Tο ενα επεισοδιο καλυτερο απο το αλλο.... Μας μενουν δυο επεισοδια. Δειτε το trailer του επομενου:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=yufaTmc6xOs&feature=player_embedded"]Breaking Bad 5x07 Promo "Say My Name" - YouTube[/ame]
Tο ενα επεισοδιο καλυτερο απο το αλλο.... Μας μενουν δυο επεισοδια. Δειτε το trailer του επομενου:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=yufaTmc6xOs&feature=player_embedded"]Breaking Bad 5x07 Promo "Say My Name" - YouTube[/ame]
Παυλο επισημανθηκε απο χρηστη και οντως μου φαινεται και μενα λιγακι παραδοξο. Στον τιτλο του thread υπαρχει το spoilers inside ενω μεσα στο thread απ' οτι βλεπω οτι εχει σχεση με πλοκη μπαινει σε spoiler tags. Δεν ειναι λιγο αντιφατικο αυτο? Πες δλδ οτι μπαινει ο αλλος καινουριος ξερω γω και βλεπει spoilers inside στον τιτλο, θεωρει δεδομενο οτι μπορει να μιλαει ανοιχτα, αγνοει τον πρωτο σου post και πηγαινει κατ' ευθειαν σε απαντηση. Δεν ειναι πιθανο να γινει ζημια?
Μηπως να το βγαζαμε το spoilers inside απο τον τιτλο?
Οκ, αφαιρεσα την ενδειξη.
Οκ!!!! Το τελευταιο επεισοδιο ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ!!!!!!!! Ποιος περιμενει τωρα ενα χρονο για τη συνεχεια;;;;; Και ετσι οπως τελειωσε, τα επομενα 8 επεισοδια -η 6η εποχη δηλαδη- θα ειναιSpoiler!
Ενα πραγμα δε καταλαβα...Spoiler!
Kαι μια πολυ ασχημη ειδηση/φημη που, πραγματικα, ελπιζω να μην ισχυσει.
Σωστά, αλλαSpoiler!
Όσο για τις εποχές, ναι, αρχικά είχε προγραμματιστεί μια των δεκαέξι επεισοδίων, αλλα τελικά χωριστηκε επίσημα σε 5η και 6η.
Όπως και να 'χει.... ΤΙ ΣΕΙΡΑ!!!!!!!! Μακράν η καλύτερη που έχω δει!!!!!!
Spoiler!
Για τις σεζόν, όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, αλλά δεν θα είναι 6η αυτή που θα δούμε του χρόνου.
Όπως σου είπα ήταν θέμα συμβολαίων, αυτή τη στιγμή μόλις τέλειωσε το πρώτο μέρος της 5ης σεζόν. Τα συμβόλαια αφορούν κανονικά μία 5η σεζόν 16 επεισοδίων, απλά χωρίστηκε στα δύο. Έχει ξαναγίνει και σε άλλες σειρές (πχ Sopranos).
Εγώ θεωρώ ότι ίσως είναι η καλύτερη που παίζεται αυτή τη στιγμή (και τα τελευταία χρόνια), αλλά στο top3 μου πολύ δύσκολα να μπει - κάτσε να δούμε βέβαια και τα τελευταία 8!
LOLOLOLOL!!!!! So true!!!!
Το κειμενο στο spoiler που ακολουθει, ειναι μια υποθεση/θεωρια ενος fan της σειρας. Ομως, ειναι αντικειμενικα κατι με το οποιο θα πρεπει να ερθει αντιμετωπος ο Hank στην νεα mid season που θα ξεκινησει... αχεμ... τον Ιουλιο του '13 (καλη αναμονη...). Τι λετε εσεις;;;;
Spoiler!
Διαβαστε εδω!!!!! Φυσικα συμφωνω με ολους τους λογους....
Παυλο συγχαρητηρια..οτι τελειωσα τον πρωτο κυκλο..οτι και να πω ειναι λιγο..ειχα πολυ καιρο να κολλησω ετσι με σειρα απο εποχης 24 ναφανταστεις..!!
Περιεχει τα παντα απο ξυλο γελιο δραση καφριλα τα παντα..!!οτι και να πω ειναι λιγο..
Βεβαια πηγα να βγαλω τα αντερα μ στο δευτερο κ αρχη τριτου επεισοδιου αλλα η σειρα τα σπαει..!!!
Άριστο, χαίρομαι πραγματικά που σου αρέσει. Ερχεται και συνέχεια!!!!! Μετα να δεις τι γίνεται....!!!!!!
Ειναι μια χαρα και η τελευταία. Ολίγον πιο ήπια, αλλα έτσι πρέπει επειδη σε προετοιμάζει για τα τελευταία 8 επεισόδια. Εγώ δε θα άντεχα να περιμένω μέχρι του χρόνου. Γνώμη μου; Δες τα και μετα περίμενε. So what? και η αναμονή έχει τη γλύκα της.
Last edited by Dragonpaul; 11-08-2013 at 14:12.
Bookmarks