^^ Ειναι προφανες αυτο φιλε μου. Εσυ φανταζεσαι να σου λεγανε οτι μπορεις να αρχισεις το παιχνιδι σου στο PS5 σου μια μερα και ξαφνικα να σου πουν "λυπουμαστε αλλα πρεπει να ξαναρχισεις απο την αρχη τωρα"?
^^ Ειναι προφανες αυτο φιλε μου. Εσυ φανταζεσαι να σου λεγανε οτι μπορεις να αρχισεις το παιχνιδι σου στο PS5 σου μια μερα και ξαφνικα να σου πουν "λυπουμαστε αλλα πρεπει να ξαναρχισεις απο την αρχη τωρα"?
Ρωτάω γιατί για παράδειγμα στο borderlands 3 έχει ειδικό μενού όπου μπαίνεις από την ps4 έκδοση κάνεις upload το save file που θέλεις και μετά μπαίνεις στην ps5 έκδοση κ το κάνεις download
Μέσω του ps plus cloud δεν έχω δει κάποιο τρόπο να το κάνεις
Έχει άλλα saves σρην κονσόλα κ στο cloud για το ps4 κ άλλα για το 5
Έχουν πει ότι θα υπάρχει τρόπος να το κάνεις. Πως ακριβώς δεν ξέρουμε μιας και η next gen version είναι ακόμη κάτι μακρυνό.
Αλλο να μεταφερεις την προοδο σου απο το ενα συστημα στο αλλο και αλλο να ειναι στο ιδιο συστημα η προοδος σου. Λογικα αυτα τα πραγματα θα γινονται απλα και ευκολα οταν βγει το next gen patch.
Οπότε επίσημα δεν έχουμε κάποια απάντηση
Ευχαριστώ για το χρόνο κ τις απαντήσεις σας
Ελπίζω μόνο να είναι "απλό" το όλο θέμα
Θα τους σκίσουν αν κάνουν τέτοια βλακεία... ήδη είναι στο στόχαστρο δηλαδή, δεν τους παίρνει για πολλά-πολλά!
Η μόνη επίσημη απάντηση είναι αυτή:
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post692097
Kkritikos (17-12-2020)
Πρέπει επιτέλους να μπει ένα φρένο σε Broken Games και να προστατευτεί ο καταναλωτής
Η Σονυ αφαίρεσε το Cyberpunk από το PSN Store και δίνει refunds σε όσους δεν είναι ευχαριστημένοι από το παιχνίδι
Δεν θυμάμαι ποτέ να έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν!!
Καλη κίνηση το χειρίζεται πολύ σωστά το θέμα η Σονυ
![]()
BillyFlo81 (18-12-2020),jk_blue_tiger (18-12-2020),psx3 (18-12-2020),Slay (18-12-2020),Valkyre (18-12-2020)
Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό
Ούτε καν με το fallout 76 δεν έγινε κάτι τέτοιο
Άντε πάλι η ms απέκτησε άλλο ένα time exclusive game
Παντός το παιχνίδι σε σκρουτζ έπεσε η τιμή από 51+ πλέον για όποιον το θέλει
Valkyre (18-12-2020)
Mιλαμε για ρεζιλικια η κατασταση... συγνωμη αλλα καλα να παθουν οπως λεμε και ολοι αν δεν κανω λαθος εδω μεσα. Καλα να παθουν.
Σηκωσανε ψηλα τον αμανε οτι ταχατες μου ειναι οι white knights του gaming και καταφεραν εν μια νυκτι να ξεπερασουν καθε προηγουμενο ρεκορ κακου release ακομα και απο εταιρειες οπως η Ubisoft και η Activision.
Καλα να παθει και η μετοχουλα τους.
Ας αφησουν τις δηθενιες οτι ειναι pro consumer κι ετσι και ας αναλογιστουν ποιους θελουν να υποστηριζουν ακριβως.
Βλεπω αυτες τις μερες και τα *ωα της Master Race να βγαινουν και να λενε οτι δεν φταιει η CDPR αλλα οι κωλοκονσολες... οι ανιδεοι δεν αντιλαμβανονται οτι ο λογος που υπαρχει αυτη τη στιγμη το Cyberpunk ειναι το funding που πηρε η CDPR απο τις εκατομυρρια πωλησεις του Witcher 3 στις κονσολες... Αν λοιπον δεν υπηρχαν αυτες δεν θα υπηρχε και Cyberpunk...
Παρα πολυ σωστη η κινηση της Sony. Με αυτον τον τροπο ασκει ουσιαστικη πιεση να διορθωθει αυτο το χαλι αμεσα. Και ξαναπεταει το μπαλακι πισω στην CDPR που εκμεταλλευθηκε την αρχικη πιεση των Sony/MS για να βγει και να πει οτι ταχατες μου κανει refund (λες και ηταν δικη της ιδεα και οχι κατι forced απο τα μεγαλα αφεντικα Sony/MS). Οποτε σου λεει ετσι εισαι? Παρε να εχεις. Σε κανω pull off the store. Have fun.
BillyFlo81 (18-12-2020),captainjacko (18-12-2020),hakoo (18-12-2020),jk_blue_tiger (18-12-2020),psx3 (18-12-2020)
Πολυ ακριβο ακόμα για broken game. Οταν πάει στα 20€ το συζητάμε, και πιστεύω ότι η κίνηση της Sony να το αποσύρει (πρωτοφανές για τόσο high profile game) θα ρίξει γρηγορότερα την τιμή.
Απο την αλλη βέβαια θα συμφωνησω με τον Λευτέρη που εδω και μέρες φωνάζει οτι Sony,Ms ήταν ενήμερες για το γεγονος οτι το παιχνίδι ειναι unplayable στις base consoles, αλλα το κυκλοφόρησαν ουτως η άλλως. Δηλαδή ναι μεν σωστή η κίνηση απόσυρσης απο το Store, αλλα το παιχνίδι δεν έπρεπε εξαρχής να μπεί στο Store.
BillyFlo81 (18-12-2020),captainjacko (18-12-2020),jk_blue_tiger (18-12-2020),Lefteris_X (18-12-2020),mihalis13 (18-12-2020),psx3 (18-12-2020)
Δημήτρη συμφωνώ σε όλα όσα λες,αλλά όχι να βγάλουμε και λάδι την Sony.
Σωστή κίνηση να το βγάλει από το store εφόσον παραμένει ακόμα broken, αλλά η Sony μέχρι εχθές δεν δεχόταν refunds. Και είδα πολύ κόσμο να παραπονιέται που τους αρνήθηκε το refund με την δικαιολογία ότι είχαν ήδη τρέξει το παιχνίδι έστω και για λίγα λεπτά.
Το ότι τους πίεσε η Sony δεν ξέρω από που βγαίνει αυτό το συμπέρασμα, αλλά η ίδια η Sony αρνήθηκε refund σε πάρα πολύ κόσμο.
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περιμενε γιατι αυτο το εχασα. Η Sony δεν δεχοταν refunds? Αφου εγω διαβαζα αρθρα οτι κανονικα γινεται. Κατι ειχα διαβασει οτι καποιοι δεν πηραν refund αλλα φανταστικα οτι ειναι τιποτα εξυπνοπουλοι που εχουν γραψει 50 ωρες στο παιχνιδι, το ολοκληρωσαν και ειπαν να το γυρισουν πισω τσαμπε. Αν οντως η Sony γενικως αρνιοταν τα refunds παιρνω πισω οτι εγραψα πιο πανω για αυτην...
ακριβώς αυτό... πως πέρασε το παιχνίδι το verification; πως παρέμεινε τόσες μέρες φάτσα κάρτα στο store; Κανονικά, θα έπρεπε να πέσει μεγάλο κράξιμο και προς την Sony που το προωθουσε ενώ είχε δει πολύ πριν από τους reviewers πόσα χάλια έχει το παιχνίδι στις κονσόλες της. Και να το βγάλει μια βδομάδα μετά και μετά από τόσες πωλείσεις είναι αργά.
jk_blue_tiger (18-12-2020),Slay (18-12-2020)
Σε πάρα πολύ κόσμο αρνήθηκε. Τώρα βέβαια ίσως να τα δεχτεί εφόσον το απέσυρε από το store.
Τώρα ναι σε όσους είχαν παίξει πολλές ώρες καλώς τους αρνήθηκε, αλλά αρνήθηκε και σε πολύ κόσμο που δεν είχε παίξει σχεδόν καθόλου.
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πανω σε αυτο εγω διαβασα οτι η Sony αρχικα δεν εδωσε το certification αλλα μετα απο επαφες με την CDPR την διαβεβαιωσαν οτι το παιχνιδι με το day 1 patch θα ειναι πληρως λειτουργικο. Και η Sony (κακως) εμπιστευθηκε την CDPR οτι ετσι θα γινει (ισως λογο της καλης φημης της εταιρειας). Μισο λεπτο να βρω το αρθρο.
Δεν το γνωριζα αυτο Μιχαλη. Νομιζα οτι υπο φυσιολογικες συνθηκες παιρνεις κανονικα το refund. Ειχα δει και το ποστ του φιλου Error Flynn που πηγε για refund στο Dirt 5 και το πρωτο πραγμα που τον ρωτησαν οταν ηθελε refund για game ηταν το Cyberpunk, οποτε θεωρησα οτι εχουν σπασει τα τηλεφωνα εκει στη Σονυ. My bad.
Bρηκα και το σχετικο αρθρο του πως η CDPR στην ουσια παραπλανησε τις Sony/MS για να περασει το certification process.
https://screenrant.com/cyberpunk-207...icrosoft-sony/
Αυτο βεβαια δεν αποτελει συγχωροχαρτι απο Sony/MS μερια... αν εισαι σοβαρη εταιρεια εχεις και σοβαρες απαιτησεις οσο εμπιστος και να ειναι αυτος που εχεις απεναντι σου. Που εδω που τα λεμε το W3 δεν ηταν και ανευ προβληματων στην κυκλοφορια του (καμμια σχεση με Cyberpunk βεβαια), οποτε εχεις ενα λογο να μην εισαι και τοσο σιγουρος για την CDPR..l"in terms of the certification process and the third parties - this is definitely on our side. I can only assume that they trusted that we’re going to fix things upon release, and that obviously did not come together exactly as we had planned."
Ακόμα και έτσι να ειναι, και να μην κάνει damage control ο συγκεκριμένος, αυτο δεν δικαιολογεί το γιατί δεν αποσύρθηκε το παιχνίδι αμέσως, όταν είδαν ότι ούτε το Zero day διορθωνε τα πράγματα. Επίσης μου κάνει πολύ παράξενο να μην ήξεραν ότι ουτε το ZD θα αλλάξει κάτι. Οπως παιρνει χρόνο το certification των παιχνιδιων, έτσι παιρνουν χρόνο και τα patches. Οπότε λογικά ήξεραν ότι το ZD δεν φτιάχνει τα προβλήματα, ακόμα και πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού.
Εδώ ένα thread για το certification process. Δεν μου φταίει η Sony για το Cyberpunk. Μπορεί και εκείνοι να θεώρησαν ότι το παιχνίδι θα φτιαχνόταν με κάποιο day 1 patch.
Το φταίξιμο πέφτει στην CD Projekt Red η οποία ξεπέρασε με άνεση το φιάσκο του AC Unity.
Εκεί που φταίει η Sony είναι ότι όταν της τυχαίνει ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να υπάρχει ένα καλύτερο σύστημα για refunds από αυτό που υπάρχει ήδη. Έχει αρνηθεί και άλλες φορές refund σε κάποιο άτομα που είχαν αγοράσει προβληματικά παιχνίδια, απλά εκεί βλέπεις δεν είχε γίνει ο κακός χαμός οπότε η άρνηση του refund περνούσε στο ντούκου.
jk_blue_tiger (18-12-2020)
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πώς το εχουν σε ανάπτυξη απο το 2012 και τελικα δικαιολογησαν την κατασταση λεγοντας πως... δεν εδωσαν τοσο προσοχη οσο χρειαζοταν σε ps4/x1?
Bookmarks