Page 33 of 67 FirstFirst ... 2329303132333435363743 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1338

Thread: Cyberpunk 2077

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Εγώ ειδα πριν λίγο έναν streamer των carnage πως λέγεται τπ (που τον έχουν βάλει και σαν npc στο παιχνίδι) σε pc και μέσα σε 5 λεπτά είδα bug να αιωρείται για λίγο ένα npc (συνοδηγός) που έβγαινε από το αμάξι του main character. Εντάξει το παιχνίδι θέλει πολλά patch για να φτιάξει όπως φαίνεται

Το πήρα κι εγώ εχθές και το ξεκίνησα. Λέω πάμε κι ό,τι γίνει. Παίζω στο Ps5 με το patch 1.04. Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμα, καθώς έπαιξα κανένα τρίωρο περίπου, χτίζοντας το χαρακτήρα και κάνοντας τις αρχικές αποστολές και το tutorial. Δεν είδα ακόμα κάτι από προβλήματα, αλλά προφανώς είναι πολύ αρχή και σίγουρα θα με περιμένουν κι εμένα στη γωνία κρασαρίσματα και ό,τι άλλο. Ελπίζω να μην καταντάει unplayable, καθώς μπορώ να ανεχτώ κάποια προβληματάκια, που θα με αφήνουν ωστόσο να παίξω και να συνεχίσω το στόρι και την εξερεύνηση του κόσμου.
    Σχετικά με το παιχνίδι, νομίζω φαίνεται εξαρχής ότι έχουν κάνει τρελλή δουλειά, ότι έχει πάρα πολύ και καλό περιεχόμενο το παιχνίδι. Με τόσα χρόνια που το δουλεύουν βέβαια, λογικό. Θυμίζει και Deus Ex σε κάποια σημεία, κάτι που γουστάρω πολύ. Το gameplay πολύ γεμάτο, με διαφορετικές προσεγγίσεις και όλα τα είδη action. Η οδήγηση στιβαρή και όπως πρέπει. Εντυπωσιακός ο κόσμος και η Night City, από το λίγο που έχω προλάβει να δω. Σεναριακά πρέπει να έχει πολύ ζουμί, παρόλο που ξεκινάει "αθόρυβα". Γενικά το όλο πακέτο είναι πολύ καλό και ελκυστικό, θες να καθίσεις να παίζεις ώρες. Τι να πω, μακάρι να λυθούν τα προβλήματα σύντομα......

3. The Following 2 Users Say Thank You to toninio For This Useful Post:

Dimitris_ (14-12-2020),mihalis13 (14-12-2020)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

- patch μέσα στις επόμενες 7 μέρες
    - 2 μεγάλα patches τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο
    - refunds για digital + physical για όποιον το θέλει

Η πρώτη παράγραφος είναι προσβλητικά δήθεν και ψεύτικη. Λες και δεν ήξεραν τι έκαναν που δεν το έδειχναν.

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

5. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

psx3 (14-12-2020),Slay (14-12-2020)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ειναι λιγο ντροπιαστικο ολο αυτο που συμβαινει. Οπως και να εχει μαλλον τους εσφιξαν το ζωναρι οι Sony και MS και ψιλοαναγκαστηκαν να γραψουν για refunds...

Το θεμα ειναι οτι οπως φαινεται τωρα το focus θα πεσει στις last gen κονσολες (και ειναι λογικο) με οτι αποτελεσμα εχει αυτο για την αναπτυξη ενος next gen patch για τις κονσολες νεας γενιας. Ιδιως μετα και το σημερινο εγω νομιζω οτι next gen patch παει για πολυ πολυ μακρια.

Εσκαψαν μονοι τους το λακο τους. Δεν τους λυπαμαι με τιποτα στο συγκεκριμενο κομματι, ιδιως μετα την δηλωση που εκαναν οτι "the game performs surprisingly well on ps4 and xbox one"... δηλαδη ελεος... δε θυμαμαι ποιος το ειπε και με τι authority, αλλα ειναι σιχαμερη δηλωση αυτη.

Οπως και να εχει it is what it is. Προσωπικα ειμαι οκ να μην περιμενω το next gen patch και ειμαι μια χαρα να παιξω το παιχνιδι οπως δειχνει αυτη τη στιγμη στο PS5 αρκει ομως να διορθωθουν τα bugs/glitches/crashes... δηλαδη να μην φοβασαι οτι απο στιγμη σε στιγμη το παιχνιδι θα καταρρευσει μπροστα στα ματια σου... κατι που αυτη την στιγμη δεν υφισταται.

Επρεπε να χτυπησει μεγαλο καμπανακι με το τελευταιο delay που στην ουσια εγινε οταν το παιχνιδι εγινε... gold... βρωμαγε πολυ η δουλεια. εκανα 3 weeks delay λες και θα εσωνε το καραβι... πρεπει να ειχαν χασει τοσο πολυ την μπαλα που αυτο το delay ηταν καθαρα knee jerk reaction.

7. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

psx3 (14-12-2020)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Εσκαψαν μονοι τους το λακο τους. Δεν τους λυπαμαι με τιποτα στο συγκεκριμενο κομματι, ιδιως μετα την δηλωση που εκαναν οτι "the game performs surprisingly well on ps4 and xbox one"... δηλαδη ελεος... δε θυμαμαι ποιος το ειπε και με τι authority, αλλα ειναι σιχαμερη δηλωση αυτη.

Ο CEO

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

9. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

psx3 (14-12-2020),Valkyre (14-12-2020)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Οπως και να εχει μαλλον τους εσφιξαν το ζωναρι οι Sony και MS και ψιλοαναγκαστηκαν να γραψουν για refunds...
    H Sony ειχε αρχίσει να δινει refunds πριν απο αυτη την ανακοίνωση, μιλάω για ψηφιακές εκδόσεις πάντα.

Name
    Δημήτρης

^^ Ναι το ιδιο και η MS γι αυτο και λεω οτι "αναγκαστηκαν" να βγουν και να πουν οτι δεχονται refunds, ταχατες μου οτι ειναι δικη τους ιδεα και οχι κατι το οποιο λιγο πολυ εγινε enforced απο Sony/MS.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Ειμαι level 10 με 12 ωρες παιχνιδιου και ειναι παιχνιδαρα στο ps5 και ακομα και με αυτη την κατασταση χωρις next gen update, αλλα ειναι κριμα να εχω μεχρι τωρα 10 κρασαρισματα που σε πεταει εκτος παιχνιδιου. Πρωτη φορα στην ζωη μου βλεπω να κρασαρει παιχνιδι σε κονσολα. Προσωπικα δεν το εχω ξαναζησει. Πρεπει να φτιαχτει αμεσα το θεμα...Μακαρι οι next gen κονσολες να πιασουν 4Κ 60fps με ray tracing. Θα ειναι ονειρο...

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Τους είχα σε μεγάλη εκτίμηση σαν Studio, πλέον έχουν πέσει αφάνταστα στα μάτια μου.

Κρίμα γιατί ήταν όλα επιλογές τους.

14. The Following 2 Users Say Thank You to nikosgnr For This Useful Post:

djpar (14-12-2020),psx3 (14-12-2020)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Ειμαι level 10 με 12 ωρες παιχνιδιου και ειναι παιχνιδαρα στο ps5 και ακομα και με αυτη την κατασταση χωρις next gen update, αλλα ειναι κριμα να εχω μεχρι τωρα 10 κρασαρισματα που σε πεταει εκτος παιχνιδιου. Πρωτη φορα στην ζωη μου βλεπω να κρασαρει παιχνιδι σε κονσολα. Προσωπικα δεν το εχω ξαναζησει. Πρεπει να φτιαχτει αμεσα το θεμα...Μακαρι οι next gen κονσολες να πιασουν 4Κ 60fps με ray tracing. Θα ειναι ονειρο...
    Kαι 4K και 60 fps και raytracing απο μια εταιρεια που δεν το εχει και πολυ απο οτι φαινεται, σαν πολλας να ζητας!

Εγω νομιζω οτι το 60fps mode θα παραμεινει ως εχει τωρα, αντε να ανεβασουν λιγο τα settings και την αναλυση.

Μετα θα εχει ενα dynamic 4Κ mode (που θα ειναι σχετικα πολυ ψηλη αναλυση) χωρις raytracing αλλα με ολα τα αλλα σχεδον τιγκα και αλλο ενα 3ο mode dynamic 4K παλι (αλλα αρκετα χαμηλοτερο) με raytracing. Αμα ειμαστε τυχεροι μπορει να βγαλουν και ενα 60αρι mode με λιγα στοιχεια raytracing και καμμια αναλυση 1080ρ.

Αλλα ειλικρινα νομιζω οτι οοοοταν βγουν ολα αυτα, ποσως θα με ενδιαφερουν. Ασε που φοβαμαι οτι παιζει και να βρεθουμε παλι σε μια περιπτωση του να περιμενουμε patches να διορθωσουν τυχον προβληματα με το performance... Γιατι οκ οταν θα βγει το next gen patch ποιος σου λεει εσενα οτι το παιχνιδι θα τρεχει "νερο"? Κανεις ειναι η απαντηση, γιατι ακομα και ο CEO τους να στο πει, ξερουμε ολοι ποσο εμπιστος ειναι.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Μακαρι οι next gen κονσολες να πιασουν 4Κ 60fps με ray tracing. Θα ειναι ονειρο...
    Θα σε ξυπνήσω απο τώρα για να σου πω οτι εαν δουμε 1440p στα 60 με RT θα ειναι το καλυτερο δυνατό σενάριο. 4Κ@60 αυτή την στιγμή δεν πιάνει ουτε η 3090

Name
    Δημήτρης

Επισης, οι συγκρισεις με το PC εχουν καταντησει λιγακι υπερβολικες ΙΜΟ. Ειδα το πραγματικο 4Κ footage του John Linneman απο την εκδοση του PC (οχι απο το youtube καναλι) και πραγματικα το τοσο το κανουμε τοοοοοσο. Ναι σιγουρα ειναι πιο ωραιο στο PC ναι σιγουρα ειναι πιο καθαρο, αλλα τραγικη διαφορα στα υπολοιπα κομματια οχι δεν εχει. Και επειδη ειμαι λιγο ψιρας με αυτα και ηθελα πραγματικα να δω αν και ποσο αξιζει να περιμενω next gen patch, καθησα και εριξα το αρχειο στην τιβι μου και πηγα μεσα στο game στα αντιστοιχα σημεια (και στις ιδιες συνθηκες φωτισμου time of day) και το διαπιστωσα με τα ματακια μου. Eκανα switch απο το ενα footage στο αλλο back and forth. Το pop in ειναι συριολεκτικα like for like. Εντελως ομως. Επισης το LOD και αυτο ειναι like for like ή αντε να εχει ελαχιστη διαφορα. Textures ειναι δυσκολο να το δεις αν δεν κανεις ζουμ οπως και διαφορα αλλα πραγματα. Αλλα αν ειναι να μπουμε στην διαδικασια ζουμ τοτε χανεται η μπαλα... απο εκει που παιζω οπως παιζω το παιχνιδι ειναι στα ιδια πανω κατω επιπεδα, δηλαδη οι διαφορες δεν γινονται αμεσα αντιληπτες.

Φυσικα ολα αυτα με την προυποθεση οτι το footage του John ηταν οντως maxed οπως ελεγε, που δεν εχω λογο να τον μην πιστεψω. Αν ομως δεν ηταν προφανως ολα τα παραπανω ειναι ακυρα.

Φυσικα οι διαφορες με το raytracing enabled αυξανονται αρκετα δεν το συζηταμε. Αλλα και παλι... δεν αλλαζει το παιχνιδι ρε παιδια... τα Screen Space Reflections λειτουργουν αρκετα καλα και πειστικα στο παιχνιδι.

Προσωπικα πιο πολυ θα με ενοιαζε οι next gen versions να κανουν καλυτερο streaming. Αυτο ειναι το μεγαλο προβλημα του παιχνιδιου ΙΜΟ και το PC τα ιδια σκατα με τις κονσολες νεας γενιας ειναι.

Και ναι, κλεινοντας, προφανως ολο αυτο που εκανα δεν ειναι σοβαρο συγκριτικο, το αντιθετο ειναι παντελως ερασιτεχνικο, αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο οι οποιες διαφορες γινονται τοσο αντιληπτες σε εμενα απο το σημειο που παιζω, για να εχει νοημα ο οποιος ζοχας. Και απλα κατεληξα στο συμπερασμα οτι τα παραλενε σε μεγαλο βαθμο ή πολυ απλα οτι παιζουν απο τοσο κοντινη αποσταση που εκει οντως οι διαφορες μεγενθυνονται σε μεγαλο βαθμο, ιδιως η αναλυση.

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν αξιζει το οποιο next gen patch waiting ετσι? Τουναντιον. Ιδιως αν αναλογιστουμε την λειτουργικη κατασταση του παιχνιδιου αυτη τη στιγμη. Σιγουρα το raytracing θα βοηθησει πολυ. Αλλα νομιζω οτι δεν προκειται να παιξω το παιχνιδι στα 30 καρε οσα raytracing στοιχεια και να εχει. Ειναι πρωτου προσωπου και το σημαντικοτερο ειναι η αποκριση και το smoothness.

Τα παραπανω ειναι απλα οι δικες μου παρατηρησεις και αποψεις ετσι? Παντα.

18. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

toninio (15-12-2020)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Νομίζω ότι γίνεται μεγάλο θέμα με τα τεχνικά θέματα του παιχνιδιού και πολύ δικαιολογημένα δεδομένου και των δηλώσεων που είχαν κάνει, αλλά και του ότι δεν έδωσαν review copies για κονσόλες. Τους κάνει να φαίνονται ότι είναι ήθελαν να κοροιδέψουν τον κόσμο, λες και γίνεται να μην φανούν αυτά τα θεματα. Θα ήταν καλύτερο τελικά να καθυστερήσουν τις εκδόσεις για κονσόλες και να πουν κάτι του τύπου "συγνώμη, το παιχνίδι δεν θα βγει" ή ότι "θα βγει σε early access με τεχνικά θεματα που θα λυθούν μέσα σε 2 μήνες" και όποιος θέλει ας κάνει cancel το preorder του. Προφανώς τα ζεστά χρήματα που έρχονταν, οι προσδοκίες των επενδυτων (που δηλώνουν ότι το 90% στο Metacritic δεν τους ευχαρίστησε αρκετά), οι προσδοκίες των gamers κλπ δεν τους άφησε να κάνουν κάποια τέτοια κίνηση.

Κρίμα γιατί ασχολούμαστε με αυτό αντί να συζητάμε πόσο καλό είναι σαν παιχνίδι, πόσο πάει το gaming μπροστά, τι innovations έχουν πετύχει να εισάγουν κλπ.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Παιδιά, δείτε το ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ:

MS-SONY-CDPR απλά στα @@κια τους......γιατί ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΓΟΡΩΝ.

Απλά πράγματα.

Έκαναν σε ΑΠΟΛΥΤΗ συνεννόηση του "κοκοβιούς" (διότι ΚΑΙ οι 3 ήξεραν ότι το παιχνίδι είναι ΓΤΠ στην παλιά γενιά / χώρια ότι ΒΡΙΘΕΙ από bugs σε ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες)..........και συμφώνησαν "έλα μωρέ με τους μαλάκες (τους καταναλωτές) αφού θα ξεσκιστούν να το αγοράζουν.......ε, μετά κάποιοι θα σκούζουν και θα θέλουν refund (λίγα άτομα), το οποίο γεγονός τα μάρκετινγκ τμήματα θα το εκμεταλλευτούν "υπέρ" τους για να φανούν "κοιτάχτε πόσο σωτήρες είμαστε και πόσο αγαπάμε τους πελάτες μας, καθώς επιστρέφουμε χρήματα σε όσους το επιθυμούν".

Και εντός των Sony/MS/CDPR κλάνουν στα γέλια τα μεγαλοστελέχη, μέσα στις βιλάρες τους, πίνοντας ουισκάκι 30 ετών και πούρα Αβάνας.

Μην ξεχάσετε αγαπητοί χρήστες τα 8 εκ. πωλήσεων να τα κάνετε 10 εκ. μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2021.
    Ευχαριστούμε πολύ (μαλάκες καταναλωτές).

21. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

drifterx (14-12-2020)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Το εχει χασει η CD Project, επικοινωνιακα αλλα και επι της ουσιας δεν το παει καθολου καλα. Στην παραπανω ανακοινωση η πρωτη παραγραφος ειναι για παιδακια δημοτικου.
    Το προσπερναμε αυτο.
    Για μενα παει καιρος τωρα που εχει δειξει καποια οχι τοσο ελπιδοφορα σημαδια η CDPR, μιλαω για πολυ πριν τα delays, πριν καν βγει το Witcher 3 ειχει αρχισει τις πατατουλες για την ακριβεια. Εχει δωσει πολλες αφορμες και το θεμα δεν ειναι τα λαθη που εχει κανει (ποιος δεν κανει λαθη) αλλα η αντιμετωπιση που δειχνουν να εχουν σε θεματα που τους αφορουν. Για μενα εχουν καβαλησει φουλ καλαμι και δεν ευθυνονται αποκλειστικα οι ιδιοι αλλα και η gaming κοινοτητα που τους βαφτισε σωτηρες της gaming σκηνης πολυ γρηγορα. Σε εποχες Witcher 3 πολλα θεματα περασαν εντελως στο ντουκου, για την ακριβεια οποιος ελεγε και κατι μη θετικο για το W3 αντιμετωπιζοταν ως λεπρος το λιγοτερο.
    Λες και το παιχνιδι οσο εξοχο κι αν ειναι, δεν ειχε θεματα.
    Οταν εχεις συνηθισει ο,τι και να κανεις να αποθεωνεται και παιρνεις μονιμως free pass ειναι λογικο να ερθει και η αλαζονεια.
    Στο cyberpunk επικοινωνιακα μεχρι στιγμης και στα πολλα χρονια που υφισταται ως project εχουν γινει πολλες πατατες, φαινοταν οτι κατι δεν παει καλα με την αναπτυξη του παιχνιδιου. Τωρα αν ηταν πιο φιλοδοξο το project απο αυτο που μπορουσαν να παραδωσουν αλλο θεμα και δεν αφορα θεωρω τους καταναλωτες.
    Μιλαω για τα τεχνικα θεματα, το παιχνιδι hopefully ειναι τοσο καλο οσο περιμενε ο κοσμος, μακαρι βασικα.
    Αλλα ειναι τεραστιο θεμα να κοροιδευεις μια install base 150 εκ, γιατι η πρωτη παραγραφος απο πανω ειναι λιγο προσβλητικη ειδικα για οσους εχουν αγορασει το παιχνιδι.
    Τουλαχιστον ειναι καλη ευκαιρια να ξεκαβαλησουν λιγακι ολο αυτο.

23. The Following 4 Users Say Thank You to hakoo For This Useful Post:

Leon_DiZ (14-12-2020),nikosgnr (17-12-2020),psx3 (14-12-2020),Slay (14-12-2020)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Πρώτη φορά έγινε αυτό στο OpenCritic

25. The Following 3 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

jk_blue_tiger (14-12-2020),psx3 (14-12-2020),toninio (15-12-2020)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Sony is Refusing Cyberpunk 2077 Refunds, Tells Customers to Wait for January and February Patch

Κάτσει να δεις που θα μας βγει σε καλό το τόσο κακό PR. Αν το συνεχίσουν έτσι βλέπω να ξυπνούν οι νομοθέτες, να τα παίζουν Sony/Microsoft και να μπαίνουν κανονικά refund policies.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Leon_DiZ View Post
    Πρώτη φορά έγινε αυτό στο OpenCritic

γι αυτο το open critic -κατ εμε- ειναι μακραν πιο αξιοπιστο και σωστο καναλι στο ειδος του.

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Στην εκπομπη του game r1 (ote tv), εχοιυν ξεφυγει τελειως παρουσιαζουν το παιχνιδι ως φανταστικο,
    ή μαλλον καλυτερα το αποθεωνουν, για τα τεχνικα προβληματα ουτε αναφορα ενος δευτερολεπτου.
    Βλεπω την εκπομπη μονο απο περιεργεια πια, νομιζω απο εδω κ περα αμα εχω ορεξη για διαφημισεις προιοντων τεχνολογιας,
    ασυναρτησιων και γλυψιματων στις αντιπροσωπιες ξερω ποια εκπομπη θα επιλεξω.
    Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

29. The Following 3 Users Say Thank You to jk_blue_tiger For This Useful Post:

Lefteris_X (14-12-2020),Nodens (15-12-2020),psx3 (14-12-2020)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Περίμενες τίποτα καλύτερο από Παπαπαύλου;

Άσε μην ανοίξω το στόμα μου για "δημοσιογράφους" του χώρου (ο θεός να τους κάνει δηλαδή)...

31. The Following 2 Users Say Thank You to psx3 For This Useful Post:

jk_blue_tiger (14-12-2020),Lefteris_X (14-12-2020)

Bookmarks

Bookmarks