Results 1 to 20 of 1338

Thread: Cyberpunk 2077

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    Έχει μια αποστολή στο παιχνίδι που λέγεται "Disasterpiece", μάλλον κάτι ξέρανε και τη βάλανε , γιατί ακριβώς αυτό είναι... Όσο προχωράει πάντως το παιχνίδι, έχει εξελίξεις απ όλες τις απόψεις. Εκέι που νόμιζα οτι έχω δει τα πάντα από bugs, τσουπ, εμφανίζεται όλο και κάτι καινούργιο - χθες δεν με άφηνε να επιλέξω απάντηση σε όλο το διάλογο με ένα NPC. Τι να πω πάντως, η κατάσταση είναι τραγελαφική. Αυτούς που σιχαίνομαι περισσότερο βέβαια στην όλη υπόθεση είναι αυτούς τους ψευτόμαγκες του πληκτρολογίου με τα death threats... Οτι και να πω θα είναι λίγο. Τώρα κατά τ άλλα πιάστο αβγό και κούρευτο στο να καταλάβεις ποιος πρωτο-έφταιγε. Όλοι φταίνε προφανώς, ο καθένας έχει το ποσοστό του, με το μεγαλύτερο προφανώς της CDPR. Και η Sony θα ήξερε το χάλι, και η MS και όλοι. Ποιος ξέρει τι μπορεί να πίστευαν.

Η ουσία είναι να βγει και τίποτα θετικό από την όλη υπόθεση, πχ να παραδειγματιστούν/προβληματιστούν άλλα Studios να μην κάνουν release όταν το προϊόν τους δεν είναι έτοιμο. Επίσης να κάνουν καλύτερη διαχείριση των προσδοκιών για το release date ενός τίτλου, καλύτερα δλδ όταν φάει ήδη μια αναβολή, πες αναβάλεται μέχρι νεωτέρας, και όταν θα νιώσεις έτοιμος, βγες και πες οριστική ημερομηνία. Και οι πολλαπλές αναβολές δε βοηθάνε καθόλου. Δδλ μιλάμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι προγραμματιστές οι ίδιοι, γνωρίζουν πολύ καλά πόσος παραπάνω χρόνος χρειαζόταν για να βγει το παιχνίδι όπως πρέπει. Όλοι όσοι δουλεύουμε στο χώρο βέβαια ξέρουμε πως δουλεόυν αυτά, με εξωπραγματικά deadlines σε κάποιες εταιρείες, άνθρωποι να τρέχουν και να μην φτάνουν για κάτι που γνωρίζουν οτι δε γίνεται να πραγματοποιηθεί στο χρόνο που τους έχει δοθεί κτλ κτλ. Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι βέβαια.
    Αυτό που δεν σου αφήνει νά επιλέξεις την απάντηση μου το κανει συχνά.
    Η λύση που έχω βρει ειναι να κρατάω πατημένο το PS button μέχρι να με βγάλει στην home screen και μετα επιστρέφω στο παιχνίδι.
    Εμένα με ενοχλεί το pop in που έχει.. γενικά με ενοχλεί σε παιχνίδια και δυστυχώς πάντα πέφτει το μάτι μου εκεί.
    Πάντως και εγώ που έχω παίξει 15 ώρες είμαι ευχαριστημένος από αυτά που βλέπω στο παιχνίδι.

Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Η λύση που έχω βρει ειναι να κρατάω πατημένο το PS button μέχρι να με βγάλει στην home screen και μετα επιστρέφω στο παιχνίδι.
    Εμένα με ενοχλεί το pop in που έχει.. γενικά με ενοχλεί σε παιχνίδια και δυστυχώς πάντα πέφτει το μάτι μου εκεί.
    Πάντως και εγώ που έχω παίξει 15 ώρες είμαι ευχαριστημένος από αυτά που βλέπω στο παιχνίδι.

Το pop in οπως εχω πει σε προηγουμενο ποστ μου δεν εχει διαφορα με το PC. Ειναι μετριοτατο παντου. Το βραδυ ειδικα με τα φωτα γινεται πανευκολα αντιληπτο ανεξαρτητως συστηματος.

3. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

mihalis13 (18-12-2020)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το pop in οπως εχω πει σε προηγουμενο ποστ μου δεν εχει διαφορα με το PC. Ειναι μετριοτατο παντου.
    Και τα crashes επίσης. Το παίζει μια φίλη σε pc και σε 45 λεπτά είχε 2 crashes.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post

Ευχαριστώ Μιχάλη, το συγκεκριμένο βέβαια το παίζω στο pc, θα δοκιμάσω αν με κάποιο αντίστοιχο τρόπο φτιάχνει. Εμένα προς το παρόν πρώτη φορά το έκανε μετά από 30+ ώρες.
    Αυτό που βλέπω εγώ κυριολεκτικά συνέχεια και με ενοχλεί, είναι άνθρωποι στο δρόμο να περπατάνε και ξαφνικά να εξαφανίζονται (αν πχ σημαδέχεις και ρίξεις ψηλά με όπλο και κοιτάξεις κάτω, κυριολεκτικά εξαφανίζονται), αυτοκίνητα να εξαφανίζονται ή να σπαρταράνε, πράγματα να πετάγονται λες και γίνεται κάποια έκρηξη που δε βλέπεις, να κόβεται το animation στο περπάτημα NPCs και να φαίνεται λες και κάνουν teleport (εδώ δυσκολεόυν τα πράγματα, γιατί κάποιοι όντως κάνουν, και στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι bug και τι δεν είναι ). Όπως είπα, είδα και ένα bug σε μια main αποστολή που έπρεπε να χακάρω κάτι, και ενώ είχε ολόκληρο στρατό στο μέρος, απλά δε μου έδιναν σημασία, σα να ήμουν αόρατος. Επίσης, άτομα να περνάνε μέσα από τοίχους, πόρτες κτλ, είναι σύνηθες, όπως επίσης να περνάω κι εγώ σα να είμαι φάντασμα ανάμεσα σε ανθρώπους. Και ξέχασα, τα crashes φυσικά, που είναι τελείως random, έχει τύχει να παίξω 3ωρο συνεχόμενο και να μν σκάσει, κι άλλες φορές στην ώρα να έχει σκάσει 3-4 φορές.

Το pop in, ενώ το βλέπω και υπάρχει και στο pc, δε με ενοχλεί, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα settings να μπορείς να maxareis για να ελαχιστοποιηθεί. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει και είπα οτι θα είναι σοβαρό boost να περάσει στις κονσόλες, είναι τα ray traced reflections.
    Spoiler!

Δυστυχώς, κι εμένα τελικά μ' αρέσει τρομερά το παιχνίδι, και λέω δυστυχώς, γιατί παίζει να το τερματίσω στην κατάσταση που είναι. Κρίμα, και πραγματικά θα μπορούσαμε, αν είχε κυκλοφορήσει ένα εξάμηνο μετά, να μιλάμε για το καλύτερο παιχνίδι των τελευταίων ετών.
    Last edited by gonzalez; 18-12-2020 at 14:01.

6. The Following User Says Thank You to gonzalez For This Useful Post:

mihalis13 (18-12-2020)

Bookmarks

Bookmarks