Page 6 of 13 FirstFirst ... 2345678910 ... LastLast
Results 101 to 120 of 257

Thread: Until Dawn

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by opozit View Post
    Οκ απλά νομίζω πως έχω δικαίωμα να κρίνω κάτι έτσι δεν ειναι ;τλπ οταν το παίξεις θα καταλάβεις πως έχω δίκιο..
    Φιλε μπορεις να πεις εντυπωσεις μεχρι οsο εχεις παιξεις χωρις spoiler!!

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

περιβαλλον,σεναριο,γραφικα 8,5/10 ηχος 9/10...προσωπικη μου αποψη παντα το παιχνιδι ειναι για αγορα αν ειχε και υπποτιτλους που επιβαλεται να εχουν ολα τα exclusives θα ηταν ενα ολοκληρομενο παιχνιδι αν οχι απο τους καλυτερους τιτλους στην αγορα..ειμαι στο 4 κεφαλαιο νομιζω εχει 10 καθε ενα απο αυτα νομιζω πως διαρκει 1 ωρα και δεν με εχει αφησει χαλαρο ουτε μια στιγμη η πετυχημενη θεωρια της πεταλουδας..!

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by opozit View Post
    περιβαλλον,σεναριο,γραφικα 8,5/10 ηχος 9/10...προσωπικη μου αποψη παντα το παιχνιδι ειναι για αγορα αν ειχε και υπποτιτλους που επιβαλεται να εχουν ολα τα exclusives θα ηταν ενα ολοκληρομενο παιχνιδι αν οχι απο τους καλυτερους τιτλους στην αγορα..ειμαι στο 4 κεφαλαιο νομιζω εχει 10 καθε ενα απο αυτα νομιζω πως διαρκει 1 ωρα και δεν με εχει αφησει χαλαρο ουτε μια στιγμη η πετυχημενη θεωρια της πεταλουδας..!
    Φιλε ευχαριστω πολυ!! Κατι τελευταιο ποσο τρομακτικο ειναι;;

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δεν ξέρω τι έγραψε ο φίλος, ίσως να μην είναι και σημαντικό. Αλλά και εγώ είμαι της άποψης πως ό,τι αφορά σαν σενάριο ένα παιχνίδι (έστω και η πιο αδιάφορη λεπτομέρεια) καλύτερα να μπαίνει σε spoiler
    Spoiler!

5. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

chronohill (29-08-2015)

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    Φιλε ευχαριστω πολυ!! Κατι τελευταιο ποσο τρομακτικο ειναι;;

υπαρχουν στιγμες που σε αποροφαει τοσο πολυ ιδιαιτερα αν το παιξεις βραδυ που γενικοτερα ο καθε ηχος μπορει να σε κανει να τρομαξεις,ειναι τοσο καλο το σεναριο ομως που οι συγκινησεις οσο αφορα τους χαρακτηρες ειναι πολυ εντονες..

Senior Member kostas1234's Avatar
    PSN ID
    kk09-07-2011

παιδια καλημερα γνωριζει κανεις αν εχει βγει το παιχνιδι στα seven spots το εχει νοικιασει καποιος​

8. The Following User Says Thank You to kostas1234 For This Useful Post:

Alex (28-08-2015)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Ρώτησα το παιδί απο seven και μου είπε λόγο capital ήρθαν λιγα κομμάτια,δεν ξέρει καν αν θα έρθει ποτέ στο συγκεκριμένο κατάστημα (για ενοικίαση μου λέει προς το παρόν δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν)
    Βέβαια 100% σίγουρος δεν είναι παλι σκατα τα εκανε η Sony.
    Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Christos33; 27-08-2015 at 14:30.

xbox:Christoforo7s

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Μεχρι στιγμής 2 chapter εχω παιξει και μου αρεσει πολυ το παιχνιδι. Τα γραφικά του πολύ ωραία όπως πολύ καλή είναι και η ατμόσφαιρα του

Αυτό που μου άρεσε πιο πολύ από όλα είναι η ψυχολογία που σε βάζει, οτι αποφάσεις πάρεις έχουν ένα αντίκτυπο και δεν κάνεις κάτι απλά για να το κάνεις. Αυτό που δεν μου αρέσει, είναι τα αρκετά jump scares που μου φαίνονται αχρείαστα και εκτός κλίματος για όσο παίξει μέχρι τώρα

Απο οτι ειδα εχει βγει και sound mode για τα headset

11. The Following User Says Thank You to Snk For This Useful Post:

ary4022 (27-08-2015)

PS4forums Addict stratisd's Avatar
    PSN ID
    stratisd

To πήρα σήμερα και εγώ, την special edition με το μεταλλικό κουτάκι, φοβερό κομμάτι για τη συλλογή μου
    Εντυπώσεις αργότερα.....

13. The Following 2 Users Say Thank You to stratisd For This Useful Post:

ary4022 (27-08-2015),chronohill (27-08-2015)

15. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Christos33 (27-08-2015)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Αυτο νόμιζω θέλει spoiler

PSN ID
    stratisd

Μετα και το 3ο κεφαλαιο, ειπα να γραψω τη γνωμη μου για το παχνιδι. Το Until Dawn ειναι μια κατηγορια μονο του, δεν εχω ξαναπαιξει τετοιου ειδους παιχνιδι, με τοσο καλα γραφικα και ηθοποιους. Μερικοι απο αυτους ειναι ευκολα αναγνωρισιμοι και το ολο σκηνικο θριλερ/σασπενς/δραση-αντιδραση δενει απολυτα με τους χαρακτηρες τους.
    Το καθε playthrough εχει διαρκεια περιπου 10 ωρες, αλλα το ΚΑΘΕ playthrough ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, και οταν λεμε διαφορετικο το εννοουμε, τελειως αλλο πραγμα, οχι μονο αλλοι διαλογοι, μιλαμε για διαφορετικα paths στην ιστορια, διαφορετικα story boards, διαφορετικο τελος.
    Εντυπωσιακα δομημενο, με λιγες cult πινελιες απο ταινιες του ειδους (Friday the 13th, Scream, Freddy Krugger κλπ) και πολυ ψιχολογικο σασπενς που το οριζεις εσυ, αναλογα με τις πραξεις-αποφασεις σου.
    Ο ηχος ειναι απιστευτα καλος και με το headset 2.0 της Sony που το δοκιμασα (εχει και profil να κατεβασετε για το παιχνιδι) ειναι πραγματικα ΑΛΛΗ εμπειρια, ειδικα αν παιξεις βραδυ με σβηστα φωτα!!!
    Το πρωτο παιχνιδι, μετα το dead space που με πεταξε απο τον καναπε 3 φορες μεσα σε 1 ωρα και αναγκαστηκα να αναψω τα φωτα LoL.
    Rating 9/10 για μενα και αξιο κομματι της συλλογης μου.

18. The Following User Says Thank You to stratisd For This Useful Post:

PDS (28-08-2015)

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Το πηρα και εγω και το ξεκινησα ειναι παρα πολυ καλο, οπως το περιμενα αλλωστε, σε βαζει αμεσως στην υποθεση και σε κραταει συνεχεια σε αγωνια, πολυ καλη ατμοσφαιρα οπου σε τρομαζει σε αρκετες φασεις και με την αναλογη μουσικη υποκρουση, πολυ καλα γραφικα με λεπτομερεια, φοβερο animation, οι χαρακτηρες φαινονται σαν κανονικοι ηθοποιοι, οι φωτισμοι και οι σκιες ειναι που δινουν μια αισθηση που σου προκαλει φοβο, πολυ σκοταδι οπου πρεπει να ψαχνεις συνεχεια και πρεπει να χρησιμοποιεις φακο για να βλεπεις. Ο χειρισμος ειναι καλος, ευκολος, αν και δεν εχει τοσο μεγαλη ελευθερια να κινηθεις και να ψαξεις, τα περιβαλλοντα ειναι ποικιλα τοσο μεσα οσο και εξω, πολυ καλοσχεδιασμενα και ομορφα οπου και αν βρισκεσαι. Οι πρωταγωνιστες εχουν ο καθενας τον χαρακτηρα του και εχει σημασια ποια ειναι η γνωμη σου για τον καθε εναν, αφου εσυ διαμορφωνεις την εξελιξη της ιστοριας με τις αποφασεις σου και τις επιλογες σου, οπου πρεπει να παιρνονται γρηγορα σε στιγμες που δεν εχεις τον χρονο να σκεφτεις τι θα αποφασισεις. Υπαρχουν δυο ειδων επιλογες συνηθως αλλα σου δινει και την δυνατοτητα να μην πραξεις τιποτα αν θες. Με το που το αρχισα, εχω ηδη τελειωσει και το 4ο κεφαλαιο, οσο προχωραει τοσο καλυτερο γινεται, το σταματησα ομως γιατι δεν θελω να τελειωσει γρηγορα... Ελπιζω να κρατησει τις 10 ωρες. Συστηνεται σε οσους αρεσουν τα heavy rain, beyond two souls, δεν μπορω να πω ακομα αν αξιζει τα λεφτα του ακομα γιατι ειναι και ακριβο αυτο θα θα κριθει αργοτερα και στο κατα ποσο θα μπορεις να το ξαναπαιξεις και ποσες διαφορετικες εκδοχες εχει η ιστορια αναλογα με τις αποφασεις που παιρνεις.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Αν δεν ήταν να πάρω το Mad Max θα το είχα τσιμπήσει ήδη.. Τώρα δεν περισσεύουν λεφτά και για τα 2..
    Spoiler!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Αστο για αργότερα, πολύ ακριβά το έχουν αυτο τον καιρό.
    Πηρα 53 ευρώ mgs και αυτο κατω απο 65 δεν το βρίσκω.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ήθελα πολύ το steelbook του. Το βρήκα στο σκρουτζ 62€ αν θυμάμαι καλά. Τωρα θα κοιτάξω μετά τα μέσα Σεπτέμβρη
    Spoiler!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Μεταχειρισμένο πιστεύω θα το βρεις σύντομα

PSN ID
    stratisd

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Μεταχειρισμένο πιστεύω θα το βρεις σύντομα

Μην το λες και εγω ετσι σκεφτομουν, να το τερματισω και να το πουλησω, αλλα δεν γινεται ετσι ευκολα, θελεις 3-4 playthrough, τουτεστην 40-50 ωρες gameplay και με τετοιο concept σιγουρο κομματι για συλλογη.
    Μην το συγκρινεις με The order 1886, ειναι αλλο φρουτο αυτο.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Δεν πανε ολη για πλατινα, προσωπικά εγω θα περιμένω να το παιξω μετά απο το mgs (οπότε θα περασει καιρό).
    Δεν του φαινόταν να είναι τόσο καλο το συγκεκριμένο games.

PSN ID
    stratisd

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Δεν πανε ολη για πλατινα, προσωπικά εγω θα περιμένω να το παιξω μετά απο το mgs (οπότε θα περασει καιρό).
    Δεν του φαινόταν να είναι τόσο καλο το συγκεκριμένο games.

Ποιος μιλησε για πλατινα;
    Δεν καταλαβαινεις οτι καθε φορα που παιζεις βλεπεις αλλο παιχνιδι; ποσο ποιο απλα να στο πω;
    Αν πας για πλατινα θελεις συγκεκριμενες ενεργειες που θα φερουν τα επιθυμητα αποτελεσματα για τα τροπαια, αλλα playthrough εκει...Προφανως αν δεν το δεις δεν μπορεις να το καταλαβεις.

Page 6 of 13 FirstFirst ... 2345678910 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks