Κι εγώ είμαι της άποψης Retail. Όχι για λόγους συλλογής βέβαια. Το αγκάθι της τιμής πιθανώς να βελτιωθεί στο μέλλον. Να αγοράζουμε δηλαδή από το PSN στη μισή τιμή ή πιο φθηνά. Αλλά όπως έγραψε και ο Λευτέρης θα χαθούν άπειρες δουλειές σε περίπτωση που γίνουν όλα digital. Μόνο και μόνο αυτό μου φτάνει σαν λόγος.

Από εκεί και πέρα, εκτός από backup που πιθανόν να θέλει κάποιος σε περίπτωση που χαλάσει ο σκληρός υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάποιος θα θέλει σε δισκάκι το παιχνίδι του. Εγώ ας πούμε έχει τύχει πολλές φορές να πηγαίνω σε έναν φίλο μου και να παίζουμε κάποιο παιχνίδι μου ή κάποιου άλλου. Σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε? Αγοράζει ο καθένας το παιχνίδι του? ¨Η κουβαλάμε τις κονσόλες μας αντί για το παιχνίδι. Αν θέλουμε να ανταλλάξουμε κάποιο παιχνίδι με έναν φίλο? Εντάξει δεν αναφέρω καν περί πώλησης μεταχειρισμένου αφού θα πέσει φωτιά και θα με κάψει έτσι όπως πάνε να το κάνουν... Βέβαια αυτά τα τελευταία προβλήματα μάλλον θα έρθουν και στα retail παιχνίδια. Προς τα εκεί κατευθύνονται πλέον.