Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
Μήπως αφορά pc το bug; Έχω σχεδόν 20 διαφορετικά saves (μαζί με τα quicksaves και τα autosaves) και όλα είναι 12,59ΜΒ το καθένα και σίγουρα στο inventory μου έχω ελάχιστα πράγματα.
Αλλά το οτι είναι όλα 12.59ΜΒ υποθέτω πως είναι στάνταρ το μέγεθος στην κονσόλα. Ίσως στο PC να μεγαλώνει με την πρόοδο, δεν ξέρω....
Nαι αφορα το PC το συγκεκριμενο Bug.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
έχοντας κλείσει αισίως τις 30 ώρες στο παιχνίδι δηλώνω πως έχω απορροφηθεί πάρα πολύ από τα side missions.
Ακόμα είμαι είμαι στο πρώτο Act
Έχω απορροφηθεί τόσο που ενώ πήγαινα να συναντήσω έναν χαρακτήρα που δεν έχω γνωρίσει ακόμα, με το που φτάνω στο μαγαζί που είναι να γίνει η συνάντηση με παίρνει ένας φίλος και μου λέει είναι ανάγκη να σε συναντήσω τώρα.
Ενώ σε πολλά παιχνίδια θα άφηνα απλά να πάρω το quest και να πάω μετά να τον συναντήσω, έτρεξα αμέσως να δω σε τι με χρειάζεται ο φίλος.
Πάντως το παιχνίδι είναι massive, έχει παρά πολλά πράγματα να κάνεις και μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει καθόλου op. Είναι αρκετά balanced θεωρώ.

Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε συ Μιχαλη το ιδιο επαθα εχθες... και ελεγα θα το γραψω τη Δευτερα στο φορουμ!

Παιδια τα side missions πραγματικα δινουν και παιρνουν στο παιχνιδι... Ειμαι στις 50 ωρες και νιωθω οτι δεν εχω δει ουτε το 25% αυτων που εχει να προσφερει το παιχνιδι... και δεν εχω βαρεθει ουτε και νιωθω οτι ασχολουμαι με κατι ανουσιο.

Το gameplay οσο προχωρας γινεται ολο και καλυτερο, τα shooting mechanics ειναι απολαυστικοτατα και τα abilities που παιρνεις αλλαζουν αρδην τις δυνατοτητες σου... και το driving... παιδια το driving ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Το εχω ξαναπει αλλα αληθεια ειναι τοσο καλο (παντα για εμενα) που πραγματικα δεν το χορταινω. Κανενα μα κανενα open world παιχνιδι δεν εχω παιξει που να με εχει αφησει πληρως ικανοποιημενο το driving...και εχω παιξει πολλα... Ή θα ειναι η σαχλαμαρα του GTAIV που προσπαθουσε να το κανει simulation ή θα ειναι ο αχαρος χειρισμος των αυτοκινητων στο GTAV που μοιαζουν λες και ειναι χαρτοκουτα. Αναθεμα και αν ποτε καταφερα να απολαυσω ενα drift σε αυτα τα παιχνιδια ή γενικοτερα ενα απλα αναθεματισμενο αναποδο τιμονι... στο Cyberpunk... omg... οδηγαω υπεραυτοκινητο το οποιο στριγγλιζει, βαραει κοφτες, βλεπω διασταυρωση τσιμπαω μια χειροφρενο, τεζα γκαζι και αναποδο τιμονι και τα λαστιχα ζωγραφιζουν το οδοστρωμα μεχρι να βγω με αψογη τροχια... δηλαδη συγνωμη αλλα respect. Απολαυστικοτατο. Δεν με νοιαζει ποσο arcade ειναι, ειναι αυτο που πρεπει να ειναι για να σε κανει να βαζεις στο ραδιοφωνο το κομματι που θες και να οργωνεις την πολη ασταματητα. Πηρα και απο ενα side quest το αυτοκινητο απο τα τρεηλερ το οποιο ειναι ερωτας.

Οσα main quest εχω παιξει ειναι παρα πολυ ωραια με πολλη ποικιλια στα σκηνικα που ριχνουν τον παιχτη και πολυ καλοδουλεμενο pacing. Εχθες επαιξα ενα φοβερο main quest και μετα μου ξεφυτρωσε ενα side quest related με το τι εκανα στο main quest. Και λεω οκ εδω ειμαι ας παω να το κανω. Το αποτελεσμα ηταν να παιζω για κανα 3ωρο μια σειρα απο quests που ξεκινησαν απο αυτο το πραγμα. Και με βυθισε τελειως το παιχνιδι στον κοσμο του. Δηλαδη κοιτας τα side quests εδω και κοιτας αυτα στο Odyssey (το οποιο μου αρεσει) και πραγματικα μιλαμε για ΧΑΣΜΑ μεταξυ τους.

Ειναι ΚΡΙΜΑ... κριμα το state στο οποιο κυκλοφορησε το παιχνιδι... φαινεται να ειναι ενα εκπληκτικο παιχνιδι, με εναν φανταστηκο κοσμο και τοσο καλοδουλεμενο υλικο σε quests που παει στραφι για τοσο κοσμο. Πιανω τον εαυτο μου απο την μια να εξυμνει το παιχνιδι που εχω στα χερια μου και απο την αλλη να βλαστιμαει.

Στη δικη μου περιπτωση δεν εχω συναντησει καν πολλα glitches και quest bugs. Πολυ λιγα. Και ιδιως απο το 1.05 και μετα σχεδον τιποτα σχετικο με αυτα. Ομως το μεγαλο μου προβλημα απο την αρχη ειναι τα crashes, τα οποια δυστυχως ακομα βιωνω. Εχω πλεον καταλαβει και ποτε θα κρασαρει το παιχνιδι. Αρχιζει και ριχνει τα frames την ωρα που οδηγεις για αρκετο διαστημα απο area σε area και μετα μπουμ, lights out. Μονο τοτε μου κρασαρει. Και αυτο μονο αν εχω οδηγησει σχετικα αρκετα οπως ειπα. Εκει που ειμαι βυθισμενος με διωχνει το game. Ειναι σουπερ μαλακια αλλα τουλαχιστον η συχνοτητα παλευεται (μου συμβαινει 2 φορες σε καθε session).

Δε ξερω. Το παιχνιδι απο καποιες αποψεις πολυ σημαντικες εχει ξεπερασει κατα πολυ τις προσδοκιες μου. Το shooting το περιμενα στην καλυτερη μετριο, και το βρισκω εξαιρετικο. Για το driving περιμενα να ειναι οχι μετριο... αθλιο... και τα ειπα πιο πανω. Τα quests περιμενα να ειναι καλα και ειναι καλυτερα απο πολλες αποψεις. Μια τρομερη πολη και τοσα πραγματα που δεν εχω εξερευνησει ακομα (το παιχνιδι εχει πολλες τοποθεσιες και εκτος πολης...)

Αν ευχομαι κατι ειναι να λυθουν συντομα τα προβληματα για ολους και το παθημα να γινει μαθημα για την CDPR αλλα σε καμμια περιπτωση να μην διαλυθει το στουντιο. Δεν θελω ουτε να την σκαπουλαρουν γιατι ειναι σοβαρο αυτο που εγινε με το release, αλλα ουτε και να καταστραφουν. Υπαρχει ενα εκπληκτικο παιχνιδι εδω περα.