Σπέρεν!
όποιος θέλει να κατεβάζει τα youtube βίντεο σε 720π και 1080π απευθείας στον σκληρό δίσκο του ps3, επισκέπτεται την παρακάτω σελίδα: ps3youtube.com και ακολουθεί τα πολύ απλά 2 βήματα που αναφέρονται στο πάνω μέρος της σελίδας με πράσινα γράμματα.
Προσοχή: δεν παίζει τα βίντεο σε μεγαλύτερη από την χαμηλή / μεσαία ανάλυση, αλλά σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις σε 720π/1080π το βίντεο απευθείας στον εσωτερικό δίσκο του PS3.
Έκανα ένα τεστ με το Man of Steel trailer 2 HD 1080p και κατέβηκε μια χαρά, όπως και μετά, έπαιξε μια χαρά - αναπαραγωγή με τον player του PS3 (ξέρετε, καρτέλα video, επιλέγουμε το βιντεάκι και κλίκ το Χ).
Μηπως ειδες και σε τι μορφη κατεβηκε?σε mp4?
Παρα πολυ καλο find παντως, θα το δοκιμασω οπωσδηποτε!
Satan has left his killing floor
PS4
yeap! σε mp4 ήταν το 1080p τρέηλερ του Man of Steel που κατέβασα (σε κάποιες φάσεις χτύπησε μέχρι και 8.5Mbps στην ποιότητα βίντεο - not bad για επίπεδα youtube download με φουστίτσα κολπέτο)
Αυτο το mp4 σωζει ζωες τελικα.χαχα
Ευχαριστω!
Satan has left his killing floor
PS4
Ειδα και εγω το app χθες και παραξενευτικα, πως και δεν το ειχα προσεξει τοσο καιρο!
Καλο ειναι να υπαρχει αν και πετυχα μονο sd βιντεο και δεν εντυπωσιαστηκα. Η πλοηγηση παντως απο app η πληκτρολογιο ειναι σαφως πιο γρηγορη.
Δεν ξέρω αν δοκιμάσατε να κάνετε pair το πσ3 μέσω της εφαρμογής με android κινητό αλλά είναι όλα τα λεφτά!
κάνεις search απο το κινητό ή tablet και βλέπεις το βιντεο στην τηλεόραση, απλά πρέπει να έχεις στο κινητό την εφαρμογή του youtube.
Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!!!!!!
Όπως λέει και ο bocgr κάντε pair το κινητό σας και το search του ps3 θα το ξεχάσετε. γίνεται εύκολα ειδικά άν έχετε smartphone κάνετε pair τη συσκευή και τα ψάχνεται μέσω αυτής τα βιντεάκια και τα στέλνεται στην οθόνη σας.
Τα κανονικής ανάλυσης βίντεο δεν θα σας κάνουν εντύπωση αλλά τα hd τα δείχνει μια χαρα και τα μεγαλώνει στην οθόνη
Σχετική ερώτηση, έχω το ps3 συνδεδεμένο σε 1080p τηλεόραση αλλά όταν ανοίγω το youtube app η ανάλυση γυρνάει στα 720p.
Υπάρχει κάποια ρύθμιση να το διορθώνει αυτό ή είναι έτσι φτιαγμένο το app;
Νομίζω έτσι είναι.. Και σε μένα το ίδιο κάνει. Δεν έχω παράπονο πάντως..
*Διαθέσιμο από σήμερα και στο PS3 το Tunein App στα US accounts*
Για όσους δεν γνωρίζουν το Tunein είναι η εφαρμογή/site που κάνει stream σχεδόν όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του κόσμου συμπεριλαμβανομένων και πάρα πολλών Ελληνικών !!!
Για να το κατεβάσετε στην Ελλάδα / Ευρωπαϊκό λογαριασμό απλά κάντε ένα US account ή χρησιμοποιειστε αυτό που ήδη έχετε , και κατεβάστε το από το ΧΜΒ στη κατηγορία Video/TV services. Μόλις το κατεβάσετε στο US account θα είναι διαθέσιμο και στο Ελληνικό λογαριασμό σας και θα το βρείτε στη κατηγορία Music του XMB.
http://blog.us.playstation.com/2013/...3-and-ps-vita/
Last edited by BraiNKilleR; 30-10-2013 at 10:54.
FotisGRC (30-10-2013),Kkritikos (30-10-2013),WolfRathmA (30-10-2013)
Η καλύτερη εφαρμογή! Μπράβο!
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Όποιος είναι plus μπορεί να κατεβάσει το tunein και από το eu store free δεν χρειάζεται να κάνει us account.
τα βιντεο με html5 το κανουν στον google chrome μηπως ισχυει και το ιδιο στο ps3?
Bookmarks