Page 10 of 25 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast
Results 181 to 200 of 486

Thread: Dragon Age Inquisition

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Το θέμα ειναι να είχαμε και το ίδιο frame rate με το one

Sent from my iPhone using Tapatalk

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Αυτό λέω και εγώ... Αν στο dragon age (που είναι cross gem) έκαναν τόσο καλή δουλειά, σε ένα next gen only mass effect τι θα κάνουν;

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Το πρώτο Dragon Age ήταν τραγικό σε γραφικά, όχι το δεύτερο.
    Όσον αφορά το framerate, ούτε καν. Δεν υπάρχουν framedrops αντιληπτά στο PS4 στις 12+ ώρες που έχω παίξει.
    Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι λίγο pop up εδώ κι εκεί και κάποια μικρά αναμενόμενα glitches.
    Ειλικρινά με σοκάρει το "smoother gameplay recommendation" που δίνει το DF στο xbox. Δεν δικαιολογείται καθόλου, εκτός και αν δω σημεία και τέρατα αργότερα.

PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Το πρώτο Dragon Age ήταν τραγικό σε γραφικά, όχι το δεύτερο.
    Όσον αφορά το framerate, ούτε καν. Δεν υπάρχουν framedrops αντιληπτά στο PS4 στις 12+ ώρες που έχω παίξει.
    Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι λίγο pop up εδώ κι εκεί και κάποια μικρά αναμενόμενα glitches.
    Ειλικρινά με σοκάρει το "smoother gameplay recommendation" που δίνει το DF στο xbox. Δεν δικαιολογείται καθόλου, εκτός και αν δω σημεία και τέρατα αργότερα.
    Και εγώ ακριβώς την ίδια εμπειρία έχω. Δεν έχω καταλάβει frame drops.

5. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

teras1 (22-11-2014)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ρε παιδια, πως δικαιολογείται το, εστω και λιγο, καλυτερο frame rate στο One; Εχει να κανει με το οτι στο PS4 ειναι στα 1080p ενώ εκει οχι;

PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Όσο παίζω τόσο πιο πολύ μου αρέσει το παιχνίδι! Έχω γράψει γύρω στις 11 ώρες.

Η επιλογή να το χτίσουν πάνω στην frostbite ήταν εξαιρετική, έδωσε τα εργαλεία που ήθελαν οι σχεδιαστές της bioware, για να φτιάξουν ένα εξαιρετικό κόσμο με παρά πολύ λεπτομέρεια και πολυμορφία.

Κάθε τοποθεσία που έχω δει ως τώρα (εκτός από το βασικό hub) είναι πανέμορφη, διαφορετική από τις προηγούμενες και γεμάτη πράγματα/λεπτομέρειες να εξερευνήσει κανείς.

8. The Following 4 Users Say Thank You to panos74gr For This Useful Post:

christos-sonyboy (23-11-2014),hakoo (24-11-2014),james9 (23-11-2014),teras1 (23-11-2014)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Κανένας RPG FAN (το τονίζω) δεν πρέπει να χάσει αυτό το παιχνίδι. Είναι με διαφορά το καλύτερο της σειράς.
    Τέτοιο κάψιμο έχω να πάθω από την εποχή του WOW και του Gothic!!

10. The Following 7 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

djpar (25-11-2014),hakoo (26-11-2014),james9 (25-11-2014),jper75 (26-11-2014),savanos (25-11-2014),Starlord (25-11-2014),Valkyre (25-11-2014)

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Κανένας RPG FAN (το τονίζω) δεν πρέπει να χάσει αυτό το παιχνίδι. Είναι με διαφορά το καλύτερο της σειράς.
    Τέτοιο κάψιμο έχω να πάθω από την εποχή του WOW και του Gothic!!
    +1000

Μονο παραπονο το lip sync και καποια animation ...

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

πραγματικά είναι απίστευτο παιχνίδι! Το μόνο κακό του είναι ότι θέλει πολύ πολύ χρόνο να ασχοληθείς με όλα όσα έχει πάντως σχετικά με weapon και armor upgrades έχω χάσει λίγο την μπάλα. Υπάρχει κανένας οδηγός να βοηθήσει λίγο την κατάσταση?

τοσο δυσκολο ειναι ρε 'συ? χρειαζεται οδηγος γι'αυτο?

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

κοίτα η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ρίξει τις ώρες που προβλέπονται σε τέτοια παιχνίδια για να ψάξω καλά όλες τις επιλογές. Από αυτά που είδα όμως θέλει μελέτη το πράγμα γιατί το σύστημα της αναβάθμισης έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Αλλά αξίζει με 1000 το παιχνίδι όποτε χαλάλι και το διάβασμα του.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by jper75 View Post
    πραγματικά είναι απίστευτο παιχνίδι! Το μόνο κακό του είναι ότι θέλει πολύ πολύ χρόνο να ασχοληθείς με όλα όσα έχει πάντως σχετικά με weapon και armor upgrades έχω χάσει λίγο την μπάλα. Υπάρχει κανένας οδηγός να βοηθήσει λίγο την κατάσταση?
    Υπάρχουν τρείς κατηγορίες armor. Light, Medium, Heavy.
    Κάθε armor που βρίσκεις μπορεί είτε να είναι σκέτο κομμάτι, είτε να έχει Arms και Legs slots ώστε να δέχεται ενίσχυση με upgrades. Τα upgrades για το armor είτε τα αγοράζεις/βρίσκεις έτοιμα με set ιδιότητες, είτε τα δημιουργείς από schematics που πρέπει να βρείς/αγοράσεις. Όταν τα φτιάχνεις μόνος σου μπορείς να επιλέξεις τις ιδιότητες με βάση τα crafting materials που έχεις (leather, silk, cloth, iron, onyx κλπ).

Όλα αυτά γίνονται στον Blacksmith.
    Craft Armor: φτιάχνεις armor και armor upgrades από schematics και crafting materials.
    Modify Armor: ενισχύεις ένα κομμάτι armor με ελεύθερα slots με armor upgrades που είτε βρήκες είτε έφτιαξες.

Την ίδια λογική έχουν τα weapons. Όταν έχεις ένα weapon, πήγαινε στο inventory και δες τι γράφει στα slots από κάτω.
    Άλλα δέχονται runes, grips και pommels, άλλα μόνο grips και runes κλπ. Ανάλογα με το τι δέχεται το weapon που σε ενδιαφέρει πας στο craft weapons, φτιάχνεις το upgrade και μετά στο modify weapons να το βάλεις.

16. The Following 3 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

hakoo (26-11-2014),james9 (26-11-2014),jper75 (26-11-2014)

Ενδιαφέρεται κανένας να κάνουμε ομάδα για MP ? Η είναι ακόμα νωρίς και όλοι αφοσιώνεστε στο SP?

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Μετά από 46 ώρες και 60 quests εκ των οποίων τα 5 μόνο είναι main και έχοντας φτάσει ίσως στο 1/3 του παιχνιδιού (μάλλον λιγότερο) θα έλεγα ότι είναι πολύ νωρίς για multiplayer!

19. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

panos74gr (26-11-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Καλησπερα παιδια. Θελω την ειλικρινη συμβουλη σας. Μου πηρε η κοπελα μου δωρο το παιχνιδι. Δεν το εχω ανοιξει, εχω και δικαιωμα αλλαγης.

ο λογος που δισταζω να παιξω το παιχνιδι ειναι οτι δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το συμπαν του dragon age και δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να κατσω και να παιξω τα προηγουμενα της σειρας, οσο καλα και να ειναι. Η επενδυση χρονου που χρειαζεται για κατι τετοιο ειναι απαγορευτικη για εμενα.

Καθοτι ειναι Bioware και καθοτι οι επιλογες σου παιζουν ρολο και το συμπαν ειναι μεγαλο, νιωθω οτι μαλλον πρεπει να το αλλαξω το παιχνιδι για κατι αλλο, γιατι δεν θα το χαρω οπως πρεπει... Το θεμα ειναι οτι αυτο το "αλλο" οποιο και αν ειναι, θα ειναι χειροτερο παιχνιδι, μιας και δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες. Αυτο τουλαχιστον σκεφτομαι εγω, δεν ξερω, εσεις που τα εχετε παιξει μπορειτε να με συμβουλεψετε καλυτερα το αν οντως μπορω με ενα wiki να ειμαι μεσα στα πραγματα και εαν εχει νοημα να ασχοληθω με το παιχνιδι.

απλα θα ηθελα να ειστε ειλικρινεις και οσο και αν σας αρεσει το παιχνιδι να το δειτε απο την σκοπια καποιου που δεν εχει ιδεα για το franchise.

Σας ευχαριστω!

Cool Member Arikoc's Avatar
    PSN ID
    Arikos88
    Name
    Άρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Καλησπερα παιδια. Θελω την ειλικρινη συμβουλη σας. Μου πηρε η κοπελα μου δωρο το παιχνιδι. Δεν το εχω ανοιξει, εχω και δικαιωμα αλλαγης.

ο λογος που δισταζω να παιξω το παιχνιδι ειναι οτι δεν εχω την παραμικρη ιδεα για το συμπαν του dragon age και δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να κατσω και να παιξω τα προηγουμενα της σειρας, οσο καλα και να ειναι. Η επενδυση χρονου που χρειαζεται για κατι τετοιο ειναι απαγορευτικη για εμενα.

Καθοτι ειναι Bioware και καθοτι οι επιλογες σου παιζουν ρολο και το συμπαν ειναι μεγαλο, νιωθω οτι μαλλον πρεπει να το αλλαξω το παιχνιδι για κατι αλλο, γιατι δεν θα το χαρω οπως πρεπει... Το θεμα ειναι οτι αυτο το "αλλο" οποιο και αν ειναι, θα ειναι χειροτερο παιχνιδι, μιας και δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες. Αυτο τουλαχιστον σκεφτομαι εγω, δεν ξερω, εσεις που τα εχετε παιξει μπορειτε να με συμβουλεψετε καλυτερα το αν οντως μπορω με ενα wiki να ειμαι μεσα στα πραγματα και εαν εχει νοημα να ασχοληθω με το παιχνιδι.

απλα θα ηθελα να ειστε ειλικρινεις και οσο και αν σας αρεσει το παιχνιδι να το δειτε απο την σκοπια καποιου που δεν εχει ιδεα για το franchise.

Σας ευχαριστω!
    Κάπου είχα πετύχει ένα ωραίο story telling video-mini game όπου εξηγεί το στόρι των 2 πρώτων παιχνιδιών και σου επιτρέπει να κάνεις τις βασικές επιλογές που θα έπαιρνες αν έπαιζες τα 2 παιχνίδια. Οπότε ξεκινάς το παιχνίδι από εκεί που θα το είχες αφήσει αν τα έπαιζες. Δεν έχω το παιχνίδι ακόμα, αλλά σίγουρα μπήκα στο κλίμα βλέποντάς το. Αν δε το βρεις μεχρι το πρωί, θα το βρω στο pc να το ποσταρω.

22. The Following User Says Thank You to Arikoc For This Useful Post:

Valkyre (28-11-2014)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Καταρχήν..παντρέψου την!

Αναρωτήσου το εξής: θα ήθελες να χάσεις το Mass Effect 2 επειδή δεν είχες παίξει το πρώτο; Εγώ που δεν το έχω παίξει δεν θα ήθελα να έχανα τις εμπειρίες του δεύτερου και του τρίτου επειδή το όλο universe είναι επικό και τα παιχνίδια έχουν πολύ βάθος και συνολικά είναι εξαιρετικές εμπειρίες gaming.

Το Inquisition παίζεται μια χαρά χωρίς να χρειάζεται να ξέρεις με λεπτομέρειες το τι έχει γίνει στα προηγούμενα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια καλή σύνοψη του lore και μια επίσκεψη στο Dragon Age Keep για να φτιάξεις τη δική σου ιστορία με βάση τις σημαντικότερες επιλογές που θα έκανες αν είχες παίξει τα παιχνίδια. Εγώ το πρώτο DA το είχα φτάσει στο τέλος περίπου και δεν το τερμάτισα ποτέ. Το DA II το είχα λιώσει αλλά πολλά πράγματα τα είχα ξεχάσει και τα θυμήθηκα εν μέρει πριν ξεκινήσω το DA:I. Επειδή ο χαρακτήρας που φτιάχνεις σε κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικός, δεν υπάρχουν γεγονότα που συνδέονται άμεσα με τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς δηλαδή ότι θα βρεθείς μπροστά σε γεγονότα που έχουν οριοθετηθεί με βάση κάποια επιλογή που έκανε ο χαρακτήρας σου στα προηγούμενα παιχνίδια. Η διαμόρφωση του lore από τα προηγούμενα playthroughs είναι κυρίως ιστορικής σημασίας και όχι πρακτικής και γι'αυτό εικάζω ότι η Bioware δεν ασχολήθηκε με το να βρεί ένα τρόπο να γίνεται import των saves από τα προηγούμενα παιχνίδια σε αυτό. Υπάρχει άλλωστε ένα canon timeline στο οποίο καταλήγεις ότι επιλογές και αν είχες κάνει.
    Απλά αν θες εστίασε στο να καταλάβεις λίγο καλύτερα τα factions μέσα από το Wiki γιατί φυσικά σαν παιχνίδι της Bioware δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο. Όλα είναι γκρίζα και οι επιλογές ζόρικες.

Πίστευα ότι το παιχνίδι θα ήταν μια "προθέρμανση" εν αναμονή του Witcher. Έκανα λάθος!
    Τώρα φοβάμαι ότι το Witcher θα πρέπει να κάνει παπάδες για να με εντυπωσιάσει μετά από αυτό και δεν είμαι ούτε στη μέση ακόμα. Είναι ο ορισμός του EPIC RPG και θα ήταν κρίμα να το χάσεις επειδή δεν έπαιξες τα προηγούμενα.

My two gold coins

Edit: τώρα που σκέφτηκα το Witcher, δεν έχω παίξει κανένα, αλλά αυτό σίγουρα δεν θα με εμποδίσει να πάρω το W3, αν είναι καλό!
    Last edited by teras1; 28-11-2014 at 02:04.

24. The Following 4 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Arikoc (28-11-2014),djpar (28-11-2014),Starlord (29-11-2014),Valkyre (28-11-2014)

PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Πωω ζηλεύω, εμένα τώρα που με είδε να έχω πορωθεί, ξεκίνησε την μουρμούρα παρότι δεν παίζω πολλές ώρες. Στο θεμα μας τώρα.

Συμφωνώ με τον teras1, Δημήτρη μια χαρά μπορείς να το παίξεις χωρίς πρόβλημα.

Είχα παρατήσει το dragon age origins στο 30% και δεν έχω παίξει καθόλου το dragon age 2.
    Διάβασα το παρακάτω οδηγό σε σχέση με το lore και απολαμβάνω το παιχνίδι παρά πολύ. Είχα παρά πολύ καιρό να εθιστώ σε παιχνίδι και να το σκέφτομαι συνεχώς, να επιστρέφει στο μυαλό μου σε άσχετες στιγμές κλπ. Κατα πάσα πιθανότητα θα είναι game of the year για μένα (αν και είναι τόσο μεγάλο που θα το τελειώσω μέσα στο 2015).

Αλλά πριν το πιάσεις απαιτεί να ρίξεις λίγη μελέτη. Το αξίζει και θα σε κάνει να μπεις πιο εύκολα στον κόσμο του που είναι ενδιαφέρον. Για μένα αυτή η μικρή μελέτη με έβαλε τελείως στον κόσμο του και αυξηςε την απόλαυση που παίρνω παρά πολύ. Διαφορετικά. Νομίζω ότι θα το έχανα σε κάποια φάση και θα άρχιζα να παίζω μηχανικά.

Επίσης μην σε ανησυχεί το αυτό που συζητούσαμε παλαιότερα σε σχέση με το ότι ελέγχεις πολλά άτομα. Προς το παρόν έχω παίξει 18 ώρες και δεν μου χρειάστηκε, παίζω με τον κύριο χαρακτήρα.

http://kotaku.com/a-beginners-guide-...age-1658487212

26. The Following 2 Users Say Thank You to panos74gr For This Useful Post:

teras1 (28-11-2014),Valkyre (28-11-2014)

PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Πάντως ωραία θα ήταν να υπάρχει και ένα app/web site να μπορείς να διαβάζεις τα codex entries που έχεις ξεκλειδώσει offline όσο δεν παίζεις. Θα το είχα λιώσει στο διάβασμα πριν τον ύπνο.

28. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

Starlord (29-11-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μια τελευταια ερωτηση εχω. Τα πολλα side quest του πσιχνιδιου, ειναι ενδιαφεροντα ή εχουμε να κανουμε με fetch quests τυπου φερε μου αυτο ή σκοτωσε τοσα απο αυτο τον εχθρο κλπ;

Υπαρχουν ενδιαφεροντα πραγματα και ιστοριες μεσα απο τα sidequest ή μοιαζουν σε στησιμο σαν τα ΜΜΟ που απλα τα κανεις για χρημα, ΕΧΡ και loot?

Page 10 of 25 FirstFirst ... 6789101112131420 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks