-
Να σου πω προτιμω χιλιες φορες αν βγαλουν πατς να ειναι απλα native 4k/30fps παρα την τωρινη αναλυση στα 60fps. Κριμα που δεν εχουμε την αναλυση του Xbox1X. Ειναι αρκετα πιο καθαρο.
Περα απο αυτο, εγω τα θεματα μου με τον χειρισμο τα εχω πει πολλες φορες, εξισου πολλες φορες ομως εχω πει οτι ο κοσμος του παιχνιδιου και η απιστευτη λεπτομερεια του με σαγηνευουν. Ο τροπος που συμπεριφερονται τα παντα μεσα στο παιχνιδι ειτε ειναι NPCs ειτε ειναι η χλωριδα και η πανιδα, ειναι πρωτοφανη.
Η ζωντανια του κοσμου αυτου δεν θα ξεπεραστει παρα μονο απο τους ιδιους πιστευω. Ειναι φοβερο πως ακομα και μεχρι σημερα η κοινοτητα ανακαλυπτει νεες λεπτομεριες για τον κοσμο αυτο. Ειναι λες και η Ροκσταρ ειχε ενα ολοκληρο division "αληθοφανειας και ρεαλισμου" το οποιο ειχε σαν μοναδικη του δουλεια να ελεγχει ολα τα επιμερους τμηματα του παιχνιδιου και να φροντισει να σκεφτει καθε ενδεχομενο το οποιο θα μπορουσε να σπασει το immersion του ρεαλισμου. Αληθεια δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο παιχνιδι που να εχει τοσες πολλες μικρες λεπτομεριες μεσα του.
Τους βγαζουμε το καπελο σε αυτο.
Λιγο ομως οι μλκες να κανουν κατι τοις πιο διασκεδαστικο τον χειρισμο για εμας τους λοξους. Δωστε μας επιλογες!