Δυστυχώς φίλε μου σε αυτά τα παιχνίδια αν βιαστεις ή αν δεν δώσεις χρόνο να μάθεις περισσότερα πράγματα, κάποια στιγμή θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Με ένα μάγο απορώ πως εφτασες ως εδώ
Rimeldur (10-02-2015)
Rimeldur (10-02-2015)
βγαζουν νεο patch οπου θα βαλουν auto attack mechanic.Ειχα εκνευριστει απειρα που δεν υπηρχε εξ αρχης,αλλα καλλιο αργα παρα ποτε
Γενικά δεν ειμαι fan των RPG αλλά βλέποντας τα καλά σας λόγια θα ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία..
Γενικά απο άποψη δυσκολίας παλεύεται? Δεν πιστεύω να ειναι τίποτα σε φάση Dark Souls? Γιατί εκείνο το έκλεισα στο μισάωρο!![]()
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Καμία σχέση Φώτη, ιδικά στο νορμαλ είναι εύκολο. Παιξτο αξίζει
FotisGRC (14-02-2015)
Ναι βλέπω οτι το ευχαριστιέστε όλοι και ψήθηκα! Φαίνεται πολύ όμορφο..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
ρε παιδια,μια ερωτησουλα..το τροπαιο commit to a romantic relationship ποτε το παιρνεις??
Spoiler!
Spoiler!
Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια!!!!
panos74gr (16-02-2015)
ξερει κανεις αν πρεπει να τελειωσουμε ολα τα quest στις περιοχες του war table με την πρασινη ενδειξη απο πανω,για να ανοιξουν νεες περιοχες με cost 20-30 power?
ναι αυτες με το πρασινο συννεφο ειναι οι κυριες αποστολές σου,μολις τις τελειωσεις ξεκλειδώνουν νεες
κ πρεπει να τελειωσω ολα τα quest σ'αυτες τις περιοχες?
οχι βεβαια,αν μαζεψεις το power που χρειαζεται η επομενη μπορεις να συνεχισεις,απλα προσεχε γιατι καποια σημεια ακομη και στο normal ειναι ζορικα αν εισαι under-levered
Το τερματισα κ 'γω με τα πολλα. Βασικα να πω την αληθεια το βαρεθηκα κ απο ενα σημειο κ επειτα το πηγα μονο main story. Γραφικαρες παιχνιδαρα αλλα καποια quest ηταν βαρετα κ δεν σου διναν κ κανα καλο reward,να πεις οτι θα κατσεις να ασχοληθεις. Ολο power και power κ στο τελος μενεις με 60 power τα οποια δεν εχεις τι να τα κανεις. Καλο σε γενικες γραμμες αλλα το βαριεσαι.
Δυστηχως την ιδια αποψη εχω σε γενικες γραμμες και εγω. Ενταξει για το γραφικαρες διαφωνω καθετα, αν και προς το τελος υπηρχαν αρτιστικα πολυ ομορφα σκηνικα, αλλα στον τεχνικο τομεα ηταν μετριο στην καλυτερη περιπτωση. Αλλα και εγω αφου το τελειωσα, μετα βαρεθηκα και εγω να κατσω να ξεψαχνισω την καθε περιοχη, δεν ξερω σαν αγγαρεια μου φανηκε, και δεν το συνεχισα.
Bookmarks