamer Explorers), την απλή έκδοση
    και στα 26.90Ε (Seven Spot), την Steelbook έκδοση.
    Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις;

Και μία διευκρίνιση, αν σας είναι εύκολο.
    Επειδή ούτε κι εγώ τρελαίνομαι με τα RPG's...
    Το Deus Ex: Human Revolution δεν είναι ένα σκληρό RPG παιχνίδι.
    Έτσι δεν είναι;
    Η ανάπτυξη του χαρακτήρα αφορά και βοηθά τον τρόπο που θες να παίξεις.
    Κατ' επέκταση τα RPG στοιχεία υπάρχουν ισότιμα με όσα άλλα χαρακτηρίζουν
    το gameplay του παιχνιδιού. Έχω καταλάβει σωστά;
    Αν και το θέλω για να παίξω με stealth τακτική -από το M.G.S.4 κι έπειτα δεν έχω ακούσει
    για άλλο παιχνίδι που να σου δίνει αυτή τη δυνατότητα- εντούτοις, όταν χρειαστεί
    και το meele ή η χρήση όπλων, να μην έχει π.χ. κάποιο άκυρο σύστημα σκόπευσης
    που απλά το έβαλαν για να υπάρχει...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Back in Town...

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Μια χαρά το παίζεις όπως γουστάρεις και χτίζεις εύκολα τον χαρακτήρα με απλές επιλογές, δεν είναι τόσο βαθύ το RPG σύστημα του. Αν πας για stealth προσέγγιση, επένδυσε σίγουρα στο Typhoon Explosive System που έχει για να ξεπεράσεις κάτι άκυρους αρχηγούς που αναγκάζεσαι να παλέψεις και με άλλο τρόπο θα ζοριστείς αν έχεις επενδύσει πολύ σε stealth χαρακτηριστικά. Επίσης, μην δώσεις πολύ σε κάποιες επιλογές hacking που θα είναι τσάμπα πόντοι χαμένοι (αυτά που σου λένε τί είναι το κάθε ένα τερματικό κλπ), καθώς αργότερα όταν το μάθεις το σύστημα είναι εύκολο να τα καταλαβαίνεις και από μόνος σου. Πάρε το θα σου αρέσει, δεν βρήκα τίποτα άκυρο ή κακοφτιαγμένο.

Αλλάξτε τον τίτλο και σβήστε το 3 από αυτόν. Δεν είναι το Deus 3...

Advanced Member TdR's Avatar
    PSN ID
    TdR7
    Name
    Γιώργος TdR

^^ Θενκ γιου μάϊ φρέντ!
    Back in Town...

PS4forums Addict gtakis's Avatar
    PSN ID
    Takis_7

Παιδιά Καλημέρα!!!επειδή είχα παίξει πριν από χρόνια το πρώτο Deus Ex σε Pc και ακόμα μου έχει μείνει αξέχαστο το game σκέφτομαι να τιμήσω και το Human Revolution επειδή το βρήκα και σε πάρα πολύ καλή τιμή στο zavvi (15.95 €) απλά θα ήθελα να μου πείτε αν το gameplay του έχει μεγάλη διάρκεια,αν υπάρχουν στοιχεία που να το συνδέουν με το πρώτο παιχνίδι ή είναι εντελώς καινούριο game και αν έχει καλό online???Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

υ.γ:και κάτι που μου ήρθε τώρα.....αυτό ή το Crisis 2 ???

Quote Originally Posted by gtakis View Post
    Παιδιά Καλημέρα!!!επειδή είχα παίξει πριν από χρόνια το πρώτο Deus Ex σε Pc και ακόμα μου έχει μείνει αξέχαστο το game σκέφτομαι να τιμήσω και το Human Revolution επειδή το βρήκα και σε πάρα πολύ καλή τιμή στο zavvi (15.95 €) απλά θα ήθελα να μου πείτε αν το gameplay του έχει μεγάλη διάρκεια,αν υπάρχουν στοιχεία που να το συνδέουν με το πρώτο παιχνίδι ή είναι εντελώς καινούριο game και αν έχει καλό online???Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Φίλε για την διάρκεια τι να σου πω, 40 ώρες λένε ότι
    κρατάει αλλά και 200 να ήταν, πάλι μικρό θα μου φαινόταν. Δεν το χορταίνεις αυτό το παιχνίδι! Για το αν συνδέεται με το παλιότερο, νομίζω ναι, αφού το Human Revo διαδραματίζεται πρίν το πρώτο, εκτός κι αν κάνω κάποιο λάθος. Για το οnline δεν έχω ιδέα γιατί ασχολούμε σπάνια με online. Για το δίλημα Crysis 2 ή Deus, αν μπορέις και τα δύο πάρτα οπωσδήποτε, αν πρέπει να διαλέξεις ένα από τα 2, τότε θα πρότεινα Deus γιατί παιζεται με πολλούς τρόπους.

PS4forums Addict gtakis's Avatar
    PSN ID
    Takis_7

ok φίλε σε ευχαριστώ,δεν ήθελα και πολύ,το παρήγγειλα...........

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Είδα πρόσφατα μια gaming session του κολλητού στο Deus Ex και έπαθα πλάκα!Θα το τιμήσω σίγουρα μόλις τελειώσω με τα παιχνίδια που έχω στην άκρη.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by gtakis View Post

Δεν χρειαζεται να σου πω τιποτα....παρ'το με την μια .Μπορεις πιθανως να το βρεις και σε ελληνικο καταστημα σε αυτην την τιμη(τελευταια φορα που ειδα 15-20 ευρω ηταν η τιμη του) ωστε να μην περιμενεις και ολας να σου ρθει.

Και ναι εχει μεγαλη διαρκεια και ειναι prequel του DE1 (και αφου σου αρεσε τοσο εκεινο τοτε θα μεινεις ευχαριστημενος με το τι παιζει στο DE:HR και τις συνδεσεις που κανουν.Οι devs τιμησαν δεοντος το universe imo).
    Online δεν εχει.

Σιγουρα το Deus ex imo να αγορασεις(χωρις να λεω αποψη για το crysis 2 γιατι δεν το εχω παιξει).Ειναι απο τα one of a kind παιχνιδια που αξιζουν την αγορα.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Δεν χρειαζεται να σου πω τιποτα....παρ'το με την μια .Μπορεις πιθανως να το βρεις και σε ελληνικο καταστημα σε αυτην την τιμη(τελευταια φορα που ειδα 15-20 ευρω ηταν η τιμη του) ωστε να μην περιμενεις και ολας να σου ρθει.

Και ναι εχει μεγαλη διαρκεια και ειναι prequel του DE1 (και αφου σου αρεσε τοσο εκεινο τοτε θα μεινεις ευχαριστημενος με το τι παιζει στο DE:HR και τις συνδεσεις που κανουν.Οι devs τιμησαν δεοντος το universe imo).
    Online δεν εχει.

Σιγουρα το Deus ex imo να αγορασεις(χωρις να λεω αποψη για το crysis 2 γιατι δεν το εχω παιξει).Ειναι απο τα one of a kind παιχνιδια που αξιζουν την αγορα.
    Για να παξεις το DE:HR πρεπει να εχεις παιξει και το DE1?

Μιας και σκεφτομαι να το παραγγειλω η Limited Edition τι διαφορα απο την κανονικη?

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by stavros88 View Post
    Για να παξεις το DE:HR πρεπει να εχεις παιξει και το DE1?

Μιας και σκεφτομαι να το παραγγειλω η Limited Edition τι διαφορα απο την κανονικη?
    Οχι δεν ειναι απαραιτητο.Θα χασεις φυσικα καποια story links μεταξυ τους και ορισμενα ομορφα easter egg αλλα δεν ειναι απαραιτητα για να καταλαβεις τι παιζει.Αλλωστε ειναι prequel το HR του DE1.

Το limited edition αμα θυμαμαι καλα δεν ηταν κατι σπουδαιο.Ειχε μια extra αποστολη(τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ευπροσδεκτη παντα),καποια 2-3 νεα οπλα(που δεν χρησιμοποιησα anyways γιατι επαιζα σαν stealth και εχεις αφθονα αλλα οπλα για μαχη οταν θελησεις) και μια unlockalldoors device για αγορα που επισης δεν χρησιμοποιησα ποτε γιατι την θεωρουσα σαν cheat που δεν υπηρχε στο παιχνιδι αλλιως(στην κανονικη εκδοση η συσκευη δεν υπαρχει για αγορα).
    Αυτες ειναι οι διαφορες τους.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Member Mithrantir's Avatar
    PSN ID
    Mithrantir
    Name
    Αντώνης

Πολύ όμορφη εμπειρία ο τίτλος.Αξίζει να του ρίξει μια ματιά κάθε gamer,ειδικά τώρα που μπορείς να το βρεις σε τιμή ξεφτίλα.

Bookmarks

Bookmarks