+Rep στον κύριο από πάνω.
+Rep στον κύριο από πάνω.
Μονο για όσους έχουν δει όλα τα επεισόδια
Spoiler!
Nikoladim (07-09-2013)
Πόσο ΓΑΜΑΤΟ επεισόδιο!!!!!!!! ΠΌΣΟ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spoiler!
Το ιδιο λεω και εγω αλλα για το 4χ11!Η τελευταια σκηνη απο τις καλυτερες που εχψ δει ποτε
αυριο τα καλα για μενα. Παυλο τι εγινε ρε συ αλλαξες αβαταρ. Ανακαλεσε σε παρακαλω, δεν σε αναγνωριζω!
To είδα μόλις τώρα. Δεν το περίμενα.
Spoiler!
Εν τω μεταξύ θα δω το επόμενο και θα χάσω τα άλλα επεισόδια γιατί φεύγω διακοπές την άλλη Πέμπτη. Την τύχη μου... Αρχίζω και σκέφτομαι να πάρω το laptop μαζί, να τα κατεβάσω από εκεί και να τα δω μαζεμένα στην επιστροφή.
Spoiler!
Dragonpaul (11-09-2013)
Nαι γαμω την τρελα μου το χαιπ εχει σπασει καρυδια. Τελειωσα και εγω το επεισοδιο, με το παυλο στο χερι μεχρι το επομενο(νεο meme του φορουμ απο οτι παρατηρησα).
Dragonpaul (11-09-2013)
Gentlemen, hold your breath! 3 more to go!!!!
Dragonpaul (11-09-2013)
"Αχχχ..." δε λες τιποτα!!!!!!! Ουτως ή αλλως θα επαιρνα τη complete season σε Blu Ray, οποτε (οταν πεσει σημαντικα η τιμη) θα το τσιμπησω. Τωρα αν εξαντληθει δε χαλασε και ο κοσμος, θα παρω μια απλη εκδοση. Ειναι πολλα τα λεφτα...
Ελα μωρε, καυλα αλλα παραλογα ακριβο. 150ε θα ηταν μια λογικη τιμη, αλλα προφανως και πονταρουν στα 10αρια που σκανε στο Imdb...
Βγαίνει φθηνότερα από Ευρώπη
http://www.amazon.co.uk/Breaking-Bad...s=breaking+bad
και υπάρχει και πιο απλή
http://www.amazon.co.uk/Breaking-Bad...s=breaking+bad
Αν και θα το πάρω λογικά, προτιμώ πιο μαζεμένα boxsets, όπως αυτά που βγάζει το HBO για τις σειρές του (μιλάω για τα αμερικάνικα releases φυσικά)... btw στο προηγούμενο επεισόδιο, στο σπίτι του Hank, υπήρχε το boxset του Deadwood.
‘Breaking Bad’ Saul Goodman Spinoff A Go At AMC, Will Serve As Prequel To Original.
Breaking Bad‘s Saul Goodman will live on at AMC. After lengthy negotiations, the cable network and Breaking Bad producer Sony Pictures TV have reached a licensing agreement for a spinoff series from Vince Gilligan‘s acclaimed drama series. The spinoff series, tentatively titled Better Call Saul, had been in the works for months. It centers on one of Breaking Bad‘s most recognizable supporting characters, Bob Odenkirk‘s unflappable criminal lawyer Saul Goodman. Conceived by Breaking Bad creator Gilligan and series writer-producer Peter Gould, who created the Saul character together for a Season 2 episode written by Gould, the spinoff will be be a one-hour prequel that will focus on the evolution of the Goodman character before he ever became Walter White’s lawyer, AMC said. The network wouldn’t elaborate on the project’s status, but I’ve learned Better Call Saul has a series order pending the complication »
ΠΕΘΑΙΝΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Dragonpaul (12-09-2013)
Τι απίστευτος ηθοποιός ο Bryan Cranston.. Και τον είχα παρεξηγήσει σε κάτι χαζοκωμωδίες που έκανε παλιά(βλέπε Malcolm in the Middle)..
Τρομερός.. Σε κάθε έκφραση του προσώπου που κάνει, καταλαβαίνεις τι σκέφτεται..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Ο Bryan Cranston ειναι γενικα παρεξηγημενος. Πρόκειται για genious του acting και δε το λέω με υπερβολή αυτο. Πάντως εκει που δε νομίζω οτι συμφωνω, ειναι οτι δε φαίνεται η ικανότητα του σαν ηθοποιός στο Malcolm in the Middle. Και εκεί ειναι απλα εκπληκτικός!!!! Πολλα επεισόδια τα ειχε παρει αποκλειστικά πάνω του!!!!!!
Ναι ρε συ, συμφωνώ!! Απλά, έναν ηθοποιό που τον ξέρεις μόνο απο κάτι κωμωδίες, δεν μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά, όσο καλός και να είναι!
Βάλε τον Ross απο τα φιλαράκια να παίξει έναν serial killer.. E,όσο καλός και να είναι θα θυμάσαι πάντα τα Φιλαράκια!![]()
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Bookmarks