Page 14 of 25 FirstFirst ... 410111213141516171824 ... LastLast
Results 261 to 280 of 486

Thread: Dragon Age Inquisition

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ναι κατι σαν αρμορ. Ειμαι λεβελ 10 , κανω πολλες side missions σε διαφορες περιοχες για να μην βαριεμαι και προχωραω σχετικα αργα. Μολις εφτασα στο πρωτο μεγαλο branch του παιχνιδιου και εχω παιξει 50 ωρες.

Το μενου ειναι για πολλες κλωτσιες , μπαινω μονο οταν γεμιζει το inventory γιατι η πλοηγηση ειναι δυσκολη κ με εκνευριζει. Ακομη και τωρα το θεμα των upgrades μου φαινεται δυσνοητο , εκτος αν ειμαι τοσο χαζος εγω τι να πω.

Γενικα εχετε παρατηρησει framedrops και pop in? Εγω αρκετες φορες κ δεν ειμαι απο αυτους που κοιτανε την οθονη με μικροσκοπιο.

Spoiler!

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Μια ερώτηση ρε μάγκες του φαελρουν ! Με το heal τι παίζει τελικώς ; potions ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Απο την στιγμη που εφυγα απο το stupid side questing και μεταπηδησα σε επομενες περιοχες εχω ευχαριστηθει το game παρα πολυ και νομιζω παει για το προσωπικο μου GOTY.

Ειμαι στις 55 ωρες, level 19 archer rogue, και τωρα που εχω ξεκλειδωσει το talent tree ευχαριστιεμαι το gameplay παρα πολυ (κυριως γιατι μπορω να αγνοω την ψιλοαθλια Α.Ι.).

Εχω παρα πολυ πραγμα ακομα, αλλα τωρα ναι, το παιχνιδι αρχιζει να θυμιζει Bioware και οχι World of Warcraft. Τα sidequests αποκτουν ενδιαφερον (οχι οτι δεν λειπουν τα fetch quests) αλλα κυριως ο κοσμος που ανακαλυπτεις ειναι πανεμορφος.
    Last edited by Valkyre; 08-12-2014 at 10:59.

4. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (09-12-2014)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

- - Updated - - -

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Απο την στιγμη που εφυγα απο το stupid side questing και μεταπηδησα σε επομενες περιοχες εχω ευχαριστηθει το game παρα πολυ και νομιζω παει για το προσωπικο μου GOTY.

Ειμαι στις 55 ωρες, level 19 archer rogue, και τωρα που εχω ξεκλειδωσει το talent tree ευχαριστιεμαι το gameplay παρα πολυ (κυριως γιατι μπορω να αγνοω την ψιλοαθλια Α.Ι.).

Εχω παρα πολυ πραγμα ακομα, αλλα τωρα ναι, το παιχνιδι αρχιζει να θυμιζει Bioware και οχι World of Warcraft. Τα sidequests αποκτουν ενδιαφερον (οχι οτι δεν λειπουν τα fetch quests) αλλα κυριως ο κοσμος που ανακαλυπτεις ειναι πανεμορφος.
    Με τα upgrades εχεις καταλαβει τι παιζει ή εγω τα χανω σιγα σιγα και να αρχισω να παιζω μονο τετρις?

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    - - Updated - - -

Με τα upgrades εχεις καταλαβει τι παιζει ή εγω τα χανω σιγα σιγα και να αρχισω να παιζω μονο τετρις?
    Τα upgrades στα οπλα και πανοπλιες εννοεις? Απλα περνεις schematics και κανεις upgrade συγκεκριμενα κομματια του οπλου/πανοπλιας που εχεις, προσθετοντας εξτρα στατιστικα.

Ενα 2 handed σπαθι ας πουμε μπορεις να φτιαξεις μια νεα λαβη η οποια θα προσφερει εξτρα στατιστικα/χαρακτηριστικα στο οπλο αναβαθμιζοντας σε κατι πιο δυνατο. Με το που φτιαξεις ενα upgrade για ενα οπλο/πανοπλια (απο το αντιστοιχο craft weapon, craft armor τραπεζι) μετα πας εκει που εχει το upgrade weapon και upgrade armor. Βρισκεις το οπλο/πανοπλια που θες να βαλεις το upgrade που εκανες craft πριν λιγο, το επιλεγεις και μετα βρισκεις το upgrade και το βαζεις απανω του. Μπορεις επισης να βαλεις και runes εαν το οπλο δεχεται κατι τετοιο.

Τα μενου ειναι σκατα, δεν βοηθανε καθολου. Οποιος εφτιαξε τα μενου πρεπει να φαει καρπαζιες οπως ειπα. Ειναι τραγικα δυσλειτουργικο το σκηνικο και χωρις λογο πραγματικα.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    αυτη η δευτερη μπαρα που βγαζει κ καλυπτει τη μπαρα ενεργειας,τι ακριβως ειναι? καποια προστασια του mage?
    Αν είναι μπλέ, ναι. Είναι το barrier spell του Mage.
    Αν είναι ασημένια και "σπασμένη" σε κουτάκια είναι το guard που έχουν μόνο οι Warriors.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

- - Updated - - -

http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post555789

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ευχαριστω παιδια , μεσες ακρες αυτα ειχα καταλαβει κ εγω αλλα οπως ειπε ο val το μενου ειναι σκατα και δεν σε βοηθαει.

Spoiler!

ευχαριστω κ'γω παιδια για τις απαντησεις! βασικα εγω δεν εχω δει pop up κ framedrops η κατι τετοιο. το παιχνιδι σπερνει!!! δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με το μενου,μια χαρα μου φαινεται.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Τι γινεται παιδιά? Εγω εχω καει τελειως, 90 ωρες , level 15 , warrior εννοειται και προχωραω το main quest σα χελωνα. Πριν λιγο εφτασα στο
    Spoiler!
    να φανταστειτε. Δεν κανω πια fetch quests εκτος αν ειναι διπλα μου στο χαρτη , αλλα τα υπολοιπα side quests εχουν πολυ ενδιαφερον και τα κυνηγαω. Τα πιο βαρετα κ αυτα που προσπερναω ειναι τα "close the rift" , τα εχω σιχαθει και δεν προσφερουν τιποτα.

Εχω παντα στην ομαδα αλλον ενα warrior, εναν rogue και ενα μαγο για support και γενικα τα παω καλα δεν δυσκολευομαι εκτος απο καποιους εχθρους που μπορει να ειναι ενα λεβελ πανω απο μενα .

Παντως ειναι επικο παιχνιδι , καλυτερο απο τα δυο πρωτα . Βλεπω να τρωω 200 ωρες συνολικα ισως να ξεπερναω και τις 300+ του skyrim.

Spoiler!

12. The Following 2 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

panos74gr (14-12-2014),teras1 (14-12-2014)

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Το εχω ξεκινησει, βεβαια δεν εχω παιξει τοσο πολυ, ειναι πολυ καλο και πολυ μεγαλο και αν το εξερευνησεις ξεδιπλωνει πολυ ωραια και σε παει σε ωραιες περιοχες. Side quests εχει πολλα και συνεχεια βρισκεις περισσοτερα, πιο πολυ μου αρεσουν οι main αποστολες αλλα θελει ολο και καλυτερο level οσο προχωρας, οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να παιζεις και side quests. Εχω φτιαξει εναν warrior αλλα προτιμω να παιζω με τον solas που ειναι mage απο λιγο πιο μακρια ωστε να ελεγχω και τους υπολοιπους και εχω και rogue και εναν ακομα warrior.
    Εχω παρει καποια τοξα αλλα δεν μπορω να τα κανω equip και γενικα κραταω πραγματα στο inventory που μπορει να μου χρησιμεψουν αργοτερα ομως γεμιζει το inventory και μερικα πρεπει να τα κανω destroyε, πριν καλα τα δοκιμασω. το μενου ειναι λιγο σπαστικο ο χειρισμος με το μοχλο, και οι επιλογες μεχρι να συνηθισεις. κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλο, προβλεπω πολλες ωρες. Nομιζω οτι θελει καπου 80-90 ωρες να το τερματισει κανεις, αντε 150 πες με τα υπολοιπα ἠ ακομα και 300 που λες james, το skyrim δεν νομιζω να το ξεπερναει σε μεγεθος σαν παιχνιδι. Δεν ξερω ομως μπορει να κανω λαθος.

Name
    Δημήτρης

Τι γινεται παιδιά? Εγω εχω καει τελειως, 90 ωρες , level 15 , warrior εννοειται και προχωραω το main quest σα χελωνα. Πριν λιγο εφτασα στο
    Spoiler!
    να φανταστειτε. Δεν κανω πια fetch quests εκτος αν ειναι διπλα μου στο χαρτη , αλλα τα υπολοιπα side quests εχουν πολυ ενδιαφερον και τα κυνηγαω. Τα πιο βαρετα κ αυτα που προσπερναω ειναι τα "close the rift" , τα εχω σιχαθει και δεν προσφερουν τιποτα.

Εχω παντα στην ομαδα αλλον ενα warrior, εναν rogue και ενα μαγο για support και γενικα τα παω καλα δεν δυσκολευομαι εκτος απο καποιους εχθρους που μπορει να ειναι ενα λεβελ πανω απο μενα .

Παντως ειναι επικο παιχνιδι , καλυτερο απο τα δυο πρωτα . Βλεπω να τρωω 200 ωρες συνολικα ισως να ξεπερναω και τις 300+ του skyrim.
    Ok I am baffled!

Τι στο καλο κανεις 90 ωρες για να φτασεις τωρα στο SKyhold??!?

Ειλικρινα ρωταω, οσο content και αν εχουν τα hinterlands σε καμμια περιπτωση δεν ειναι 90 ωρες! Εγω ειμαι στις 100 ωρες , εχω 1-2 αποστολες πριν το τελος, εχω σφαξει ολους τους δρακους, εχω ανοιξει ολες τις περιοχες, εχω κανει ολα τα companion quests και μου μενουν μοναχα καμμια 15αρια fetch quests. Και δεν μπορω να πω οτι παιζω γρηγορα! Καθομαι και κανω βολτες μονο για φωτο να φανταστεις.

Πραγματικα δυσκολευομαι να πιστεψω πως γινεται να κανεις 90 ωρες να φτασεις skyhold!

EDIT: ωπα κατσε γιατι δεν θυμαμαι, στο Haven εχεις προσβαση στο world map? Αν ναι οκ τωρα δικαιολογειται!
    Last edited by Valkyre; 15-12-2014 at 12:52.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ok I am baffled!

Τι στο καλο κανεις 90 ωρες για να φτασεις τωρα στο SKyhold??!?

Ειλικρινα ρωταω, οσο content και αν εχουν τα hinterlands σε καμμια περιπτωση δεν ειναι 90 ωρες! Εγω ειμαι στις 100 ωρες , εχω 1-2 αποστολες πριν το τελος, εχω σφαξει ολους τους δρακους, εχω ανοιξει ολες τις περιοχες, εχω κανει ολα τα companion quests και μου μενουν μοναχα καμμια 15αρια fetch quests. Και δεν μπορω να πω οτι παιζω γρηγορα! Καθομαι και κανω βολτες μονο για φωτο να φανταστεις.

Πραγματικα δυσκολευομαι να πιστεψω πως γινεται να κανεις 90 ωρες να φτασεις skyhold!

EDIT: ωπα κατσε γιατι δεν θυμαμαι, στο Haven εχεις προσβαση στο world map? Αν ναι οκ τωρα δικαιολογειται!
    Απάντησες μόνος σου! Έχει ανοίξει ο world map οπότε κάνω όλα τα άλλα εκτός των main quest.

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ Kαλα και παλι ενα μικρο κομματι εχει ανοιξει. Τωρα θα σου ανοιξουν περισσοτερα πραγματα.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

^^ Kαλα και παλι ενα μικρο κομματι εχει ανοιξει. Τωρα θα σου ανοιξουν περισσοτερα πραγματα.
    Τωρα ναι μου ανοιξαν περισσοτερα πραγματα και τωρα ειμαι πεπεισμενος πως δεν θα ξαναπαιξω main quest για κανενα μηνα. Εφτασα λεβελ 16 και ενα quest ολοκληρωνω , 5 ανοιγω, οπως καθε rpgακιας με ocd που σεβεται τον εαυτο του. Κ να σκεφτεις εχω σταματησει να κλεινω rifts και να μαζευω shards.

Spoiler!

18. The Following 2 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Nikoladim (16-12-2014),teras1 (16-12-2014)

Member zodiac5120's Avatar
    PSN ID
    zodiac5120
    Name
    Διονύσης

μολις μου το εκανε δωρο η κοπελα μου για την γιορτη μου το παιχνιδακι κ ανυπομονω να το ξεκινησω..διαβασα κ ολο το lore απο το site που ανεφερε ενα παιδι πιο πανω κ μπηκα κ στο dragon age keep κ εφτιαξα την ιστορια μου απο τα αλλα dragon age για να θυμηθω κ καποια πραγματα πριν το ξεκινησω!να ρωτησω ομως κατι..να το βαλω hard?η ειναι unforgiving τελειως κ δεν θα μπορω να νικησω τιποτα απο την αρχη?δεν με ενοχλει να ειναι δυσκολο,να το ξεκαθαρισω..με ενοχλει να μην μπορω να περασω ουτε τα πιο απλα!βοηθηστε εναν gamer σε απογνωση οσοι το παιζετε(το παιχνιδακι,μην παρεξηγηθω!!!)..

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εγώ παίζω νορμαλ. Όπως κ να έχει στο Hard σε κάποια σημεία θα τα βρεις σκούρα. Δεν θέλω να σπάσω τα νεύρα μου θέλω να απολαύσω την ιστορία κ να προχωράω σχετικά εύκολα μιας κ μιλάμε για τεράστιο παιχνίδι.

Σε άλλο είδος πχ Last of Us θα σου έλεγα να πας κατευθείαν στο hard/survivor, εδώ όχι

Spoiler!

21. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

zodiac5120 (16-12-2014)

Member zodiac5120's Avatar
    PSN ID
    zodiac5120
    Name
    Διονύσης

ωραιος!θα ακολουθησω την συμβουλη/γνωμη σου τοτε!ειναι τεραστιο το παιχνιδι οποτε καλυτερα θα το απολαυσω ετσι οπως λες!

Name
    Δημήτρης

Παιξτο νορμαλ καλυτερα. Εαν βαλεις hard (οπως εγω) στην αρχη θα τα βρεις σκουρα. Βεβαια μετα οταν τουμπανιασει ο χαρακτηρας σου, ακομα και το Hard ειναι πανευκολο. Αλλα και μονο για την αρχη προτεινω Normal.

24. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

zodiac5120 (17-12-2014)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Από την άλλη μετανιώνω που το ξεκίνησα στο normal, έχω χάσει ελάχιστες φορές μέχρι τώρα (κάτω από 10) και δεν έχω κίνητρο να παίξω πιο στρατηγικά, οπότε νομίζω ότι χάνω και ένα μέρος από την απόλαυση του παιχνιδιού. Φυσικά το παιχνίδι είναι απόλυτα απόλαυστικό και στο normal.

Bookmarks

Bookmarks