Παντως για να μην τα ισωπεδονουμε ολα αυτα τα μαγαζιά της γειτονιάς ειναι φυςη αδυνατον να μπορέσουν να ανταγωνιστούν μεγάλες αλυσίδες και πολυεθνικές εξωτερικού.
Οποτε αν ο τρόπος για να μπορέσουν να δώσουν την κονσολα στην ιδια τιμη ειναι αυτος πολυ καλα το κανουν.
Και ενα παραπανω το συγκεκριμένο μαγαζί το οποίο εχει σημαντική ιστορια στο χώρο του ελληνικού gaming και εχει κανει εξαιρετικές προσφορές στον gamer.
Θεωρω λοιπον οτι αυτα τα μαγαζιά πρεπει να στηρίζουμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Χθες το τίμησα απο Κωτσόβολο στα 304 bundle με το uncharted(κανονικα ειναι 329 αυτο το πακέτο αλλα κέρδισα έκπτωση 20 ευρω απο μια προσφορά για internet on the go στο κινητό μου + 1 εκπτωτικό κουπόνι των 5 ευρω που ειχα).
Και το παιχνιδι απο το ράφι παρακαλω !
Δεν ηταν bundle μες την κονσολα με την αναλογη κίτρινη ένδειξη που λεει "bundle copy not for resale"
Απλα σ αυτα τα λεφτά c-chassis κονςολα + retail game η μονη περιπτωςη να το έχανα ηταν να μην τα ειχα!
Ισως το καλυτερο deal που εχω κανει στο οικονομικό κομμάτι.
Πανευτυχής!
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Last edited by Giannis1979; 29-12-2015 at 12:42.
Καλα μην τα κάνετε τραγικά εγώ πιστεύω οποίος θέλει βρίσκει προσφορές, ο κωτσοβολος έβαλε και αυτος με ενα χειριστήριο εξτρα 339 που και αυτο είναι καλη προσφορά, αν ηταν άλλες εποχές δεν θα υπήρχε τίποτα άλλα φέτος και με την κατάσταση που επικρατεί δεν νομίζω να εξαντληθεί εντελώς όλο και κάπου θα βρίσκεται.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγώ παντου 299 την βλέπω αυτες τις μέρες στα μεγάλα καταστήματα που έχω παεο για ψώνια
Ναι δεν συμφέρει με το 20 % τέτοια εποχη μετά την Πρωτοχρονιά είχε βάλει το public καλη προσφορά με παιχνίδια λέτε να δούμε κάτι ανάλογο φέτος.
Πάντως βλέποντας της προσφορές ps4 μπορω να πω οτι το 299 δεν συμφέρει οταν σου δίνει ενα καλό games η χειριστήριο με 329 μερικά κατάστηματα (public 339 έχουν), τώρα βλέπω κωτσοβολο και έχει βάλει και άλλα όπως 1TB ps4 με starwars 409 καλη τιμή μου φαίνεται.
Ξεγελαει λίγο το 299 στην ουσία 300 είναι και η διαφορά 109ευρώ συν 500gb συν games.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
dolmas (30-12-2015)
Bookmarks