Το πήρα κι εγώ εχθές και το ξεκίνησα. Λέω πάμε κι ό,τι γίνει. Παίζω στο Ps5 με το patch 1.04. Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμα, καθώς έπαιξα κανένα τρίωρο περίπου, χτίζοντας το χαρακτήρα και κάνοντας τις αρχικές αποστολές και το tutorial. Δεν είδα ακόμα κάτι από προβλήματα, αλλά προφανώς είναι πολύ αρχή και σίγουρα θα με περιμένουν κι εμένα στη γωνία κρασαρίσματα και ό,τι άλλο. Ελπίζω να μην καταντάει unplayable, καθώς μπορώ να ανεχτώ κάποια προβληματάκια, που θα με αφήνουν ωστόσο να παίξω και να συνεχίσω το στόρι και την εξερεύνηση του κόσμου.
Σχετικά με το παιχνίδι, νομίζω φαίνεται εξαρχής ότι έχουν κάνει τρελλή δουλειά, ότι έχει πάρα πολύ και καλό περιεχόμενο το παιχνίδι. Με τόσα χρόνια που το δουλεύουν βέβαια, λογικό. Θυμίζει και Deus Ex σε κάποια σημεία, κάτι που γουστάρω πολύ. Το gameplay πολύ γεμάτο, με διαφορετικές προσεγγίσεις και όλα τα είδη action. Η οδήγηση στιβαρή και όπως πρέπει. Εντυπωσιακός ο κόσμος και η Night City, από το λίγο που έχω προλάβει να δω. Σεναριακά πρέπει να έχει πολύ ζουμί, παρόλο που ξεκινάει "αθόρυβα". Γενικά το όλο πακέτο είναι πολύ καλό και ελκυστικό, θες να καθίσεις να παίζεις ώρες. Τι να πω, μακάρι να λυθούν τα προβλήματα σύντομα......