Για μενα ισχύει εν μέρη αυτο που λέτε. Πολλά side quests ηταν εντελώς χαλια και βαρετά, και ειχε παρα πολλά τέτοια.
Απο την αλλη ειχε και πολλά άλλα καλά, απίστευτους διαλόγους με τους συντρόφους και πολύ ωραίες στιγμές που εμένα με εκαναν να ξεχνώ τα βαρετά κομματια.
Δεν έπεσα και στην παγίδα να τελειώσω όλα τα quests σε κάθε περιοχή. Ακολουθούσα το στόρυ, πήγαινα σε μια περιοχή έκανα καποια βασικά quests, αυτά που η ιστορία σου υποδεικνύει οτι πρέπει να κανεις, καταλαβαίνεις πια ειναι και από την περιγραφή, και μετα γυρνούσα στο main story.
Έτσι μου έδωσε περίπου 90 ωρες σε ενα playthrough και χωρις να εχω παει καθολου σε μια περιοχή.
Δεν λεω οτι ηταν υπέρ τους να τα βάλλουν ολα αυτά τα fetch quests μέσα στο παιχνίδι, αλλα τουλάχιστον υπήρχαν και πολλά άλλα ενδιαφέροντα. Ειδικά αν είχες επενδύσει στο lore του παιχνιδιού το οποίο άλλαζε τελείως την εμπειρία.
Επίσης για μενα και το level design ηταν σε κάποιες περιοχές απίστευτο. Σου έπεφτε το σαγόνι και αρκετές φορές ένιωσα συγκινημένος με την ομορφιά των τοπίων που έβλεπα.
Πχ δεν μπορώ να ξεχάσω τις πρώτες μου στιγμές στα emerald graves, με τα πανύψηλα δέντρα, την άγρια βλάστηση, τα God Rays να πέφτουν ανάμεσα και τα ζωάκια να τρέχουν και αυτά δίπλα σου. Ούτε την την άνοδο προς το keep του παραμορφωμένου emprise du lion, ούτε τα dwarves ruins που ανακαλύπτεις στο storm coast κλπ.

Reply With Quote

Bookmarks