Page 30 of 67 FirstFirst ... 2026272829303132333440 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1338

Thread: Cyberpunk 2077

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Τους χαντακωσε και η επιλογή να υποστηρίξουν και τις δύο γενιές αλλά από την άλλη είναι πολλά τα λεφτά.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    αυτη τη στιγμη με χαλαει αρκετα ειναι οτι το παιχνιδι ειναι OVERWHELMING με κεφαλαια. Σου πεταει τοσα πολλα πραγματα που απλα σε πνιγει.
    Το ίδιο είχα πάθει και με το Witcher 3 (και όλα τα Ubisoft games) όταν πρωτοβγήκε και το είχα παρατήσει για 1-2 χρόνια. Τελικά άξιζε την επένδυση με το παραπάνω.

Εγώ το περιμένω να έρθει με την Γενική Ταχυδρομική... αλλά όταν έρθει θα κάνω προσπάθεια να μην το παίξω μέχρι να βγει το next gen upgrade.

Val, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν με αφήνει ούτε thanks να σου δώσω.

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Εμένα αν και με ψήνει το theme του παιχνιδιού, δεν ξέρω αν θα μου αρέσει το βαρύ RPG gameplay του και όλο αυτό το «μπούκωμα» που προκαλεί (decision fatigue). Με lite RPG elements (κανά skill tree κλπ.) δεν έχω τόσο θέμα.

Τα bugs σίγουρα θα λυθούν εν καιρώ, αλλά το gameplay όντας βασικός κορμός δεν αλλάζει.

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Θέλω να πω λίγα πράγματα για το game μετά από 12 ώρες gameplay σε ps5 χωρίς τεράστιες αναλύσεις γιατί νιώθω ότι πολύ κόσμος αμφιταλαντεύεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως και εγώ πρώτου το αγοράσω και αν αξίζει τελικά να το αγοράσεις η ίσως να περιμένεις λίγο μέχρι βγουν τα διαφορά patch η μήπως να μην το αγοράσεις και καθόλου
    Τα γραφικά δεν είναι τα γραφικά που είδαμε στις παρουσιάσεις που έκαναν πριν 1.5 χρόνο ναι είναι όμορφα ναι τρέχει καλά σε ps5 αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτά της παρουσίασης η αυτά που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό
    Το story είναι slow burning αν σου αρέσει αυτό το είδος προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου το combat πολύ διασκεδαστικό και επιτέλους νιώθεις πως είναι να χρησιμοποιείς κάποια next gen όπλα αλλά παράλληλα δεν είναι και κάτι πρωτοποριακό η ιδιαίτερο και σε αυτό πιστεύω φταίει οι τόσοι πολλοί τρόποι που μπορείς να προσεγγίσεις μια αποστολή
    ναι υπάρχει ποικιλία και αυτό είναι καλό αλλά από την άλλη τίποτα το πρωτοποριακό .Με λίγα λόγια μπορείς να κάνει πολλά πράγματα το Cyberpunk αλλά τίποτα από αυτά
    δεν είναι κορυφαίο .
    Έχεις πολλές επιλογές στο Cyberpunk και αν θες πραγματικά να το αξιοποιήσεις πλήρως ακόμα και τα μενού είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που θα πρέπει να κανείς research στο internet και να έχεις και κάποιο guide αλλιώς θα ζοριστείς και θα νιώθεις πάντα ένα κενό ότι δεν κανείς σωστά τα πράγματα και δεν λειτουργείς όπως ακριβώς φτιάχτηκε το παιχνίδι για το αξιοποίησης πλήρως .
    Στις 12 ώρες gameplay έχω βρει αρκετά bug αλλά όχι κάτι που είναι game breaking μέχρι στιγμής και ειδικά για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι νομίζω ότι είναι σε ανεχτο σημείο .
    Τπ voice acting είναι σε κορυφαίο επίπεδο σε σημείο που νομίζω ότι ο χολιγουντιανός Κιάνου Ριβς είναι πολύ λίγος σε σχέση με τους άλλους ηθοποιούς πολύ καλή δουλειά σε αυτό το
    κομματι.
    Αυτο όμως που με έχει αφήσει με ανοιχτό το στόμα στο Syberpunk σε αντίθεση με αλλά πράγματα είναι η ατμόσφαιρα και το soundtrack omg νομίζω πως ζω πραγματικά σε
    αυτο το εφιαλτικό μέλλον και τι να πεις πραγματικά για το συνθέτη αυτής της μουσικής που πραγματικά συμβάλει στο 50% αυτής της ατμόσφαιρας εκπληκτική δουλειά και respect.
    Έχω αρκετό δρόμο μπροστά μου μέχρι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι αλλά νομίζω πως έχω καταλάβει πάνω κάτω προς τα που πάνε τα πράγματα
    Ναι το Cyberpunk είναι ένα παρά πολύ καλό game αλλά δεν είναι το παιχνίδι της δεκαετίας και δεν είναι ούτε το καλύτερο παιχνίδι του 2020 υπάρχουν καλύτερα
    Κριμα υπήρχαν προοπτικές μεγάλες και δαπανήθηκαν εκατομμύρια σε promotion έκαναν τα πάντα προκειμένου να πουλήσουν όσα ποιο πολλά αντίτυπα μπορούσαν
    και αναρωτιέμαι αν όλα αυτά τα υπέρογκα ποσά είχαν αξιοποιηθεί ποιο σωστά και αν δεν είχαμε αυτά τα 300 επεισόδια στο you tube κάθε μέρα από ένα διαφορετικό
    από τη Cd Project μήπως τότε μιλάγαμε για το παιχνίδι της χρονιάς η ακόμα ίσως και της δεκαετίας ?
    Αυτη η πικρία μου μένει από αυτή την εταιρεία η οποία προσωπικά πιστεύω από ένα σημείο και μετά έβαλε το promotion πάνω από το ίδιο το game
    Να επαναλάβω πως αυτό δεν είναι review για το game

5. The Following 12 Users Say Thank You to captainjacko For This Useful Post:

BillyFlo81 (11-12-2020),Dimitris_ (12-12-2020),hakoo (10-12-2020),mihalis13 (10-12-2020),nikosgnr (10-12-2020),obione (11-12-2020),panos74gr (10-12-2020),PDS (10-12-2020),psx3 (10-12-2020),Slay (10-12-2020),Snk (10-12-2020),toninio (10-12-2020)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Quote Originally Posted by captainjacko View Post
    Θέλω να πω λίγα πράγματα για το game μετά από 12 ώρες gameplay σε ps5 χωρίς τεράστιες αναλύσεις γιατί νιώθω ότι πολύ κόσμος αμφιταλαντεύεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως και εγώ πρώτου το αγοράσω και αν αξίζει τελικά να το αγοράσεις η ίσως να περιμένεις λίγο μέχρι βγουν τα διαφορά patch η μήπως να μην το αγοράσεις και καθόλου
    Τα γραφικά δεν είναι τα γραφικά που είδαμε στις παρουσιάσεις που έκαναν πριν 1.5 χρόνο ναι είναι όμορφα ναι τρέχει καλά σε ps5 αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτά της παρουσίασης η αυτά που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό
    Το story είναι slow burning αν σου αρέσει αυτό το είδος προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου το combat πολύ διασκεδαστικό και επιτέλους νιώθεις πως είναι να χρησιμοποιείς κάποια next gen όπλα αλλά παράλληλα δεν είναι και κάτι πρωτοποριακό η ιδιαίτερο και σε αυτό πιστεύω φταίει οι τόσοι πολλοί τρόποι που μπορείς να προσεγγίσεις μια αποστολή
    ναι υπάρχει ποικιλία και αυτό είναι καλό αλλά από την άλλη τίποτα το πρωτοποριακό .Με λίγα λόγια μπορείς να κάνει πολλά πράγματα το Cyberpunk αλλά τίποτα από αυτά
    δεν είναι κορυφαίο .
    Έχεις πολλές επιλογές στο Cyberpunk και αν θες πραγματικά να το αξιοποιήσεις πλήρως ακόμα και τα μενού είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που θα πρέπει να κανείς research στο internet και να έχεις και κάποιο guide αλλιώς θα ζοριστείς και θα νιώθεις πάντα ένα κενό ότι δεν κανείς σωστά τα πράγματα και δεν λειτουργείς όπως ακριβώς φτιάχτηκε το παιχνίδι για το αξιοποίησης πλήρως .
    Στις 12 ώρες gameplay έχω βρει αρκετά bug αλλά όχι κάτι που είναι game breaking μέχρι στιγμής και ειδικά για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι νομίζω ότι είναι σε ανεχτο σημείο .
    Τπ voice acting είναι σε κορυφαίο επίπεδο σε σημείο που νομίζω ότι ο χολιγουντιανός Κιάνου Ριβς είναι πολύ λίγος σε σχέση με τους άλλους ηθοποιούς πολύ καλή δουλειά σε αυτό το
    κομματι.
    Αυτο όμως που με έχει αφήσει με ανοιχτό το στόμα στο Syberpunk σε αντίθεση με αλλά πράγματα είναι η ατμόσφαιρα και το soundtrack omg νομίζω πως ζω πραγματικά σε
    αυτο το εφιαλτικό μέλλον και τι να πεις πραγματικά για το συνθέτη αυτής της μουσικής που πραγματικά συμβάλει στο 50% αυτής της ατμόσφαιρας εκπληκτική δουλειά και respect.
    Έχω αρκετό δρόμο μπροστά μου μέχρι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι αλλά νομίζω πως έχω καταλάβει πάνω κάτω προς τα που πάνε τα πράγματα
    Ναι το Cyberpunk είναι ένα παρά πολύ καλό game αλλά δεν είναι το παιχνίδι της δεκαετίας και δεν είναι ούτε το καλύτερο παιχνίδι του 2020 υπάρχουν καλύτερα
    Κριμα υπήρχαν προοπτικές μεγάλες και δαπανήθηκαν εκατομμύρια σε promotion έκαναν τα πάντα προκειμένου να πουλήσουν όσα ποιο πολλά αντίτυπα μπορούσαν
    και αναρωτιέμαι αν όλα αυτά τα υπέρογκα ποσά είχαν αξιοποιηθεί ποιο σωστά και αν δεν είχαμε αυτά τα 300 επεισόδια στο you tube κάθε μέρα από ένα διαφορετικό
    από τη Cd Project μήπως τότε μιλάγαμε για το παιχνίδι της χρονιάς η ακόμα ίσως και της δεκαετίας ?
    Αυτη η πικρία μου μένει από αυτή την εταιρεία η οποία προσωπικά πιστεύω από ένα σημείο και μετά έβαλε το promotion πάνω από το ίδιο το game
    Να επαναλάβω πως αυτό δεν είναι review για το game
    Δεν μας λες ομως γιατι δεν το θεωρεις το καλυτερο της χρονιας; Ποιος ο λογος;

PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by polakis View Post
    θα έλεγα γιατί βγήκε το TLOU2 φέτος...

Advanced Member captainjacko's Avatar
    PSN ID
    captainjacko1234
    Name
    Steve

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Last of Us και Ghost of Tsushima είναι ο λόγος όμως αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη και από ένα σημείο και μετά είναι και θέμα γούστου του καθενός γιατί όλα αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ καλά όπως είπα
    για παράδειγμα εμένα το concept η ατμόσφαιρα αλλά και η όλη φάση του Cyberpunk με τραβάει ποιο πολύ από το Ghost of Tsushima από την άλλη όμως θεωρώ ότι αδικώ το Ghost
    αν πω αυτή τη στιγμή ότι το Cyberbunk που προτιμώ εγώ είναι καλύτερο και ο λόγος είναι απλός Last of Us και Ghost είναι παιχνίδια άρτια σχεδόν σε όλους τους τομείς η
    συνολικη εικόνα που μου βγάζουν αυτά τα 2 για το 2020 είναι ανώτερη από Cyberpunk
    Όλα είναι υποκειμενικά απλά ποιο πολύ προσπαθώ να βοηθήσω κάποια παιδιά που αμφιταλαντεύονται μετά από τόσο hype αν πρέπει να αγοράσουν το Cyberpunk και τι είναι ακριβώς
    Ειναι ένα πολύ καλό game όχι απαραίτητα για όλα τα γούστα και δεν είναι το game της χρονιάς …χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλό

9. The Following User Says Thank You to captainjacko For This Useful Post:

panos74gr (10-12-2020)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

.

12. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Leon_DiZ (12-12-2020)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ειναι κριμα παντως. Υπαρχει ενα πολυ πολυ καλο παιχνιδι εκει μεσα παιδια. Εχθες επαιξα μια βασικη αποστολη και πραγματικα ηταν θεσπεσια...

Αλλα πραγματικα ειναι πολλα τα προβληματα. Εν τω μεταξυ το PS5 εχει απο οτι ερευνησα ενα δικο του ξεχωριστο προβλημα που ισως προκυπτει λογο backwards compatibility. Ο κοσμος ειναι χωρισμενος σε περιοχες. Αρχικα καποιες περιοχες ειναι σε λοκνταουν (λολ). Οταν γινουν προσβασιμες, μετακινουμενος απο την μια περιοχη στην αλλη το παιχνιδι παθαινει την πλακα του μετα απο λιγο και κρασαρει εντελως. Ενω μεχρι εχθες δεν ειχα αλλαξει περιοχη και δεν ειχα crashes, εχθες ειχα 9-10 κρασαρισματα...

Δυστυχως πρεπει να το αφησω το παιχνιδι λογο αυτου του προβληματος. Δεν συναντιησα αλλα τραγικα bugs. Glitches εχω δεν αλλα οχι κατι φοβερο. Αλλα αυτο εχθες το εκανε απαγορευτικο το παιχνιδι... και ακριβως επειδη ειναι θεμα backwards compaitbility καθως κατι τετοιο δεν συμβαινει στα PS4/Pro που εψαξα στο reddit κλπ, με κανει να πιστευω οτι δεν μπορει ευκολα να διορθωθει στο PS5. Δε ξερω.

Γενικα ειναι κριμα. H πολη ειναι τρομερα immersive και η δουλεια στην λεπτομερια πραγματικα μοναδικη. Οταν δουλευει καλα το παιχνιδι σε βυθιζει στον κοσμο του. Και οταν αρχισεις να παινεις τη φιλοσοφια και τους μηχανισμους του και αναβαθμιζεσαι, γινεται αλλη εμπειρια. Δεν ξερω αν τα quests θα εχουν την ποιοτητα αυτου που επαιξα εχθες, αλλα αν ειναι ετσι τοτε μιλαμε για κατι πολυ πολυ καλο.

Αλλα αυτη τη στιγμη πασχει οπου και να εχει κυκλοφορησει. Στη μια πλατφορμα για τον Α λογο, στην αλλη πλατφορμα για τον Β λογο.

PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

15. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

Valkyre (11-12-2020)

Name
    Δημήτρης

^^Kαλα και το HDR ναι ηθελα να το γραψω... ειναι οτι ναναι. Ενας πονοκεφαλος... σου πεταει ενα μενου με 3-4 ρυθμισεις λες και εχεις σπιτι σου calibration μηχανημα για να βγαλεις ακρη... αυτη η "PCιλα" στο setting του HDR ειναι τοσο "δηθεν" ρε παιδι μου. Βγαλε ενα σωστο HDR οπως βαζει ολος ο κοσμος και ασε τις δηθενιες στην ακρη... δηλαδη ελεος.

Κι εγω με off επαιξα τελικα.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Aπ' όσο παρατήρησα στις φωτογραφίες, έχουν βάλει αρκετό bloom lighting στο SDR για να πετύχουν το οπτικό αποτέλεσμα που ήθελαν.............

.........το οποίο όμως όταν ενεργοποιείται το RT, η διάχυση φωτός είναι τόσο ΜΕΓΑΛΗ που οι κόκκινες/κίτρινες αποχρώσεις (του bloom lighting) "λούζουν ανεξέλεγκτα" όλο το χώρο.

Εξ ου και οι ρυθμίσεις, μπας και βρεις εσύ ο χρήστης το sweet spot.

18. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

modecris (11-12-2020)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

8 μύρια pre-orders διάβασα η CDPR, δηλαδή κοντά μισό δις εισπράξεις.

Θα σκιστούν να το πατσάρουν non-stop το επόμενο 6μηνο, πριν τους σκίσει ο κόσμος...

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Ερώτηση για εσας που έχετε παίξει αρκετά το παιχνίδι(valkyre και λοιποί).

Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι σαν ένα open world Deus Ex? Εννοώ να παίζεις με stealth χωρίς πολλές μάχες και να προσεγγιζεις κάθε περιοχή από διαφορετικά σημεία με hacking κτλ.

Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό για ένα τέτοια παιχνίδι.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by stavros88 View Post

Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι σαν ένα open world Deus Ex? Εννοώ να παίζεις με stealth χωρίς πολλές μάχες και να προσεγγιζεις κάθε περιοχή από διαφορετικά σημεία με hacking κτλ.

Από ότι άκουγα στο podcast του Gameover, ναι μπορείς. Αρκεί σαφώς να έχεις φτιάξει ένα build που να αφορά το hacking.
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by stavros88 View Post

Ναι μπορεις.

Το παιχνιδι εχει τεραστιο ευρος του πως ακριβως θες να ολοκληρωσεις τις αποστολες σου. Αλλα θα απαιτησει απο εσενα να κανεις μεθοδικη μελετη του πως θες να στησεις τον χαρακτηρα σου. Γενικα εχει μεγαλο learning curve το παιχνιδι. Οχι επειδη ειναι δυσκολο αλλα επειδη προσφερει τοσα πολλα πραγματα και τοσο βαθυ customization.

Μην περιμενετε τα πρωτα sessions σας να ειναι "ευχαριστα". Γινεται κουραστικο και αποπνηκτικο το παιχνιδι.

Εγω στο 3ο session εμαθα τους μηχανισμους του (τουλαχιστον οσους εχω ξεκλειδωσει) και μπορω πλεον να πω οτι αντιλαμβανομαι το μεγεθος του και το στυλ του.

Κρατηστε το ομως στην ακρη παιδια μεχρι να φτιαξει η κατασταση και να βγει το next gen patch.

23. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

panos74gr (11-12-2020),stavros88 (11-12-2020)

PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Can't wait για την next gen version

Name
    Δημήτρης

Να δουμε ομως γιατι το βλεπω να τραβαει πολυ μακρια το θεμα. Αυτη τη στιγμη η εταιρεια τρωει -δικαιως- ενα επικο κραξιμο για την κατασταση των εκδοσεων PS4/XBONE. Η κατασταση των εκδοσεων αυτων ειναι αθλια. Οποτε εκτος του οτι πρεπει να λυσουν τα θεματα με τα glitches/bugs κλπ, πρεπει να φτιαξουν και αυτες τις εκδοσεις που παιζει ο περισσοτερος κοσμος...

Συγκριτικα η "πελατεια" των PS5/XSX ειναι τοσο μα τοσο μικρη, και εχει ηδη γλυκαθει απο τα 60 καρε, που θα το περασουν λιγο αβαβα το ολο next gen patch... αν ερθει θα αργησει παρα μα παρα πολυ θεωρω.... και μακαρι μακαρι να κανω λαθος...

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Can't wait για την next gen version

Τα πάντα είναι φωτισμός, τέλος.

Bookmarks

Bookmarks