-
Εγώ γιατί θεωρώ ότι τα γραφικά του "cinematic" θα έπρεπε να είναι όχι απλά target rendered αλλά τα τελικώς υλοποιήσιμα γραφικά σχεδόν οποιουδήποτε παιχνιδιού πλέον, αλλά για να είμαι δίκαιος μιλάω για την νέα γενιά και όχι την έκδοση του PS4. Βεβαίως ούτε αυτά που βλέπω για PS4 με συγκινούν ιδιαίτερα, έχουμε νομίζω δει πολύ καλύτερα γραφικά ακόμη και σε αυτή την γενιά, ακόμη και σε open παιχνίδια ή κάνω λάθος;
Τέλος πάντων όλα αυτά τα cinematic/CGI/etc trailers κινούνται πάντα στο όριο της απάτης καθώς ο κόσμος δεν το πολυψάχνει (και δεν πρέπει η αλήθεια είναι) και νομίζει ότι αυτό που βλέπει - αυτό θε να λάβει. Αν θέλουν να κάνουν "cinematic" κλιπάκια, ας χρησιμοποιούν κανονικούς ηθοποιούς και ας κάνουν real life trailers όπως κατά καιρούς έχει κάνει π.χ. το Halo για να παρουσιάσει κάποιες εκδόσεις του Halo, όπου ο κόσμος εκεί και προφανώς αναγνωρίζει ότι δεν θα λάβει τέτοια ποιότητα (αφού είναι κανονικοί ηθοποιοί).
Σταδιακά περί γραφικών μπορεί να έχουμε δυσκολία στην αναγνώριση επιπλέον triangles κλπ λεπτομέρειες σε σχέση με το παρελθόν, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην "εξανθρώπιση" χαρακτήρων και το να πλησιάσουν την πραγματικότητα με τις υφές, τις εκφράσεις, κλπ και όχι να μοιάζουν ακόμη και τώρα σαν κακοφτιαγμένα ανθρωπάκια από παλαιότερες γενιές. Δεν ξέρω αν με θεωρείτε υπερβολικό αλλά νομίζω η CDPR μπορεί να φτιάχνει νομίζω καλύτερα.