psx3 (10-03-2014)
Nek_Food (31-03-2014)
Το τελειωσα εχθες..... Με απλα λόγια οτι καλύτερο εχω παίξει......... Τελικά τα καλύτερα έρχονται απο μικρές ομαδες......
Όντως ο χειρισμός ώρες ώρες σε μπερδεύει, πχ πολλές φορές αντί να πάω και με τους 2 μαζί από ένα μονοπάτι έστελνα τον έναν στην ανατολή και τον άλλον στη δύση.
Όταν το τελείωσα όμως μου άφησε την αίσθηση ενός ακόμα ωραίου psn παιχνιδιού.
Δεν νομίζω να βρεθεί κανείς να πει ότι δεν του αρέσει το παιχνίδι. Το τέλος ίσως, το παιχνίδι όχι. Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι, ήταν εξαιρετικό γενικά και το χάρηκα, ενώ σε μερικά σημεία ήταν πολύ δυνατό σε συναισθήματα. Από gameplay, γραφικά και ιστορία δεν νομίζω ότι έχω το παραμικρό παράπονο.
Το μόνο που δεν με ικανοποίησε, σχετίζεται με αυτόν τον θεσμό των τροπαίων. Όλα τους ήταν ουσιαστικά άσχετα με τον βασικό κορμό της ιστορίας και για την ίδια την ιστορία δεν έδινε απολύτως τίποτα, μάλλον κρίμα θα έλεγα μέχρι ένα βαθμό.
Κάποια ΟΚ είχαν πλάκα και γέλασα όταν τα ξεκλείδωσα τυχαία (π.χ. Το "μπασκετάκι"), ένα άλλο ήταν συγκινητικό αλλά γενικά τα βρήκα κάπως εκτός θέματος ή άσχετα αλλά θα μου πεις τα έβαλαν εκεί για να παίξεις λίγο παραπάνω, σαν μία δεύτερη ευκαιρία για παιχνίδι αφού με το πέρας του παιχνιδιού δεν έχει κανένα νόημα να το ξαναπαίξεις. Επίσης, ένα παρότι τηρούσα τα κριτήρια δεν μου το ξεκλείδωνε γιατί αυτό που ζητούσε και έκανα το έκανα στο τέλος του παιχνιδιού και όντας φυσιολογικά στον κανονικό δρόμο ενώ τελικά απαιτούσε να γίνει στην αρχή βγαίνοντας χωρίς κανένα απολύτως λόγο από την πορεία του παιχνιδιού, εντελώς ανόητο θα έλεγα (και στις δύο περιπτώσεις μάλλον).
Δεν ξερω αν συμφωνείτε ως προς αυτή την επιλογή των δημιουργών, πάντως όντας άσχετα τα τρόπαια με την ιστορία, μπορείς να χαρείς το παιχνίδι χωρίς να έχεις το άγχος τους. Το δεύτερο play thought αν και σου δίνει την ευκαιρία να χαρείς ξανά κάποια όμορφα στοιχεία - σημεία του παιχνιδού (π.χ. Τους "γίγαντες") είναι μάλλον λίγο αγγαρία σε κάποια σημεία.
Axilleas_GR (12-08-2014),tsakali GR (09-04-2014)
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα. Κόλλησα κάπου.
Spoiler!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Όταν πατάς το action button δεν τραβάει το κλειδί για να το πάρει;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Kapa (21-04-2014)
Mολις τελειωσα το παιχνιδι και μπορω να πω οτι αυτη η εικονα χαρακτηριζει απολυτα την εμπειρια:
Το παιχνιδι ειναι ενα μικρο αριστουργημα για εμενα και το soundtrack του απο τα πιο δυνατα και συναισθηματικα soundtrack ολων των εποχων...
Axilleas_GR (12-08-2014),panos74gr (25-05-2014)
Και εγω το τελειωσα, να πω την αληθεια δεν επαθα και την πλακα μου. Ωραια η ιστορια, (σαν interactive παραμυθι), αλλα μεχρι εκει. Καλυτερα να εβλεπα ταινια μιας και το gameplay ειναι φοβερα βαρετο και ρηχο. Δεν λεω, παρα πολυ καλη προσπαθεια για ιντι, αλλα πας για εμενα.
Εκτος απο το κομπο στον λαιμο που ειχα απο ενα σημειο και μετα αυτο που που βρηκα εξαιρετικο σαν ιδεα και εδειξε οτι πολλες φορες για να πεις κατι στα βιντεοπαιχνιδια δεν χρειαζεσαι εκατονταδες γραμμες διαλογου ειναι
Spoiler!
Last edited by AgentPrinny007; 26-05-2014 at 21:56.
Axilleas_GR (12-08-2014),panos74gr (26-05-2014),PDS (26-05-2014),Valkyre (26-05-2014)
^^ ακριβως αυτο... Οταν εφτασα κι εγω εκει επαθα πλακα με το πως υλοποιηθηκε το συγκεκριμενο καθωςSpoiler!
Απιστευτο... Υπεροχο παιχνιδι...
AgentPrinny007 (26-05-2014),Axilleas_GR (12-08-2014),panos74gr (26-05-2014),PDS (26-05-2014)
Aυτο οντως ηταν πολυ εξυπνο/ομορφο.
Μόλις εχθές το τελείωσα επίσης. Ανάμεικτα συναισθήματα..... Δεν θα το χαρακτήριζα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ αλλά σίγουρα είναι το πιο συγκινητικό που έχει πέσει στα χέρια μου και θέλοντας και μη χαράζεται στη μνήμη για τις συγκινητικές στιγμές που προσφέρει. Τα τρόπαια οφείλω να συμφωνήσω με το Νεκτάριο είναι παντελώς άσχεταμε την ιστορία και υπάρχουν απλά για να υπάρχουν ή για να σε αναγκάσουν να ασχοληθείς ξανά αν δεν τα πήρες με τη πρωτη. Χωρίς να θέλω να μειώσω την ιστορία που είναι παρά πολύ καλή μόνη μου ένσταση είναι ότι θα ήθελα να είναι λίγο πιο επεξηγηματικη σε κάποια σημεία ώστε να αποκτάει περισσότερο βάθος ο κόσμος στον οποίο εκτυλίσσεται.
Nek_Food (19-08-2014)
Εκπληκτικό,game,αξεχαστη εμπειρια.
http://www.gamespot.com/articles/bro.../1100-6427965/Publisher 505 Games has confirmed Brothers: A Tale of Two Sons will be available on PlayStation 4 and Xbox One in summer 2015.
![]()
.
Το τελείωσα επιτέλους. Το είχα στην συλλογή αλλά δεν το είχα αγγίξει. Ωραία ιστοριούλα και ωραίο παιχνιδάκι γενικότερα. Μου άρεσε η γλώσσα που μιλούσαν, δεν ξέρω αν είναι αληθινή αλλά σπάνια συναντάμε μια τέτοια ιδιαιτερότητα. Κάτι που επίσης δεν συναντάμε συχνά είναι η τόσο στενή συνεργασία των 2 χαρακτήρων.
Starlord (08-09-2016)
Bookmarks