-
Breaking Bad

ΟΚ, ξέρω ότι έχουμε thread για σειρές, αλλά επιτρέψτε μου να ανοίξω ένα ξεχωριστό για την αγαπημένη μου σειρά ever, το Breaking Bad.
Για τους μη γνωρίζοντες, το BrBa έχει να κάνει με έναν καθηγητή χημείας, τον Walter White, ο οποίος μαθαίνει ότι είναι άρρωστος, πρόκειται να πεθάνει και προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην της οικογένειας του, μπλέκεται στον κόσμο των ναρκωτικών.
Ό,τι και να πω από δω και πέρα θα είναι spoiler, συνεπώς θα προτείνω σε όσους δεν έχουν ξεκινήσει τη σειρά, να το κάνουν πάραυτα. Δε θα το μετανοιωσετε!!!!!
Ίσως δεν είμαστε και πολλοί όσοι θα συζητούμε εδώ μέσα, αλλά κουβέντα να γίνεται και να μοιραζόμαστε απόψεις για τα δρώμενα και την πιθανή συνέχεια της σειράς.
Θα ήθελα να παρακαλέσω, οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την υπόθεση να μπαίνει σε spoiler.
Εδω ειναι μια σελιδα που εχει δημιουργηθει (οχι απο εμενα...) στο Facebook και ενημερωνεται για ΟΛΑ σχετικα με τη σειρα. Πραγματικα, ο τυπος που την εχει δημιουργησει, ξερει τα παντα!!! Χα χα χα!!!!!
O ιδιος εχει δημιουργησει επισης και ενα blog.
Για να ξεκινήσουμε κάπως, θα ήθελα να παραθέσω μια παρουσίαση που βρήκα στο διαδίκτυο του τελευταίου επεισοδίου (so5e04) που παίχτηκε την Κυριακή. Ο τύπος αναλύει το επεισόδιο μέχρι τελευταίας σκηνής και υποθέτει πιθανά σενάρια για τη συνέχεια.
Aντε να ερθει η Κυριακη τωρα να παιχτει το νεο επεισοδιο....
Last edited by Dragonpaul; 23-08-2012 at 21:08.