Ειμαι στισ 65 ωρες και ακομα εχω ενα καρο πραγματα να κανω...

Συμφωνω με το ποστ του μιχαλη σχεδον 100%. Οτι λεει ακριβως ειναι και εμενα η εμπειρια μου με τα θετικα και τα αρνητικα. Δυστυχως η ΑΙ ειναι το χειροτερο αρνητικο ευκολα κιολας. Μιλαμε για ντιπ βλαμενους εχθρους που δυστυχως χαλαει την εικονα. Αλλα οκ, να ειμαι ειλικρινεις δεν περιμενα και σοβαρη ΑΙ...

Απο εκει και επειτα παραθετω μερικες εικονες για το πως δειχνει το παιχνιδι στο PS5 αυτη τη στιγμη.

Σημειωση 1: Ολες οι εικονες ειναι απο τον ανοικτο κοσμο του παιχνιδιου. Θελω να πω δεν περιλαμβανουν missions, χαρακτηρες κλπ σποιλερς. Μαλιστα οι περισσοτερες εικονες ειναι απο μια και μονο περιοχη του παιχνδιου.
Σημειωση 2: Οι εικονες δεν ειναι με photomode (εκτος και αν υποδηλωνεται). Ειναι καθαρα και μονο share button την ωρα που το παιχνιδι τρεχει κανονικα στο PS5.
Σημειωση 3: Καθοτι ο δισκος του PS5 ειναι πολυ μικρος οι φωτογραφιες ειναι ρυθμισμενες στην χαμηλοτερη ποιοτητα απο αυτες που δινει το OS. Compressed δηλαδη σε μεγαλο βαθμο ιδιως οσες ειναι σε κινηση υποφερουν αρκετα.
Σημειωση 4: Παιζει μεγαλο ρολο παντοτε το που βλεπουμε τις φωτογραφιες ετσι? Θελω να πω στον υπολογιστη μου δειχνουν πολυ χειροτερα απο οτι στην τιβι, ελεω ελειψης HDR και φυσικα του γεγονοτος οτι ο υπολογιστης μου δεν εχει καμμια επαφη με την τηλεοραση σε θεμα εικονας.

Spoiler!