Απο αυτα που διαβασα το παιχνιδι δειχνει να ειναι adventure κατα κυριο λογο, καλο αυτο γιατι το ειδος περα απο τα παιχνιδια της quanticdream ειναι σχετικα φτωχο.
Δειτε και ενα hands on preview
http://www.destructoid.com/until-daw...r-279525.phtml
teras1 (15-08-2014)
24 Minutes of Until Dawn Gameplay
νταξει πρεπει να το δειτε!ειμαι σουπερ ενθουσιασμενος!!!!
εχει στατικη καμερα!!!!!!!!!!!!!δεν ξερω αν θα ειναι παντου αλλα η στατικη καμερα(την εχουν εξελιξει μεταφερεται σε σημεια) δημιουργει καταπληκτικη ατμοσφαιρα στα παιχνιδια του ειδους...βλεπε παλια silent hill και resident...
εχει αποτι ειδα πολλα adventure στοιχεια...ψαξιμο,γριφους...
fully hyped!!!!
Spoiler!
Dragonpaul (17-08-2014),FotisGRC (17-08-2014),MajereMP44 (16-08-2014)
Μη σου πω οτι θα το πάρω μόνο και μόνο για τη στατική κάμερα!!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
chronohill (16-08-2014)
Ειναι οντως επηρεασμενο απο heavy rain και δειχνει σαν good "old advendure"!!μου αρεσει!
Πολυ καλο...
"Οκ" και απο εμενα, αλλα το acting μου φάνηκε καπως...
Αντε να παιρνοθν ιδεες οι χαζοι για ενα σωστο Resi!!!
Until Dawn may be the horror-themed Heavy Rain you've been waiting for
PS4 exclusive using Killzone: Shadow Fall's tech is looking good
teras1 (25-08-2014)
Δεν ξερω εαν θεωρειται horror, γιατι ειλικρινα εμενα μου εβγαλε την αισθηση ενος Scary Movie...
Οι ηθοποιοι και το voice acting (overacting θα ελεγα) ειναι τοσο μα τοσο τραγικο, που οποιαδηποτε αισθηση αγωνιας και τρομου δινει την θεση της στο γελιο. Επισης το animation, παρολο που προσπαθουν να τονισουν εντονα το acting των ηθποιων, κανει ακομα πιο τραγικη την κατασταση.
Ολα αυτα φυσικα σε εμενα, απο το ντεμο που ειδα τωρα.
Ολο αυτο το teen cast με απωθει. Μου θυμιζει χαζοθριλερ ταινιες τετοιου τυπου, που αντι να τρομαξεις πας για να γελασεις.
hakoo (31-10-2014)
Κατα την διαρκεια του demo στην conference οταν εμφανιζονταν οι επιλογες ο κοσμος συμμετειχε απο κατω και φωναζε τι να διαλεξει ο dev, καποια στιγμη πεταγεται ενας στο ασχετο ενω οι επιλογες ηταν ξερω γω στυλ "run" η "hide" και λεει "lose the towel!", πεθανα στο γελιο.
Εμμμμμμ, Quantic Dreams ripoff?
Quantic Dreams ripoff. Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο, αναλογα με το ποσο καλο θα ειναι το narrative. Ολο αυτο το teen scary movie που βγαζει δεν ειναι το καλυτερο μου αλλα θα δειξει, ηταν παντως μακραν η πιο ενδιαφερουσα παρουσιαση του παιχνιδιου που εχουμε δει μεχρι στιγμης.
Nek_Food (08-12-2014)
Εγω θα ξαναπω οτι το voice acting σε αυτο το παιχνιδι ειναι τραγελαφικο (απο οσα εχω δει μεχρι τωρα παντα). Ειναι τοσο γελοιο το overreaction και δειχνει τοσο μα τοσο "cheesy" που σε καμμια περιπτωση δεν θα μου προκαλουσε ενταση αυτο το πραγμα. Γελιο ισως. Ενταση και αγωνια με τιποτα.
chronohill (08-12-2014)
Bookmarks