Καταρχάς έχει άπειρα quests. Πολλά είναι πάρα πολύ καλά και κάθονται πολύ καλά με το όλο concept του Inquisition άλλα όχι τόσο ενδιαφέροντα και έχει και αρκετά fetch quests. Το καλό είναι ότι τα fetch quests τα καταλαβαίνεις και μπορείς να τα κάνεις skip ή αν τα κάνεις έχουν κάποιο νόημα γιατί εκτός από XP σου δίνουν και κάτι ακόμα, πχ καλύτερα potions κλπ. Έχει και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που δεν είναι καν σε quest και τα ανακαλύπτεις καθώς εξερευνάς μια περιοχή.
Το παιχνίδι έχει τον μεγάλο κίνδυνο για τους completionist να πέσουν στην παγίδα να μπουν σε μια περιοχή και να τα μείνουν εκεί μέχρι να τα εξαντλήσουν όλα. Για μένα αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Το παιχνίδι έχει πολλές μεγάλες περιοχές και αν κάποιος προσπαθήσει να εξαντλήσει τα πάντα σε μία, θα βαρεθεί και θα χάσει άλλα πανέμορφα μέρη.
Αυτό που κάνω συνήθως είναι ότι μπαίνω σε μια περιοχή, παίρνω διάφορα quests για να υπάρχουν στο log μου, επιλέγω ένα που μου φαίνεται ενδιαφέρον με βάση και που είμαι στο main story (έχει ξεχωριστά quests για αυτό) και αρχίζω να περιπλανιέμαι στον κόσμο για να λύσω το quest που επέλεξα, ενώ ταυτόχρονα εξερευνώ τα τριγύρω μέρη και αν έχω κέφι κάνω και κανά πιο μικρό quest που μπορεί να σχετίζεται με την περιοχή που εξερευνώ.

Reply With Quote
Bookmarks