Results 1 to 20 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

Καλησπερα μια βοηθεια αν ξερει καποιος ξεκινησα το παιχιδι χθες αλλα σε ρυθμισεις hdr στο ps4 pro κανει τοσο θορυβο που ειναι πολυ κουραστικο κ μου εχει σβησει και το ps4 2 φορες λογω θερμοκρασιας μπορω με καποιες ρυθμισεις να το αλλαξω ?εβγαλα και το hdr και παλι εκανε θορυβο ,αν γνωριζει καποιος να βοηθησει.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by iou21 View Post
    μου εχει σβησει και το ps4 2 φορες λογω θερμοκρασιας
    Και τι περιμενεις για να το καθαρισεις? οι κονσολες δεν ειναι PC για να χαμηλωσεις τα settings και να τρεχει ποιο ελαφρια.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    Να ρωτησω κατι, για τα collectibles υπαρχει καποιος χαρτης σε καποιο μαγαζι του παιχνιδιου που τα δειχνει στο χαρτη ή απλα ψαχνεις να τα βρεις?
    Θυμαμαι στο GTAV υπηρχε εφαρμογη κινητου που ειχε τα παντα, και μπορουσες και να μαρκαρεις τι εχεις παρει. Κοιτα μηπως υπαρχει κατι αναλογο.

Quote Originally Posted by iou21 View Post
    Καλησπερα μια βοηθεια αν ξερει καποιος ξεκινησα το παιχιδι χθες αλλα σε ρυθμισεις hdr στο ps4 pro κανει τοσο θορυβο που ειναι πολυ κουραστικο κ μου εχει σβησει και το ps4 2 φορες λογω θερμοκρασιας μπορω με καποιες ρυθμισεις να το αλλαξω ?εβγαλα και το hdr και παλι εκανε θορυβο ,αν γνωριζει καποιος να βοηθησει.
    Ετσι λειτουργει το ps4 pro δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο.Και σε αλλα παιχνιδια κανει θορυβο η κονσολα δεν ειναι μονο στο Red Dead πχ.

Bookmarks

Bookmarks