Results 1 to 20 of 1338

Thread: Cyberpunk 2077

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

80 ωρες in και γελαω με το ποσα πραγματα εχω ακομα στο χαρτη να κανω. Εχθες δεν εκανα καν main αποστολη. Ειχα βγει εξω στους δρομους και γυρνοβολαγα περα δωθε σαν punisher/blade runner style, τουτεστην επεβαλα δικαιοσυνη καθως γουσταρα. Το γυρισα και σε melee φαση με ενα katana... μακελειο... Μπορω να πω το καταευχαριστηθηκα. Υπαρχουν παρα πολλοι διαλογοι μεταξυ των συμμοριων που μεχρι τωρα απλα αγνοουσα (και σιγουρα το 99% του κοσμου τις αγνοει) αλλα εχθες ακριβως επειδη την ειχα δει Role Playing τη φαση προσεχα τι ελεγαν και ειχε αρκετο ενδιαφερον μπορω να πω. Καποιους τους εκανα spare την ζωη ακριβως γι αυτα που ελεγαν, ενω καποιους αλλους τους φροντισε η λεπιδα...Φυσικα και επεσα πανω σε quests τα οποια και εκανα, αλλα πραγματικα εκανα οτι εβρισκα στο δρομο μου. Χωρις χαρτη, χωρις προορισμο. Απλα βραδυ, πεζος, απο σοκακι σε σοκακι, εγκλημα και τιμωρια!

Επισης ειμαι τοσο προχω που πλεον εμαθα και πως να αποφευγω τα crashes (κλαιω)! Τα crashes συνδεονται με το memory management οποτε καθε 1-2 ωρες κλεινω το game και το κανω load. 2 μερες τωρα δεν εχω κανενα crash. Καταντια εννοειται. Αλλα οκ μικρο το hassle καθως το loading ειναι γρηγορο. Σημερα-αυριο θα βγει και το 1.07 που υποτιθεται ειναι στοχευμενο στα crash issues... κραταω μικροσκοπικο καλαθι, αλλα οκ its something.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Επισης ειμαι τοσο προχω που πλεον εμαθα και πως να αποφευγω τα crashes (κλαιω)! Τα crashes συνδεονται με το memory management οποτε καθε 1-2 ωρες κλεινω το game και το κανω load. 2 μερες τωρα δεν εχω κανενα crash. Καταντια εννοειται. Αλλα οκ μικρο το hassle καθως το loading ειναι γρήγορο.
    Κλαψ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Επισης ειμαι τοσο προχω που πλεον εμαθα και πως να αποφευγω τα crashes (κλαιω)! Τα crashes συνδεονται με το memory management οποτε καθε 1-2 ωρες κλεινω το game και το κανω load. 2 μερες τωρα δεν εχω κανενα crash. Καταντια εννοειται. Αλλα οκ μικρο το hassle καθως το loading ειναι γρηγορο. Σημερα-αυριο θα βγει και το 1.07 που υποτιθεται ειναι στοχευμενο στα crash issues... κραταω μικροσκοπικο καλαθι, αλλα οκ its something.
    Πφφφ... μου θυμισες το δικό μου χάλι με το Witcher 3 που και εγώ είχα καταλάβει τι έπρεπε να κάνω για να αποφύγω τα πολλαπλά crashes μετά από κάποια φάση.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

4. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

mihalis13 (29-12-2020)

Bookmarks

Bookmarks