Page 34 of 67 FirstFirst ... 2430313233343536373844 ... LastLast
Results 661 to 680 of 1338

Thread: Cyberpunk 2077

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Αλλο ενα βιντεο που επιβεβαιωνει αυτα που ελεγα παραπανω σχετικα με τις διαφορες μεταξυ PC και κονσολων. Εστιαστε στο pop in... στα billboards που εμφανιζονται μερικα μετρα μπροστα σου και ακομα και στα φωτα στο δρομο που αναβουν επισης πολυ κοντα στο αμαξι... κοσμος παιζει στις κονσολες νεας γενιας και τα βλεπει αυτα και εχει την αισθηση οτι σε ενα PC δεν ειναι ετσι. Αμ ετσι ακριβως ειναι...

Ξαναλεω δεν υποστηρίζω οτι δεν υπαρχουν διαφορες αλλα απλα οτι υπαρχει μια υπερβολη πισω απο αυτες...

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Περίμενες τίποτα καλύτερο από Παπαπαύλου;

Άσε μην ανοίξω το στόμα μου για "δημοσιογράφους" του χώρου (ο θεός να τους κάνει δηλαδή)...

Ας μην το ανοίξουμε καλύτερα...

3. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

psx3 (14-12-2020)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Παιδιά πάντως το παιχνίδι όσο μαγικό κι αν είναι (γιατί είναι, ο κόσμος του είναι επικός) είναι δυστυχώς προς το παρόν bugfest. Δεν περιγράφεται το πόσα έχω δει πλέον, με αποκορύφωμα ένα σε ένα main mission που χάλασε όλη την αποστολή. Προς το παρόν σκέφτομαι απλά να χαζέυω τον κόσμο του να κάνω κανά side mission και ίσως το αφήσω να το προχωρήσω αργότερα. Απλά με τόσα που έχω δει που έχουν να κάνουν με όλους τους τομείς του παιχνιδιού, δεν ξέρω πραγματικά πόσο καιρό χρειάζονται να το μαζέψουν. Θεωρώ στην καλύτερη περίπτωση κανά 2-3 μήνες να μαζέψουν τα πολύ χοντρά και βλέπουμε... Ειλικρινά, στην κατάσταση που είναι, ξεκάθαρα μοιάζει με early access τίτλο...
    Last edited by gonzalez; 15-12-2020 at 02:29.

6. The Following 2 Users Say Thank You to gonzalez For This Useful Post:

jk_blue_tiger (15-12-2020),mihalis13 (15-12-2020)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

https://www.metacritic.com/game/play...cyberpunk-2077

Γενικά είμαι κατά των βαθμολογιών και οπότε διαβάζω reviews δεν τους δίνω σημασία, αλλά στο κείμενο.
    Τώρα για το Cyberpunk από την μία λέω πρέπει τα προβλήματα να αποτυπωθούν στην βαθμολογία από την άλλη αν σε 3-4 μήνες το παιχνίδι είναι οκ οι βαθμολογίες θα μείνουν. Σίγουρα δεν είναι παιχνίδι του 5/10. Τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει από reviews αλλά και από παιδιά που το παίζουν αυτή τη στιγμή.
    Επίσης το user score είναι ο,τι πιο άχρηστο. Τα είδαμε και στο TLOU2.

Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Spoiler!

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Εγω παιζω σε nomad και ειναι παιχνιδαρα, δεν ξερω τι λετε. Ναι εχω καποια crash σε ps5 αλλα φυσικα θα διορθωθουν στην πορεια δεν υπαρχει περιπτωση. Ειμαι Level 13 και 15 ωρες παιχνιδιου και δεν εχω δει καν τα γραμματα εναρξης του παιχνιδιου! Τι να λεμε τωρα; Και φανταστειτε να βγει και το next gen update ποσο πιο ωραιο θα ειναι! Εν τω μεταξυ καντε το money glitch οσο προλαβαινετε γιατι την αλλη εβδομαδα το πολυ θα το εχουν πατσαρει. Εχω 1,5 εκατομμυριο σε χρημα στο παιχνιδι μεσα και μπορω να το ανεβασω οσο θελω. Απλα για να ειστε ανετοι απο χρημα για να αγοραζετε οτι θελετε χαλαρα...

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Εγω παντα σε αυτους τους μεγαλεπιβολους RPG τιτλους ακολουθω την αχαστη μεθοδο μου. Τους αφηνω στην ησυχια τους και τους πιανω μετα απο 2-3 χρονια που εχουν βγει ολα τα patches και ενδεχομενως και οποια dlc και τους ευχαριστιεμαι καργα χωρις να σπαω τα νευρα μου και τα χειριστηρια

Το ιδιο εκανα και με το Witcher που το επαιξα τωρα στην καραντινα(5 χρονια περιμενε στωικα μες την θηκη του κι ας το ειχα αγορασει την πρώτη βδομαδα που κυκλοφορησε) με το 1.60 patch και το καταευχαριστηθηκα!

Γενικα δεν βιαζομαι να παιξω day 1 ενα παιχνιδι οποιο κι αν ειναι αυτο και γλυτωνω απο πολλα δακρυα!

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Εγω παιζω σε nomad και ειναι παιχνιδαρα, δεν ξερω τι λετε. Ναι εχω καποια crash σε ps5 αλλα φυσικα θα διορθωθουν στην πορεια δεν υπαρχει περιπτωση. Ειμαι Level 13 και 15 ωρες παιχνιδιου και δεν εχω δει καν τα γραμματα εναρξης του παιχνιδιου! Τι να λεμε τωρα; Και φανταστειτε να βγει και το next gen update ποσο πιο ωραιο θα ειναι! Εν τω μεταξυ καντε το money glitch οσο προλαβαινετε γιατι την αλλη εβδομαδα το πολυ θα το εχουν πατσαρει. Εχω 1,5 εκατομμυριο σε χρημα στο παιχνιδι μεσα και μπορω να το ανεβασω οσο θελω. Απλα για να ειστε ανετοι απο χρημα για να αγοραζετε οτι θελετε χαλαρα...

To παιχνιδι, οπως εχω γραψει και εγω, ειναι πολυ καλο. Σε βυθιζει στον κοσμο του, εχει απειρα πραγματα να κανεις και εχει παρα πολλες ιστοριες να σου πει. Το στυλ του μου αρεσει και η μεγαλυτερη εκπληξη ολων για εμενα ειναι οτι το shooting ειναι πολυ καλο. Αποψη μου ειναι οτι γενικα η CD Project με τα controls και το gameplay δεν το εχει και πολυ. Ολα τα witcher για εμενα εχουν μετριο χειρισμο και combat. Οποτε οταν μπηκα στο Cyberpunk περιμενα οτι το shooting (Που δεν εχει εμπειρια απο shooting η CDPR) δεν θα ειναι καθολου καλο.

Και η εκπληξη μου οταν το επαιξα ηταν παρα πολυ ευχαριστη. Επισης μου αρεσει παρα πολυ ο χειρισμος των οχηματων. Drift-αρεις για πλακα και ελεγχεις το αμαξι. Arcade τελειως με ελαχιστη δοση ρεαλισμου, αλλα ακρως απολαυστικο σε ενα παιχνιδι σαν και αυτο. Το προτιμαω χιλιες φορες απο οποιοδηποτε οχημα εχω οδηγησει σε οποιοδηποτε GTA.

Εχοντας ομως πει ολα αυτα τα ομορφα για το παιχνιδι φιλε μου, δεν μπορει κανεις μα κανεις να αγνοησει αυτο το φιασκο που ειναι η κυκλοφορια του. Γιατι μιλαμε για ανευ προηγουμενου φιασκο.

Το οτι εσενα μπορει να μην σου εχουν τυχει πολλα προβληματα, ή δεν σε πειραζει αμα σου τυχαινουν, αυτο δεν κανει τα προβληματα αυτα ανυπαρκτα. Εκατονταδες χιλιαδες κοσμου εδωσαν 70 και 80 ευρω για να παρουν ενα παιχνιδι στην κονσολα τους που το περιμεναν πως και πως και το ειδαν να τρεχει στα 15 και 20 καρε... μπορεις να φανταστεις τον εαυτο σου να το βιωνεις αυτο?

Το οτι εγω εχω PS5 και το βασικο μου προβλημα με το παιχνιδι ειναι τα κρασαρισματα και τα glitches δεν λεει κατι περαν του οτι ειμαι απο τους "τυχερους" που δεν εχουν προβλημα ΚΑΙ με το framerate. Γενικα, το καλυτερο παιχνιδι του κοσμου να ειναι το Cyberpunk και να αφιερωσω στο τελος 200 ωρες σε αυτο (που το βλεπω πιθανο), δεν μπορουν να αλλαξουν την αρνητικη αποψη που εχω πλεον γι αυτους. Ο τροπος που φερθηκαν στο κοινο που στην ουσια εκανε fund το Cyberpunk με τις εκατομυρρια πωλησεις που τους εδωσαν απο τα Witcher 3 sales, το εφτυσαν καταμουτρα...

Ξαναλεω, οσο καλο παιχνιδι και να γινει στο μελλον αυτο το πραγμα δεν πρεπει να ξεχαστει.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

jk_blue_tiger (15-12-2020),Slay (16-12-2020)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Εμένα πάντως αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι τι σκέφτηκαν και το αφήσανε το παιχνίδι να τρέχει τόσο σκ@τ@ στo ps4 k xbox one? Θέλω να πω, αν δεν είχε πάρει το πρώτο delay, θα έβγαινε μόνο στις last gen κονσόλες. Δλδ δεν μπορεί τελευταία βδομάδα να είπαν, πωωωω, πώς τρέχει έτσι στο ps4 κ xone και να τρέχανε να μαζέψουν τα ασυμάζευτα. Προφανώς εδώ και κάποια χρόνια το ξέρανε, το βλέπανε. Τι στόχευαν λοιπόν? Ή πίστευαν οτι με drops στα 15fps θα είναι οκ ο κόσμος? Άντε τα bugs πες (που είναι απαράδεκτο να πω την αλήθεια τώρα, κάποια από αυτό που βλέπω είναι πάρα πολύ χοντρά, δλδ εγώ είχα αρχίσει να πιστεύω σε κάποια φάση οτι ο χαρακτήρας μου είναι φάντασμα, μια πέρναγα μέσα από άλλους, μια όχι, random τελείως), αλλά πες οκ, θέλανε κι άλλο χρόνο. Αλλά το performance για μένα δε δικαιολογείται.

13. The Following User Says Thank You to gonzalez For This Useful Post:

Valkyre (15-12-2020)

Name
    Δημήτρης

Κατι λιγο ασχετο/σχετικο ομως με αφορμη το παιχνιδι και το πως δουλευει το backwards compatibility. Να κανω μια ερωτηση σε οποιον ξερει?

Πες λοιπον οτι με ενα μαγικο τροπο (λεεεεμε τωρα) ανεβαζει η CDPR την αναλυση ή τα γραφικα στο PS4 Pro version. Ειπαμε, λεμε τωρα...

Αυτο ταυτοχρονα λογω backwards compatibility περναει αυτοματα και στο PS5 version?

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Εχω παιξει 25 ωρες και το καταευχαριστιεμαι το παιχνιδι.Ειναι ακριβως αυτο που ηθελα δηλαδη ενα open world Deus Ex τουλαχιστον στο gameplay του.Παιζω 95% stealth με hacking.Δεν εχω πετυχει καποιο σοβαρο bug μεχρι στιγμης(σε PC).

Η πολη ειναι εντυπωσιακη αλλα εχει πολλα θεματα κυριως λογω της AI των NPCs.Ενω ειναι δηλαδη immersive κατι γινεται καθε τρεις και λιγο και στο χαλαει.Για παραδειγμα εχω ενα cyberware για super jump και αν το χρησιμοποιησω κοντα σε ανθρωπο τοτε αρχιζουν ολοι γυρω γυρω να φαναζουν cyber psycho και να τρεχουν περα δωθε!'Η οταν πυροβολας και η αστυνομια στην κυριολεξια εμφανιζετε μπροστα σου απο το πουθενα.Μεχρι και το GTA 3 ειναι καλυτερο σε αυτο το κομματι.Γενικα πασχει πολυ στο open world κομματι του αλλα αυτο εμενα δεν με απασχολει και τοσο.

Τα γραφικα του ειναι πολυ καλα αν και σε καποια σημεια δεν με αντυπωσιαζει.Το RDR 2 ειναι πολυ καλυτερο, βεβαια σε εντελως αλλο περιβαλλον.

Τα δυνατα του σημεια πιστευω ειναι τα main και καποια sidequest, οι χαρακτηρες και οι πολλες επιλογες που εχεις.

Ας ελπισουμε οτι καποτε θα διορθωσουν το οποια προβληματα υπαρχουν γιατι αδικειται πολυ στην κατασταση που ειναι.
    Last edited by stavros88; 15-12-2020 at 14:03.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Κατι λιγο ασχετο/σχετικο ομως με αφορμη το παιχνιδι και το πως δουλευει το backwards compatibility. Να κανω μια ερωτηση σε οποιον ξερει?

Πες λοιπον οτι με ενα μαγικο τροπο (λεεεεμε τωρα) ανεβαζει η CDPR την αναλυση ή τα γραφικα στο PS4 Pro version. Ειπαμε, λεμε τωρα...

Αυτο ταυτοχρονα λογω backwards compatibility περναει αυτοματα και στο PS5 version?
    Δεν νομίζω ότι κανείς μας ξέρει 100% μιας και όλα αυτά είναι πράγματα που η Sony έχει κάτω από NDA.

Από ότι έχω διαβάσει έχει 3 modes:

1. ps4 mode: το ps5 τρέχει την GPU και CPU και ίσως άλλα υποσυστήματα ώστε να παίζει σωστά παιχνίδια που δεν πήραν κάποιο patch για ps4 pro ή ps5
    2. ps4 pro mode: το ps5 τρέχει την GPU και CPU και ίσως άλλα υποσυστήματα ώστε να παίζει σωστά παιχνίδια που είχαν ps4 pro support αλλά δεν πήρα ειδικό patch για ps5
    3. bc mode 3: το παιχνίδι έχει πάρει patch που αναγνωρίζει ότι τρέχει σε ps5 και μπορεί να το εκμεταλευτεί σαν να ειναι ένα πιο δυνατό ps4 pro. Έχει δηλαδή πρόσβαση στην παραπάνω δύναμη του hardware (δεν ξέρω όμως σε ποιο βαθμο) αλλά δεν έχει πρόσβαση στο ps5 SDK και σε ότι δίνει αυτό. Ως αποτέλεσμα δεν μπορεί να χρησιμοποιησει μέρη την νέας αρχιτεκτονικής μιας και το ps4 sdk δεν τα υποστηρίζει. πχ DualSense, fast ssd loading directly to ram, geometry engine, tempest και όλα τα RDNA χαρακτηριστικά που δεν είχε η GPU των ps4/ps4 pro. Σε αυτό το mode τρέχουν τα ghost of Tsushima, days gone κλπ

Οπότε αν το cyberpunk τρέχει σε bc mode 2 ναι, ότι αλλαγή κάνει θα περάσει στο ps5 γιατί το παιχνίδι νομίζει ότι τρέχει σε ps4 pro. Αν τρέχει σε bc3, που εκεί τρέχει γιατί έχουμε δει ότι το παιχνίδι αντιλαμβάνεται ότι τρέχει σε ps5 και προσθέτει έξτρα εφέ και κάνει το framerate 60, θα θέλει ελάχιστη δουλειά για να ενεργοποιησει αυτές τις βελτιώσεις και στο ps5. Λογικά έχει και την ευχέρεια να κάνει και πολλά ακόμη με την έξτρα υποδύναμη που δίνει το bc3 mode και πιστευω ότι κάτι θα δούμε πριν βγει η pure ps5 εκδοση που θα είναι φτιαγμένη με το ps5 sdk και θα εκμεταλευτεται πολλά ακόμη στοιχεία της αρχιτεκτονικής που δεν μπορεί με το ps4 sdk.
    Last edited by panos74gr; 15-12-2020 at 15:57.

17. The Following 3 Users Say Thank You to panos74gr For This Useful Post:

jk_blue_tiger (15-12-2020),psx3 (15-12-2020),Valkyre (15-12-2020)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Βασικά καλό θα ήταν να υπάρχει ένα εικονίδιο (ή έστω στο info) τι είδους profile/mode έχει το κάθε παιχνίδι.

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Εδώ λέει αλλά, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει κάποιος τα χρήματα πίσω πάντως.
    https://www.rotao.gr/%CE%B7-sony-%CE...6%CE%AD%CF%82/

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Μία ερώτηση κιόλας, τα save του cyberpunk μεταφέρονται από ps4 σε ps5 (όταν με το καλό έρθει το next gen patch); έχουν αναφέρει κάτι;

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Μία ερώτηση κιόλας, τα save του cyberpunk μεταφέρονται από ps4 σε ps5 (όταν με το καλό έρθει το next gen patch); έχουν αναφέρει κάτι;
    Έτσι είπαν:

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Εγω ποτε δεν ειχα στο πλανο να το παιξω day one, παρότι είχα πολυ Hype για το παιχνιδι. Αρχικα γιατι ο Απριλιος του 2020 δεν με βόλευε, γιατί ειχα εξεταστικη που ερχόταν, οπότε είχα πει θα το παιξω το καλοκαιρι. Οι τελευταιες αναβολες δεν αλλαξαν κατι για εμενα, απλα θα περιμενα περισσοτερο για να το παιξω. Ολα αυτα βεβαια γιατι περιμενα προβληματάκια όπως και στο Witcher 3, αλλα κυρίως γιατί ηθελα να έχω τον χρονο να το απολαυσω, και το μπονους θα ηταν οτι θα επαιζα την next gen εκδοση. Ειλικρινα αυτο το χάλι δεν το περιμενα, και μπορει να μην εχω προβληματα αποδοσης εγω που θα το παιξω στο ps5, αλλα αυτο που εκαναν με τις τωρινες κονσολες ειναι απλα απαραδεκτο.

Αξίζουν και το κράξιμο, και τις επιστροφες χρημάτων, αλλα και τα 5-αρια στο metacritic. ΔΕΝ με ενδιαφέρει τι θα γίνει στο μέλλον, δεν γινεται να εισαι τοσο High profile εταιρια και να πουλας 70€ early access παιχνιδι. Το παιχνιδι θα το παιξω κάποια στιγμη, αλλά πλέον είμαι διατεθιμενος να περιμένω ακομα περισσοτερο και να το παρω σε χαμηλοτερη τιμη. Το να δωσω 60-70€ σε μια εταιρια που συμπεριφέρθηκε έτσι, ειναι κάτι που δεν θα κανω. Θα μάθουν και αυτοί, ότι η εμπιστοσύνη δύσκολα χτίζεται, και σε μια στιγμή γκρεμίζεται.

24. The Following 3 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

jk_blue_tiger (17-12-2020),Lefteris_X (16-12-2020),psx3 (16-12-2020)

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Προσωπικα έιχα μικρο ενδιαφερoν για το cyberpunk , αλλα δεν το ειχα διαγραψει απο το κεφαλι μου..
    Ελεγα ισως να ασχοληθώ, γιατι η αλήθεια ειναι οτι δεν υπάρχει κάποιο αλλο διαιτερο παιχνιδι ,για τα δικα μου γουστα τουλαχιστον , αυτό τον καιρό (σε ps4)

Μετα απο αυτα που διαβάζω οχι απλα δεν υπάρχει περίπτωση να ασχολήθω , αλλα και να το "φτιάξουν" σιγα σιγά μετα απο κάποιο καιρό και να είναι playable , δεν πρόκειται να το παιξω .
    Χάθηκε για μενα έστω και αυτο το μικρο ενδιαφερον που ειχα . To κεφαλαιο του cyberpunk εκλεισε για μενα .

Καλο θα ήταν ,μετα απο ολο αυτο που εχει γινει , ο κόσμος να προσέχει λίγο με τα pre-orders.
    Ειδικά για κατι που κοστιζει 60-70 ευρω.
    Spoiler!

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος τι γίνεται εάν ξεκινήσω το παιχνίδι στο ps5,
    επειδή θα αναγνωρίζεται σαν ps4 game/save file,
    όταν θα πάρει με το καλό το ps5 upgrade κ θα αναγνωρίζεται πλέον σαν ps5 game/save file,
    θα υπάρξει κάποιος τρόπος να συνεχίσω την πρόοδο μου;

Bookmarks

Bookmarks