Τον Μάιο το DLC στο ps4 και υπόλοιπες κονςόλες https://twitter.com/dragonage/status/582573210107027456
Τον Μάιο το DLC στο ps4 και υπόλοιπες κονςόλες https://twitter.com/dragonage/status/582573210107027456
^ τα βασικά quests/αποστολές που προχωράνε την ιστορία είναι αυτά με τα σημάδι σαν πύργο με το πράσινο breach από πάνω:
κάνεις αυτά όταν τελειώσεις τα μικρότερα και συνεχίζει το σενάριο... έτσι το θυμάμαι , έχουν περάσει αρκετοί μήνες από όταν το έπαιξα τελευταία φορά...
anbis (11-06-2015)
Μόνο εγω το αγάπησα αυτό το παιχνίδι πιο πολύ και από το Witcher 3 και περιμένω ανυπόμονα να εξερευνήσω τα deep roads με το νέο DLC;
Και εγώ φίλε το θεωρώ πολύ καλύτερο του Witcher αλλά δεν με ακούει κανείς...
panos74gr (05-08-2015)
Ναι έχει τα προβλήματά του, με το UI, με τα πολλά χαζά quests, αλλά για μένα ο κόσμος που έχουν δημιουργήσει, τόσο το lore όσο και τα μέρη που επισκέπτεσαι ειναι φοβερός.
Και μετά ειναι και τα companions...
και εμένα μου αρέσει πιο πολύ απο το witcher (δεν εχω παιξει το witcher 3 Btw μόνο τα άλλα δυο). το inquisition το ειχα αφήσει στη μέση και το τελείωσα την Κυριακή που μας πέρασε και τώρα παω για πλατινα ξαναπαίζοντας στο nightmare με τον μικρούλη Legoland.
ελεγα να πάρω και το hakkon αλλά αφού βγαίνει τωρα κοντά και το descent θα παω να αγοράσω καμια καρτούλα να φορτώσω το psn και θα περιμένω για μηπως παιξει κανα bundle.
βασικα το μόνο πρόβλημα που με ενοχλησε ειναι το AI στις μαχες . μολις εφτασα haven ελπιζω να μη μου τα τσουρεκιασει το Nightmare.
panos74gr (06-08-2015)
Και άλλο ένα DLC θα βγει, το τελευταίο από ότι λένε και επιτέλους αυτή την φορά θα έχει να κάνει με το τέλος του main story! 8 Σεπτεμβρίου
https://m.youtube.com/watch?ebc=ANyP...&v=vT5Ljhybib8
djpar (30-08-2015)
Αντε και να βγει ένα pack να τα έχει όλα
Dragon Age: Inquisition Game of the Year Edition Releasing in October
Χαίρομαι που έκανα λάθος.
enstikto (23-09-2015)
τα dlc ηταν ενα τρελο cashgrab απ'όσο διαβασα.Πολυ καλυτερο πακετο στην GOTY απο αποψη τιμης
panos74gr (23-09-2015)
Έπαιξα μόλις το Trespasser, το DLC που κλείνει την ιστορία του Inquisition και αποκαλύπτει με τι θα ασχοληθεί το dragon age 4.
Το DLC ειναι αρκετά πιο μεγάλο από τα 2 προηγούμενα και αν και στην αρχή ειναι λιγο αργό και σχετικά βαρετό, μετα γίνεται φοβερό, αντίστοιχο με τα καλύτερα main quests του παιχνιδιού και καταλήγει κατα την γνώμη μου παρά πολύ καλά! Πραγματικά με ενθουσίασε!
Το συστήνω σε όλους όσους άρεσε το παιχνίδι. Ειδικά τώρα που ειναι με έκπτωση στο PS Store, μην το χάσετε!
ερωτηση, σκεφτομαι να παρω τα dlc, αλλα αν τα παρω ολα ειναι στα 45$ (βλ αμερικη). Αν παρω 1 απο τα 3 αξιζει ή καλυτερα να τα παρω ολα μαζι. Ποιο αξιζει σαν ιστορια και σαν μεγεθος περισσοτερο λετε?
Τα 2 πρώτα ειναι σχετικά μικρά και άσχετα με το βασικό story. Ειδικά το δεύτερο δεν μου άρεσε καθόλου.
Το τρίτο ειναι παρά πολύ καλό και το μόνο που δένει με το τέλος του παιχνιδιού.
Πάρε μόνο αυτό. Αρκεί.
djpar (19-11-2015)
Είσαι ωραίος, τώρα παίζω το 2ο playthrough και μόλις το τελειώσω θα πάρω το 3ο dlc.
Bookmarks