Originally Posted by
captainjacko
Θέλω να πω λίγα πράγματα για το game μετά από 12 ώρες gameplay σε ps5 χωρίς τεράστιες αναλύσεις γιατί νιώθω ότι πολύ κόσμος αμφιταλαντεύεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως και εγώ πρώτου το αγοράσω και αν αξίζει τελικά να το αγοράσεις η ίσως να περιμένεις λίγο μέχρι βγουν τα διαφορά patch η μήπως να μην το αγοράσεις και καθόλου
Τα γραφικά δεν είναι τα γραφικά που είδαμε στις παρουσιάσεις που έκαναν πριν 1.5 χρόνο ναι είναι όμορφα ναι τρέχει καλά σε ps5 αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτά της παρουσίασης η αυτά που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό
Το story είναι slow burning αν σου αρέσει αυτό το είδος προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου το combat πολύ διασκεδαστικό και επιτέλους νιώθεις πως είναι να χρησιμοποιείς κάποια next gen όπλα αλλά παράλληλα δεν είναι και κάτι πρωτοποριακό η ιδιαίτερο και σε αυτό πιστεύω φταίει οι τόσοι πολλοί τρόποι που μπορείς να προσεγγίσεις μια αποστολή
ναι υπάρχει ποικιλία και αυτό είναι καλό αλλά από την άλλη τίποτα το πρωτοποριακό .Με λίγα λόγια μπορείς να κάνει πολλά πράγματα το Cyberpunk αλλά τίποτα από αυτά
δεν είναι κορυφαίο .
Έχεις πολλές επιλογές στο Cyberpunk και αν θες πραγματικά να το αξιοποιήσεις πλήρως ακόμα και τα μενού είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που θα πρέπει να κανείς research στο internet και να έχεις και κάποιο guide αλλιώς θα ζοριστείς και θα νιώθεις πάντα ένα κενό ότι δεν κανείς σωστά τα πράγματα και δεν λειτουργείς όπως ακριβώς φτιάχτηκε το παιχνίδι για το αξιοποίησης πλήρως .
Στις 12 ώρες gameplay έχω βρει αρκετά bug αλλά όχι κάτι που είναι game breaking μέχρι στιγμής και ειδικά για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι νομίζω ότι είναι σε ανεχτο σημείο .
Τπ voice acting είναι σε κορυφαίο επίπεδο σε σημείο που νομίζω ότι ο χολιγουντιανός Κιάνου Ριβς είναι πολύ λίγος σε σχέση με τους άλλους ηθοποιούς πολύ καλή δουλειά σε αυτό το
κομματι.
Αυτο όμως που με έχει αφήσει με ανοιχτό το στόμα στο Syberpunk σε αντίθεση με αλλά πράγματα είναι η ατμόσφαιρα και το soundtrack omg νομίζω πως ζω πραγματικά σε
αυτο το εφιαλτικό μέλλον και τι να πεις πραγματικά για το συνθέτη αυτής της μουσικής που πραγματικά συμβάλει στο 50% αυτής της ατμόσφαιρας εκπληκτική δουλειά και respect.
Έχω αρκετό δρόμο μπροστά μου μέχρι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι αλλά νομίζω πως έχω καταλάβει πάνω κάτω προς τα που πάνε τα πράγματα
Ναι το Cyberpunk είναι ένα παρά πολύ καλό game αλλά δεν είναι το παιχνίδι της δεκαετίας και δεν είναι ούτε το καλύτερο παιχνίδι του 2020 υπάρχουν καλύτερα
Κριμα υπήρχαν προοπτικές μεγάλες και δαπανήθηκαν εκατομμύρια σε promotion έκαναν τα πάντα προκειμένου να πουλήσουν όσα ποιο πολλά αντίτυπα μπορούσαν
και αναρωτιέμαι αν όλα αυτά τα υπέρογκα ποσά είχαν αξιοποιηθεί ποιο σωστά και αν δεν είχαμε αυτά τα 300 επεισόδια στο you tube κάθε μέρα από ένα διαφορετικό
από τη Cd Project μήπως τότε μιλάγαμε για το παιχνίδι της χρονιάς η ακόμα ίσως και της δεκαετίας ?
Αυτη η πικρία μου μένει από αυτή την εταιρεία η οποία προσωπικά πιστεύω από ένα σημείο και μετά έβαλε το promotion πάνω από το ίδιο το game
Να επαναλάβω πως αυτό δεν είναι review για το game
Bookmarks